20.1.14

Τηλεοπτικό βήμα στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής το αφιέρωσαν στη Χρυσή Αυγή! Οι δολοφόνοι νεοναζί παρέλασαν στις τηλεοπτικές οθόνες μας και προπαγάνδισαν τις θέσεις τους. Η ελληνική καρδιά και ψυχή στα φόρτε της!
«Τελειώνετε πουστράκια. Άντε κωλομπήχτες, μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι έρχεται η ώρα σου. Η αστυνομία σας φυλάει τα κωλαράκια. Αφού σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε. Αδελφές ξεσκιμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες». Ηλίας Παναγιώταρος – Χυτήριο 11 Οκτωβρίου 2012.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/14 23:24

    Για το ναζιστικό κόμμα της ΔΗΜΑΡ γιατί δεν λέτε τίποτα; Ο Κεμάλ και οι Νεότουρκοι που θαυμάζει η Ρεπούση ήταν οι πνευματικοί γονείς των Ναζί. Στους Πόντιους, Αρμένιους κλπ εφαρμόστηκαν πρώτα και δοκιμάστηκαν οι ναζιστικές πρακτικές από τους Γερμανούς που έφτιαξαν και εκπαίδευσαν τα ρατσιστοειδή του Κεμάλ. Μιλάτε για τους μαθητές και όχι για τους καθηγητές; Από τότε που ασχολούμαστε με τη «ναζιστική Χρυσή Αυγή» ακούσατε ποτέ να μιλάμε για «ναζίστρια Μέρκελ», «ναζιστή Σόυμπλε», «ναζιστές Γερμανούς»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/14 21:31

      Που 'σαι παλικαρε, η "ναζιστρια Μερκελ" κλπ που μας λες, τους ναζηδες τους εχει εκτος νομου κι οποιος σηκωσει το δεξι χερακι του σε "αρχαιοελληνικο" χαιρετισμο (ξερεις εσυ...) του κοβουν τον κωλο. Με τους "καθηγητες" καθαρισαμε το '45 - εννοια σου, θα καθαρισουμε και με τους "μαθητες" (και πιστεψε με, κανεις δεν θα τους κλαψει...)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.