11.11.13

Ποιοι εκλέχτηκαν στο συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Κομοτηνής

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ του δήμου Κομοτηνής, με την μεγάλη συμμετοχή των φίλων και των μελών του κόμματος.
Στην συνέλευση έγινε ουσιαστική συζήτηση για την πιο αποτελεσματική παρέμβαση της οργάνωσης, τόσο στα προβλήματα της περιοχή μας, όσο και στις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις που ακολουθούν (ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές). Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, εκλέχθηκαν τα μέλη του συντονιστικού οργάνου της οργάνωσης Δήμου Κομοτηνής. Δείτε ποιοι εκλέχθηκαν.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/13 17:31

    Αυτοί είναι χειρότερα από το Πασοκ και τη ΝΔ. Τρείς κι ο κούκος, οι ίδιοι αλληλοψηφίζονται ανανέωση μηδέν .Οι πασοκογενείς πάτος πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/13 17:37

    Πω πω σωτήρες...
    ένας κι ένας

    σαλεμένοι, βολεμένοι, άσχετοι και προβληματικοί

    στερημένοι και πρωταθλητές αντικονωνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/13 19:22

    Πολύ θα ήθελα να δώ ποιοί και πόσο ανιδιοτελείς, κοινωνικοί και εχέφρονες και κυρίως πόσο δεν είναι βολεμένοι οι παραπάνω σχολιαστές....
    ....γιατί τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο έχουν πάει όλοι οι σκάρτοι στο Σύριζα υποτίθεται και ευτυχώς το Πασοκ και η ΝΔ έχουν μείνει με τις αγνές παρθένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/13 15:33

      Ο Συριζα ομως διατυμπανιζει οτι πρεσβευει κατι το διαφορετικο και οχι τα αλλα δυο κομματα, και μαλιστα το επικρινει κιολας. Βλεπεται στα ονοματα αυτα κατι το διαφορετικο ? αν ναι πειτε το μας να το δουμε και εμεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/13 10:12

      το διαφορετικό είναι ότι μπορείς να πας κι εσύ στη γενική συνέλευση, να πεις τη γνώμη σου, να προτείνεις δράσεις και, κυρίως, σαν άνθρωπος με αξιοπρέπεια, να κριτικάρεις πρόσωπο με πρόσωπο αυτόν που θες και να του εκφράσεις τις ενστάσεις σου και τους λόγους σου...
      πες μου σε ποιόν άλλο χώρο το κάνεις αυτό...στην ουσία;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/13 12:31

      Κάτι σαν group therapy δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΟσυνελεύσεις...

      Ό,τι πρέπει για σαλεμένους που φαντασιώνονται επαναστάσεις και ουτοπικές δίκαιες καταστάσεις...

      Περαστικά τους ομαδικά, ίσως κάποτε προσγειωθούν. Εδώ τα UFO προσγειώνονται, δεν αποκλείεται και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν ... απογειωθούν. Με ελικόπτερο. Έρχεται και η δική τους ώρα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/13 20:09

    ξεπερασμένοι οι ιδιοι ως άτομα και το κόμμα τους ...ξεπεσμένοι ακτιβιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/11/13 13:36

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΕΥΡΩ;;;;;;;;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ!!!!!!
    ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.