11.11.13

Μια διαφορετική εκδρομή από την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας

Στα πλαίσια δράσης στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας, η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας και το Λαογραφικό Μουσείο, πραγματοποίησαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, την εκδρομή «γνωρίζω τον τόπο μου». Όσοι συμμετείχαν, πραγματοποίησαν επισκέψεις στους εξής χώρους:
Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας, Μαράσια – Κυρά των Μαρασίων, Αρχαιολογική Έκθεση  Σπηλαίου, Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου ΓΑΙΑ, Μύλο Πετρωτών, Ευρωθήραμα – Πεντάλοφος, Ταφικός Τύμβος Μικρής Δοξιπάρας – Ζώνης, Μεταβυζαντινός Ναός του Αγίου Νικολάου Παταγής. Μία διαδρομή, που θα πρέπει να κάνει κάθε κάτοικος του Βορείου Έβρου, όλα τα σχολεία του Νομού και όχι μόνο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει για την φιλοξενία, το Σύλλογο Γυναικών Παταγής, το Λαογραφικό Μουσείο για την άριστη ξενάγηση και την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και συγχρόνως την προβολή των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στο Βόρειο Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.