8.10.13

Γουι Λάικ Γκρίκ ή We Like Greek

H ομάδα του «Γουι Λάικ Γκρίκ» στηρίζει την ελληνική μουσική και σκοπός της είναι να οργανώνει τα καλύτερα GREEK PARTIES παντού. Ξέφρενα party «Αυστηρά και μόνο ελληνικά», με μουσικές επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα ζωντανέψουν τις βραδιές μας;
Είναι οι Djs Manolo (Εμμανουήλ Περδίκης), Konstantinos (Κωνσταντίνος Μουτάφης), Ted (Θοδωρής Μουτάφης), Panos (Πάνος Παναγιωτίδης) και Thanos (Θάνος Ντούνης). Το επιτυχημένο project συνθέτουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο και οι Mairy Karagianidou, Tsagkas Fotios, George Delandreas, George Pyrrakis και Andreas Papp.
Το project αυτό ξεκίνησε στην πόλη της Κομοτηνής και συνεχίστηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τη Ρόδο, την Κατερίνη …και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, το γκρουπ είναι πλήρως εξοπλισμένο με Photo/Video Shooting, από τους Red Carpet, Glamorous Project & Nightstories.gr.
Οι βραδιές του χειμώνα 2012-2013 ήταν διαφορετικές … είχαν την σφραγίδα «Γουι Λάικ Γκρίκ». Με επαγγελματική οργάνωση, στοχευμένο promotion αλλά πάνω απ’ όλα με αγάπη για την ελληνική μουσική, η ομάδα πρόσφερε απλόχερα στον κόσμο το κέφι και τη διασκέδαση χωρίς να περιορίζονται στα συνηθισμένα.
Τέλος επειδή οι εκπλήξεις είναι το «ατού» της ομάδας, μείνετε εδώ και ανακαλύψετε της!!! Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6942-712669 και 6942-408781/2. Βρείτε τους: Facebook | Friend request | Website | Email | Youtube | Soundcloud | Mixcloud

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/13 11:05

    Ποια ελληνική μουσική; Τα σκυλάδικα; Αυτός είναι ο πολιτισμός μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/13 11:31

      H ομάδα του " Γουι Λαικ Γκρικ " στηρίζει την ελληνική μουσική γενικά ειτε αυτή είναι ροκ,ποπ,λαική,εντεχνή και και και ... ειναι οπως τα ΦΑΓΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ : ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ , ΑΚΡΙΒΟ ΨΑΡΙ αλλα τρώμε και τα μακαρόνια με κιμα :)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.