8.10.13

Οι αιρετοί γύρισαν την πλάτη στον Γιάννη Μανιάτη για τα χρυσωρυχεία των Σαπών #skouries

Κανείς αιρετός δεν παραβρέθηκε τελικά στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Υπουργείο ΠΕΚΑ, η οποία αφορούσε την άμεση επικοινωνία των επενδυτών της εταιρίας Glory Resources Ltd & Thrace Minerals Exploration and Mining SA με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/10/13 13:00

    Οι αιρετοί γύρισαν την πλάτη στον Γιάννη Μανιάτη για τα χρυσωρυχεία των Σαπών, γιατί δεν είχαν να παρουσιάσουν έστω μια εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης μετά 15 χρόνια ταλαιπωρίας. Η μη εναλλακτική πρόταση είτε εκούσια είτε ακούσια δείχνουν την πολιτική τους γύμνια ή παριστάνοντας τους ανήξερους ως αθώες περιστερές βοηθούν έμμεσα την εγκατάσταση των εταιρειών εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων χρυσού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ποιοι υπέγραψαν τα μνημόνια στα περιλαμβάνονται η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου; Οι βουλευτές και οι υπουργοί της Θράκης. Η Περιφέρεια προτιμάει να χρηματοδοτεί τα πολιτιστικά κέντρα των δεσποτάδων παρά να εκπονεί μελέτες για την ανάπτυξη της περιοχής, ώστε να υποχρεωθεί ο κάθε Μανιάτης να κόψει την όρεξη των εταιρειών χρυσού. Ήμουν νιός και γέρασα, σε αυτά τα 15 χρόνια της "Χρυσής Εποχής", της παρακοιμώμενης πολιτικής εξουσίας, αυτό-διδάχτηκα ότι σε κάθε προεκλογική περίοδο ξυπνάει το αντιστασιακό τους πρόσωπο και ανάβει ο πόθος για τη σωτηρία της πατρίδας από τις ξένες δυνάμεις, ενώ εδώ και 4 χρόνια η Ελλάδα και οι Έλληνες ζουν παρέα με τις κατοχικές δυνάμεις.
    Θα περάσουμε Μέχρι τον Μάϊο του 2014 πολύ ωραία, δεν ξέρω ακόμη αν στις antigold πορείες θα συμμετέχει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μετά από κρυφή πρόσκληση των θεσμικών όπως συνέβη δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.