8.10.13

Εκδήλωση στην Κομοτηνή για την Ελευθερία των σπόρων

Το διάστημα από τις 2 ως τις 16 Οκτωβρίου 2013, έχει θεσπιστεί ως Δεκαπενθήμερο Δράσης για την Ελεύθερη Διακίνηση των Σπόρων και των Τροφίμων. Σε αυτό το πλαίσιο η τοπική Ομάδα του Πελίτι Κομοτηνής σας καλεί στην Πολιτιστική Κίνηση Κομοτηνής (Φιλίππου 82) την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:30 σε μια εκδήλωση για την Ελευθερία των σπόρων.
Η Ζωή Σκαρλάτου βιοκαλλιεργήτρια από τον Έβρο θα μας μιλήσει για τo «Πως καλλιεργούμε τα λαχανικά μας με βιολογικές μεθόδους και σπόρους παραδοσιακών ποικιλιών» και θ’ ακολουθήσει διάλογος και τοποθετήσεις/ ερωτήσεις επί του θέματος. Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ, θα μοιραστούν δωρεάν σπόροι από ντόπιες ποικιλίες, θα υπάρχουν σπιτικά κεράσματα και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική και χορό.
Και επειδή φέτος θα θέλαμε να δοκιμάσουμε και τη δική σας μαγειρική όσοι θα θέλατε μπορείτε να φέρετε ένα κέρασμα (πίτα, μαγειρευτό, σαλάτα, γλυκό) για το κοινό μας τραπέζι. Για πληροφορίες: Νίκος Δομπάζης Νίκος, συντονιστής Πελίτι Κομοτηνής 6944-284612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.