14.10.13

Το νέο Μανιφέστο του … Εκσυγχρονισμού!

του πραγματικού διαχειριστή της Piazza del Popolo
Το πρώτο βήμα για την «ανασυγκρότηση» της Kεντροαριστεράς, γίνεται με 58 δεξιούς κατασκευαστές αριστερών προσωπείων, οι οποίοι συνιστούν ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα:
Το ΠΑΣΟΚ δεν χάνεται, το ΠΑΣΟΚ είναι τρόπος ζωής, το ΠΑΣΟΚ είναι πολιτισμός, το ΠΑΣΟΚ είναι DNA, το ΠΑΣΟΚ … ανέστη!
Στην λεγόμενη «Κεντροαριστερά», η οποία εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε μία κλειστή γκρούπα, σε μια σχεδόν περιθωριοποιημένη ομάδα πολιτικών προσώπων, ακαδημαϊκών και δήθεν διανοούμενων, σε ένα απομεινάρι του πάλαι ποτέ εξουσιαστικού σχήματος που έμεινε στην ιστορία ως «εκσυγχρονισμός», έχει καταστεί απολύτως αντιληπτό ότι η πολιτική εξαφάνιση είναι σχεδόν νομοτέλεια.
Ελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπων που πραγματικά γνωρίζουν τι γίνεται στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο μανιφέστο πάντως, το υπέγραφε πολύ άνετα ΚΑΙ ο Καρατζαφέρης…

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/13 08:50

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 75 ΤΟ ΔΙΑΒΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΑ!!!! ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 800 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/13 10:50

      MHN MPERDEYESAI RE FILE. GIA TO MANIFESTO TWN 58 GRAFEI KAI OXI GIA TO KEIMENO TWN 75. MHN MPERDEYEIS THN BOYRTSA ME THN POYTSA

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/13 12:05

    Είναι μέγα δυστύχημα, όνειδος, ατύχημα λυπηρό, το ότι ο Τσιπρας είναι επικεφαλής της αντιπολιτεύσεως. Ακόμα και ο Ανδρέας Παπανδρέου που μάλλον αποτελεί το είδωλο αλλά και τον αφανή μέντωρα του Αλέξη, είχε τις στιγμές αυτοκριτικής του, έλεγε τα "mea culpa" του άσχετα αν τα πίστευε, έκανε λίγο κράτει όταν θυμόταν να κυβερνήσει. Ο μεταγενέστερος επίδοξος κλώνος του δυστυχώς επιχειρεί με Ναπολεοντείους μιμητισμούς και φραστικούς λαϊκισμούς να καλύψει τη γύμνια του, και αμφιβάλλω αν υπήρξε ποτέ τόσο κενόδοξος, άστοχος, θρασύς και αμόρφωτος διεκδικητής της εξουσίας στον θώκο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης είναι σε πολλούς οικείος διότι έχει όλα μα ΟΛΑ τα ελαττώματα τω προηγουμένων και κανένα από τα προτερήματα τους. Είναι και Ανδρέας, και Κώστακης Β' ο Νωθρός, και Γιωργάκης, και Παπαρήγα, και όποιον άλλον βάλετε, μέσα θα είστε, είναι "all in one" η Ελλάδα που βουλιάζει, φεύγει, καταστρέφεται και απειλεί να παρασύρει και εμάς μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/13 12:06

    #tsipras: Ο λαός φταίει που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ρεύμα νίκης, δεν θέλει τους πολιτικούς. #enikos

    Και εσύ τί είσαι ρε παλικάρι; Υδραυλικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/13 13:25

    Ξέρω ότι ο δικομματισμός είχε και έχει μέσα σάπιους ανθρώπους. Το καταγγέλω από το 1987. Ξέρω όμως ότι οι άλλοι που μου φέρατε ως σωτήρες, από φυλακή σε φυλακή, από φοροδιαφυγή σε φοροδιαφυγή, από ψέμμα σε ψέμμα.

    Λυπάμαι αλλά όσο λάθος και να σας φαίνονται τα μνημόνια και άλλα καινά δαιμόνια, ο συρφετός που πήρε το 47% στις προηγούμενες εκλογές (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΧΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΙ) δεν με πείθει ότι έχει σχέδιο, προοπτική, πνοή να κυβερνήσει την Ελλάδα.

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, που ακούσαμε για τους 1.600 σχολικούς φύλακες που θα προσληφθούν όταν η χώρα έχει 1.750.000 ανέργους για τους οποίους απαξίωσε έστω και να ασχοληθεί ο τεράστιος ηγέτης.

    Όσο και αν χλευάζετε, οι κ. Γ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αιώνες σοβαρότητας μπροστά από τους γυρολόγους της αντιπολίτευσης, με μόνο διασωζόμενο τον κ. Κουβέλη, ο οποίος τουλάχιστον δεν είναι στην κατάντια των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/13 13:38

    Ο γκουρού μας. Ρισπέκτ, λέμε!

    http://www.youtube.com/watch?v=tU7ZFPVDgto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/13 13:38

    Μόλις μας ήρθε μια οδηγία από τα κεντρικά την οποία καλό είναι να λάβετε σοβαρά υπόψη σας: όταν βρεχει, ΜΗΝ ανοίγετε ομπρέλα διότι προκαλείτε αυξημένη συγκεντρωση των αερίων κάτω από την ομπρέλα σας (γνωστό και ως φαινόμενο Kammenos-Katsaros, see Journal of the Greek Chemtrail Society)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/13 14:45

    Που ζειτε ? ακομα ξοδευεται μελανι για την αριστερα κια την δεξια ! Κατεβειτε απο τα συννεφακια. Ολοι σε ενα καζανι βραζουνε και οι πολιτικοι και ο λαος οπου βρουν κουταλι τρωνε και δεν το αφηνουνε για κανεναν λογο, εμεις (ο λαος) ειμαστε υπευθυνοι για τις επιλογες μας και τις προηγουμενες και τις τωρινες και δυστυχως με αυτα που ακουω απο τους νεους και τις μελλοντικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/13 15:11

    Το τελευταίο καιρό έχω δεχθεί επιθέσεις για τη κριτική που ασκώ στην αριστερά και το χρυσό της παιδί τον Αλέξη Τσίπρα. Λογικό να συμβεί μιας και η αριστερά έχει συνηθίσει να είναι υπεράνω κριτικής σε αυτή τη χώρα και τώρα που άρχισαν να ακούγονται φωνές αρκετοί ενοχλούνται.

    Δεν πειράζει, θα το συνηθίσουν. Οι εποχές της ασυλίας πέρασαν.

    Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Ο Τσίπρας είναι εύκολος στόχος. Είναι τόσο εύκολος στόχος όσο το να παίρνεις καραμέλα από παιδί και ενώ αυτό μπορεί να είναι ωραίο (να έχεις μια παραπάνω καραμέλα), δεν είναι δύσκολο και δεν είναι πρόκληση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/13 15:11

    Θέλω να με φτύσω στα μούτρα. Γιατί ανήκω σε μια κοινωνία που στέλνει τον οικοδόμο στη σκαλωσιά μέχρι τα 60 του και κάθεται και σφάζεται αν θα προσληφθούν οι σχολικοί φύλακες να κάνουν αέρα στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/10/13 21:46

    Αυτοί ρε φίλε είναι οι σχολικοί τροχονόμοι... Άλλο ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/13 08:25

      Όχι, όχι, για τους φύλακες μιλάω. Οι φύλακες είναι αυτοί "που βλέπουν τα αυτοκίνητα να περνούν". Οι τροχονόμοι είναι όντως άλλο ανέκδοτο αλλά για μισή ώρα τουλάχιστον κάνουν δουλειά και δεν είναι και μόνιμα διορισμένοι για να λαμβάνουν ένα χιλιάρικο ζεστά ευρώπουλα το μήνα (και βάλε...). Για να μη μιλήσουμε για τα αναδρομικά που κέρδισαν δικαστικά επειδή λέει "δεν ήταν σε πρόγραμμα" αλλά "κάλυπταν πάγιες ανάγκες" και έπρεπε να αλλάξουν καθεστώς αμοιβής και να περάσουν από "εργατάκια των συμβάσεων" στην "αξιοπρέπεια του μόνιμου υπαλλήλου".

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.