8.10.13

Συνάντηση εργαζομένων στη ΣΕΛΜΑΝ με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, τον περιφερειακό σύμβουλο Τάκη Χαρίτο και τον γραμματέα Απόστολο Κουτάβα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στην ΣΕΛΜΑΝ- Χατζηλουκάς.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι εργαζόμενοι εξέθεσαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όπως είπαν είναι ήδη δυο μήνες σε διαθεσιμότητα και ανησυχούν για το εργασιακό τους μέλλον αλλά και το μέλλον της εταιρείας.
Εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η εταιρεία είναι βιώσιμη εάν βρεθεί επενδυτής και μάλιστα όπως είπαν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από την Τουρκία,  τόνισαν πως ενώ η Τράπεζα Πειραιώς είχε δεσμευθεί να στηρίξει την εταιρεία η οποία είχε αποσύρει το αίτημά της για υπαγωγή στο άρθρο 99, εντούτοις δεν έχει μέχρι σήμερα γίνει τίποτε με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε το θέμα να βρει λύση τέτοια που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων.
Σε κάθε περίπτωση και στην περιοχή μας κάθε μέρα ζούμε συνεχείς σκηνές ενός «success story» που βρίσκεται μόνο στο μυαλό της μνημονιακής κυβέρνησης. Η κάποτε ανθηρή βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής σήμερα θυμίζει όλο και περισσότερο «καμένη γη». Αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα των συγκεκριμένων πολιτικών που εφαρμόζονται και η λύση είναι οι εκλογές και η ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.