8.10.13

ΕΔΕ αποφάσισε ο Δήμαρχος Καβάλας για το θέμα παραλαβής ηλιέλαιου

Τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, αποφάσισε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής για το γνωστό θέμα της παραλαβής ηλιέλαιου για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Καταστήματος.
Η υπόθεση αφορά την ομαδική παραίτηση 5 μελών της Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών και Τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καβάλας. Η παραίτηση αυτή είχε να κάνει με το ότι, ενώ υπογράφτηκαν τιμολόγια και πράξεις παραλαβής 1200 μπουκαλιών ηλιελαίου (των 5 λίτρων το καθένα), τα οποία προορίζονταν να διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Καταστήματος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο μετρήθηκαν μόλις 300.
Η ΕΔΕ θα διενεργηθεί από το διευθυντή του Δήμου Νέστου Νίκο Κοντοστόλη. Ο δήμαρχος αναφερόμενος στο παραπάνω θέμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι «η ανάθεση της ΕΔΕ στον έμπειρο δημοτικό υπάλληλο Νίκο Κοντοστόλη την κρατά στο αυτοδιοικητικό πλαίσιο, διασφαλίζοντας την αντικειμενικότατα και την αμεροληψία της διαδικασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.