20.9.13

Το χουντικό ηρώο της Κομοτηνής … πιο όμορφο από ποτέ!!!


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/13 17:59

    Τα παλαιοπασοκικά νεαντερτάλια ψευτοαναρχικά κόμπλεξ δεν κρύβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/13 18:51

    Polu megali magkia aytoi pou to ekanan,ti na po!!!Fysika aytoi oi anarxikoi einai aytoi pou den doulepsan pote sti zoi tous kai oi perisoteroi einai partalia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους το καταλάβατε, χρόνια σας το λέμε ότι το "σπαθί" είναι ότι καλύτερο έχουμε και το πιο αναγνωρίσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/13 08:36

    Το Ηρώο μιας πόλης είναι πληρωμένο από τον ελληνικό λαό άσχετα του πότε κατασκευάστηκε. Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να πηγαίνεις Φανάρι γιατί ο δρόμος φτιάχτηκε τότε,,ούτε να περπατάς στην πλατεία γιατί το ποτάμι σκεπάστηκε επί βασιλοχούντας . Βέβαια "τότε" οι μίζες ήταν σπάνιες σε αντίθεση με ¨άλλα¨ χρόνια ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τώρα αν εσένα σου αρέσουν τα συνθήματα αυτά που προτρέπουν στη βία και το κυριότερο , τα προωθείς μέσω των σχολίων σου, νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πληρωμένο με το αίμα του λαού για τη σωτηρία της πατρίδας, σύνθημα που το επαναλαμβάνουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Ουστ απο κεί.
      Penche

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/13 14:36

      το μπαζωμα των ποταμων και η ανοικοδομηση ειναι η αιτια για τα αισθητικα χαλια της Κομοτηνης,γυριζεις στην ευρωπη και βλεπεις να εχουνε διευθετησει τις κοιτες των ποταμων με παρκα και ομορφιες, με αθικτα τα παραδοσιακα κτιρια.Εμεις μονο μπαζωματα και οικοδομες ξεραμε να κανουμε.Οσο για τις μιζες ψαξε το αρθρο λαμογια στο χακι.Μοιραζανε στα σογια τους εργολαυιες και μιζες,κανονικα,οπως σε ολη την ελληνικη ιστορια.Το προγραμμα για τους δρομους ξεκινησε επι εποχης ΕΡΕ και ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ, μετα ηρθαν αυτοι να πουνε οτι αυτοι τα σχεδιασανε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/9/13 17:32

      συγκεκριμενα για το μπαζωμα του ποταμου να μαθαινετε λιγο τι γινεται στην πολη σας, πληροφοριες απο το παλιο βουλετη Αντωνιαδη. τα κονδυλια και ο σχεδιασμος εγιναν επι την εποχη του ανδρεα παπανδρεου, το εργο δεν υλοποιηθηκε επειδη ηρθε η βασιλοχουντα ( οπως την ονομαζει ο παραπανω σχολιαστης ) και εχοντας ετοιμο το σχεδιο το υλοποιησε η χουντα. αυτα. προφανως και οι πολιτικες μου πεποιθησεις δεν ειναι πασοκικες αλλα η αληθεια να λεγεται .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/9/13 17:34

      εννοω γεωργιου παπανδρεου ****

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/9/13 18:14

      14.36 έχεις δίκαιο συμφωνώ μαζί σου σχεδόν όλα τα μεγάλα έργα σχεδιάσθηκαν απο την τελευταία κυβέρνηση της ΕΡΕ και της ΕΚ, οι χουνταίοι οι μπαγλαμάδες λέγανε ότι τα σχεδιάσανε. Αυτοί δεν μπορούσαν σε δυο μουλάρια να μοιράσουν στα ισα ενα κιλο κριαθάρι, μόνο με ποιον τροπο θα παραμείνουν στην εξουσία το μέλλον της Ελλάδες θα σχεδιάζανε. Όσοι εκείνη την εποχή δούλεψαν σε αυτά τα έργα βλέπανε τις ημερομηνίες εκπόνησης των μελετών και γελουσαν γιατί ήταν πριν το "Σωτήριο '67" δεν μπορούσαν να μιλήσουν δημόσια γιατί ...μετά..ποιος είδε το διάβολο και δεν φοβήθηκε. Το μόνο έργο που οραματίσθηκε ο τότε νομάρχης Αλαμάνος είναι το χουντικό μόρφωμα της εξουσίας που λέγεται Ηρώο ή Σπαθί με δήμαρχο τον δικηγόρο Γραμματικάκη και αντιδήμαρχο τον δικηγορο Γιαλιτάκη.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/9/13 08:19

      -Και το καυλί του Αλαμάνου- άλλοι βάφτισαν το μνημείο της χούντας!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/13 19:21

    ainte vre fasistes krifteite stis tripes sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/13 16:47

    Ρωτείστε τον παλιό βουλευτη της ΕΚ που το 74 δεν πηγε με τον Ανδρέα, που μετά έγινε εκκαθαριστής της ΠΡΟΦΙΛΕ και μετά έγινε πρόεδρος στην Βιομηχανία Ζάχαρης στις δόξες της και με γραμματέα την σύζυγό του .

    Ε ρε τι μας θυμίσατε τους παλιούς πασοκτσήδες τότε που πιστεύαμε και αγωνιζόμασταν για την ισότητα και βέβαια κάποιοι άλλοι ανταμειβόταν γιαυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/13 00:29

      Ο Θρακο-Ηπειρώτης κ. Τάκης Αντωνιάδης στις ποιο δύσκολες πολιτικές καταστάσεις δεν εγκατέλειψε την δημοκρατική παράταξη αγωνίσθηκε για τον εκδημοκρατισμό, όχι σαν κάτι άλλυος Ηπειρώτες που διορίσθηκαν στην συμβουλευτική επιτροπή (κάτι σαν βουλή) και υπηρέτησαν με πάθος τον Παπαδόπουλο και Πατακό και ωφελήθηκαν. Μέχρι το σχέδιο πόλης της Κομοτηνής άλλαξαν και την κοίτη του ποταμού την βάφτισαν οικόπεδο.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/13 00:27

    Το κτίριο του Δημαρχείου και της παλιάς Νομαρχίας κτίστηκαν κατά την επταετία (χούντα-εθνοσωτήριος επανάσταση).Επίσης το ποτάμι (Μπουκλουτζάς) σκεπάστηκε επί χούντας-εθνοσωτηρίου επανάστασης.Η Π@ΥΤ@Ν@ η μεταπολίτευση-δημοκρατία εκτός από το Αστυνομικό μέγαρο και τα Νέα Δικαστήρια τι σκ@τ@ έφτιαξε στην πόλη..???ΤΪΠΟΤΑ Διάσπαρτες δημόσιες Υπηρεσίες για να τρώνε η ΠΑΣΟΚΟΝΔούληδες ημέτεροι από τα νοικιασμένα τους ακίνητα για να στεγάζονται αυτές.Και ο πολίτης στη γύρα. ΔΙΠΟΔΑ επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.