21.1.12

«Έκραξαν» τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Νάξο (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι της Νάξου, στο Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και στον ντόπιο βουλευτή Γιάννη Βρούτση. Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο νησί και οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με βρισιές, με αποτέλεσμα τον δίωρο αποκλεισμό τους στο Δημαρχείο.

 
Ο βουλευτής Ροδόπης βρέθηκε στο νησί, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στην Πάρο και τη Νάξο, αυτό το σαββατοκύριακο. Όμως ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων του νησιού που άρχισαν να τον βρίζουν.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/12 13:16

    Καλά του έκαναν του άχρηστου λαϊκιστή. Σιγά τη μούρη ήταν και στο Παιδείας το μπάζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/12 16:48

    ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΞΙΟΣ21/1/12 17:42

    TRIPLASIOUS PSHFOUS LAMOGIA! 15000 O EYRIPIDHS,5000 O PETALWTHS.ANTE GEIAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/12 18:34

    Ο Στυλιανίδης κλειστή πόρτα βρήκε στο δημαρχείο της Νάξου. Επειδή βρήκε το κολάϊ στους δήμους της Ροδόπης νόμισε ότι θα το βρεί και στον δήμο της Νάξου; Εκεί δεν περνάνε οι ψευτιές του με τα αεροδρόμια και με όλα όσα έταζε στη Ροδόπη, και τώρα τα βλέπει στο όνειρό ότι είναι τελειωμένα έργα. Πήγε να το παίξει ο εις και μοναδικός της νεοδημοκρατικής παράταξης και έφαγε πόρτα.
    Και ακόμη είμαστε στην αρχή της κατακόρυφης πτώσης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/1/12 18:37

    Οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νάξου καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νησιού, όπως της Ένωσης Ξενοδόχων, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κλπ με τη συμπεριφορά εννέα (9)!!! ατόμων συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, οι οποίοι με χυδαίες βρισιές προσπάθησαν να αμαυρώσουν σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού με τη συμμετοχή του βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση και του υπεύθυνου προγράμματος του νησιού κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Το υβρεολόγιο μάλιστα ξεπέρασε κάθε όριο προκαλώντας την αντίδραση κατοίκων, οι οποίοι αισθάνθηκαν πως ντροπιάζονται από τη συμπεριφορά των ελάχιστων συντοπιτών τους. Εξέδωσαν μάλιστα μέσω τοπικής οργάνωσης και την ακόλουθη ανακοίνωση:



    «Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία. Τα ίδια 9 άτομα, που ακύρωσαν με τις αντιδράσεις τους στο παρελθόν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της Νάξου π.χ απώλεια 17 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του κεντρικού λιμανιού της Νάξου καθώς και του λιμανιού του Απόλλωνα, συνεχίζουν με τη συμπεριφορά τους να συκοφαντούν το νησί μας και να υπονομεύουν το μέλλον του.



    Κάθε φορά, που η τοπική κοινωνία μας παίρνει την πρωτοβουλία να αναδείξει και να αναπτύξει το νησί, αυτά εμφανίζονται για να στρεβλώσουν την πραγματικότητα και να υπονομεύσουν το μέλλον του νησιού μας. Το ίδιο έκαναν και χθες κατά την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ. στο Δήμο Νάξου για να κάνουν την προπαγάνδα τους μέσα από συγκεκριμένα Blogs αλλοιώνοντας την αλήθεια.



    Αυτοί οι εννέα δεν εκφράζουν την κοινωνία της Νάξου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας. Υπηρετούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει αδρανής στις υβριστικές, καταστροφικές για το νησί και συκοφαντικές επιθέσεις των εννέα προβοκατόρων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/1/12 18:57

    Θεωρώ τον Στυλιανίδη λαϊκίσταρο και παλαιάς κοπής πολιτικό, αλλά θεωρώ ακόμα πιο γελοίους αυτούς τους τυπάκους που μαζεύονται με ένα κινητό στο χέρι για να κράξουν κάποιον πολιτικό. Όταν έκαναν ουρές στα γραφεία τους ήταν καλά??? Ουστ φασιστάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/1/12 22:34

    Τωρα που αρχισε η Οικονομικη Αστυνομια να ερευνα το τσιρκο των Μ.Κ.Ο,να δουμε ο φτωχος Ευριπιδης με ενα τετραδιο Ε9,εκει που ηταν ο πιο φτωχος βουλευτης,εγινε πλουσιος.Δεξιοι,αρχιζουν τα οργανα,και θα παθετε πλακα ποσα εισεπραταν οι ομοιδεατες-τησες,καθε χρονο,και εκαναν ταξιδια στην πολη,και πιττα στο Παμποροβο.Καληνυχτα συμπαικτες... του Στυλιανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/1/12 12:46

    Δεξιέ αν και στο ΠΑΣΟΚ θέριζαν όποιον πήγαινε να φανεί τα τελευταία 15 χρόνια 25 χιλιάδες θα έπαιρνε ο βουλευτής.Και μην χαίρεστε θα δείτε τι θα γίνει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.