20.9.13

Η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται το κρουαζιερόπλοιο «Salamis Filoxenia»

Ο τουρισμός της κρουαζιέρας επιτέλους εμφανίζεται στην Αλεξανδρούπολη, καθώς το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia θα καταπλεύσει το Σάββατο  21 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τουριστική επίσκεψη. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 474 επιβάτες, η πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες και 214 άτομα πλήρωμα πλοίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα υλοποιείται με πρωτοβουλία του κόμματος «Δημοκρατικός Συναγερμός» της Κύπρου, με προορισμούς Μύκονο, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Πειραιά και Κάλυμνο.
Η επιλογή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης από το κρουαζιερόπλοιο «Salamis Filoxenia», η οποία έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, καταδεικνύει το συγκριτικό τουριστικό πλεονέκτημα της περιοχής μας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει πολύτιμη υπεραξία για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιφέρειας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/9/13 18:02

    Μπα!!!
    Οι αριστεροί που έδιωχναν τα κρουαζιερόπλοια και μας φτώχαιναν όλους, ξαφνικά τα διαφημίζουν;;;

    Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.