12.12.08

Ευριπίδης Στυλιανίδης : Τζάμπα μάγκας και καραμπουζουκλής!!!

Διπλοπενιές, λουλουδοπόλεμος και άφθονο αλκοόλ συνόδευσαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό, όπου παραβρέθηκε με τον υφυπουργό Χρήστο Ζώη για … κοινωνική συνεύρεση, ακούγοντας Πασχάλη Τερζή και Έλενα Παπαρίζου!!! Λίγες ώρες πριν ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός, από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια. Τι πιο φυσικό λοιπόν, για έναν «υπουργό» Παιδείας να βγει μετά να διασκεδάσει και να μην χαλάσει με τίποτα το σαββατοκύριακο του.

Πήγε ή δεν πήγε με την δολοφονία του μαθητή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στα μπουζούκια;
Πήγε!!! Και αυτό επιβεβαιώνετε και από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, όπου σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παντελή Ζαγοριανίτη, αποκαλύπτεται ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διασκέδαζε μέχρι τις 4:30 το πρωί στα μπουζούκια.
Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ της εφημερίδας ή στην ιστοσελίδα της εφημερίδας:

Ένας υπουργός στα … μπουζούκια
Ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης τη νύχτα του Σαββάτου διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Πασχάλης Τερζής και η Ελενα Παπαρίζου, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη και τις συζύγους τους, προσκεκλημένοι ενός κοινού τους φίλου, Νίκου.
Τι το μεμπτό θα αναρωτηθείτε;

Τίποτε, εκτός του ότι στις 9 το ίδιο βράδυ είχε δολοφονηθεί στα Εξάρχεια ένας 15χρονος μαθητής και ήδη είχαν αρχίσει οι πρώτες κινητοποιήσεις και ταραχές, ενώ οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με έκτακτα δελτία αναφέρονταν εκτενώς στο γεγονός και στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν. Κι επειδή προφανώς το πρόγραμμα δεν αρχίζει τόσο νωρίς, η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι: Μα καλά, δύο υπουργοί και δεν βρέθηκε κανείς να τους ενημερώσει;
Ο κ. Στυλιανίδης υποστηρίζει ότι μόλις, περί τις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα, πληροφορήθηκε το θλιβερό συμβάν έσπευσε να φύγει από το μαγαζί. Άλλες ασφαλείς πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η συντροφιά του κ. Στυλιανίδη διασκέδαζε στο τραπέζι νούμερο 8, μπροστά στην πίστα, έως τις 4.30 τα ξημερώματα. Και όχι μόνο αυτό. Την επομένη το βράδυ στις 8 -κι ενώ καιγόταν ήδη όλη η Αθήνα-, ο κ. Στυλιανίδης φωτογραφήθηκε στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσήλθε για να συζητήσει με πολιτικούς του φίλους που είχαν κατέβει από την Κομοτηνή για τον αγώνα. Μόνο που φωτογραφήθηκε στα επίσημα μαζί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Γιώργο Κιντή.
Από συνεργάτες του υπουργού επισημαίνεται ότι τα σχετικά δημοσιεύματα και η διάδοση της πληροφορίας για την παρουσία του στα μπουζούκια προέρχονται από οργανωμένη προβοκάτσια, που ως στόχο έχει να βλάψει την πολιτική εικόνα του υπουργού, ιδιαίτερα τώρα που το υπουργείο του βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Διαβάστε σχετικά:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/08 09:04

    Η Θράκη απώλεσε το Μέγιστο Πολιτικό της κεφάλαιο!!!
    - Ο κ. Κοντός επνίγει στα αβαθή νερά της Βιστωνίδας.
    - Ο κ. Ε. Στυλιανίδης – Υπουργός Παιδείας – διασκεδάζοντας στα μπουζουκομάγαζα την ώρα της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή.
    - Ο κ. Γεροντόπουλος λόγω βλακείας – ιδιότητα που ο ίδιος αποδίδει στον εαυτό του .
    ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/08 17:37

    Σε μιά χώρα που οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους της κάθε πόλης και της κάθε γειτονιάς της (κι όχι μόνο στο Σύνταγμα και την Ομόνοια), ζητώντας "Δικαιοσύνη" και "Σταμάτημα της αδικαιολόγητης Αστυνομικής Βίας", κάτι σάπιο δείχνει για το Βασίλειο της Δανιμαρκίας!!

    Αυτό το σάπιο, που διαπιστώνει μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος σε σημερινό του αρθρο στον τύπο.

    Ας βοηθήσουμε τους νέους, να ΜΗΝ γυρίσουν στα internet-cafe και τα κινητά τους, αλλά να φυλλάξουν τους εαυτούς τους και τον αγώνα τους, από τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!

    Τα είπε όλα ο Λεωνίδας Κύρκος στο χθεσινό Δελτίο του Mega.
    Respect!

    spirit08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/08 19:01

    SMS τής ντροπής

    Ο Συμπιλίδης βουλευτής του Κιλκίς, με την παραίτησή του έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στίς εκλογές
    υπερψηφίσθηκε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και εκλέχθηκε πρωθυπουργός.

    Κάποιος γνωστός τύπος με όνομα Συμπιλίδης έστειλλε, τα προβοκατόρικα SMS στούς επαγγελματίες της Κομοτηνής,
    και ο Γιώργος Παπανδρέου θα εκλεγεί πρωθυπουργός στις προσεχείς εκλογές.
    Ο Κομοτηναίος Συμπιλίδης μάλλον εργολαβία ανέλαβε την αποστολή των SMS.
    EMILIO SALVARORE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/08 21:17

    Αυτό κάτι λέει……..κ. Λιανουρίδη

    Η οικογένεια Λιανουρίδη, κατάγεται από τον Βόρειο Έβρο.
    Εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή, στο τέλος της 10ετίας του ’40, ή στις αρχές της 10ετίας του ’50.
    Με την εγκατάστασή της στην Κομοτηνή η οικογένεια Λιανουρίδη,άνοιξαν ραφτάδικο, στην γωνία Όθωνος και Κανάρη, στην Κομοτηνή.
    Κύρια ασχολία στό επάγγελμά τους, ήταν η ραφή της στολής των «ανδρών», της τότε τυρανικής «Βασιλικής Χωροφυλακής».

    (Σ’ αυτά τα πέτρινα χρόνια η πλειοψηφία των ραφτάδων της Κομοτηνής, ήταν Αριστεροί με αγώνες ενάντια στον φασισμό, επίσης οι τσαγγαράδες, οι καπνεργάτες, οι φοντάδες, οι σιδεράδες οι Καροποιοί οι δερματάδες, οι ταβερνιάρηδες οι λαμαρινάδες, οι μαραγκοί, οι μπερμπέρηδες, οι μπαξεβάνηδες, οι μυλωνάδες, οι σερβιτόροι(Ο πατέρας του Δημάρχου Τασου Βαβατσικλή, ο κυρ Νίκος εργαζόταν στο καφενείο των οικοδόμων), οι παντοφλάδες, οι φουρναραίοι, οι παντοπώλες, οι οικοδόμοι, οι τσουκαλάδες, ακόμη και μεγαλοτσιφλικάδες, όπως ο αείμνηστος Αιμίλιος Γερασίμου.
    Αγγελος φύλακας της καθημερινότητάς τους ήταν η «Βασιλική Χωροφυλακή. Που να δούν μερακάματο από το Δημόσιο, μόνο στο τζάμπα, και ο ατομικός και οικογενειακός φάκελλος στην ασφάλεια γέμιζε, και με το τζάμπα, συγχώριο δεν υπήρχε.
    Ενδεικτικά αναφέρουμε τους αείμνηστους αγωνιστές ενάντια στον φασισμό, ραφτάδες: Ταξιλδάρης, Μανίκας, Κεραμέας, Σκαγιάς, Γιάννης Κάσσας και τόσοι άλλοι ).

    Αυτή η δραστηριότητα, δηλ. το ράψιμο της στολής των «ανδρών» της μετέπειτα Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίσθηκε μέχρι τις αρχές της 10ετίας του ’80.
    Αυτή η ιστορική αναδρομή κάτι πάει να πεί, εν γένει για την συμπεριφορά, την νοοτροπία και τις «αυτόφωτες ή ετερόφωτες πρωτοβουλίες και δράσεις» που ανέλαβε να «συνετίσει» τους φοιτητές, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, απόγονου την εκ του Βορείου Έβρου, οικογένειας Λιανουρίδη!!!!!!!!

    ΣΣ. Όταν είμασταν παιδιά, (τέλη της 10ετίας του ’50), ακούγαμε τους γονείς μας και τα ισνάφια παρέες τους όταν συζητούσαν ψυθιριστά και συνωμοτικά, να λένε: Μα όλοι μας ψηφίσαμε, την Αριστερά. Πως γίνεται πρώτο κόμμα να είναι η ΕΡΕ, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του επονομαζόμενου και Εθνάρχη, γιατί διατηρούσε τους τόπους εξορίας, μέχρι την ημέρα της δραπεύσης του στο ερωτικό Παρίσι.
    Όταν μεγαλώσαμε λίγο, ζήσαμε το κράτος της βίας και νοθείας της ΕΡΕ στο πετσί μας.
    Τότε καταλάβαμε τι σημαίνει δεξιά, και γιατί αγωνιζόταν εναντίον της με πάθος οι γονείς μας. Και σήμερα δυστυχώς, ζούμε το παρακράτος της βίας και νοθείας.

    Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.