5.8.13

Σε μυστικές συναντήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Πεταλωτής

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε έντονη κινητικότητα στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αγωνιούν για το τι θα συναντήσουν σε κυβέρνηση και κόμμα τον Σεπτέμβρη! Η ανησυχία τους είναι διάχυτη και γι’ αυτό το λόγο κάποιοι συναντήθηκαν και σχεδίασαν τις κινήσεις του ενόψει του θερμού φθινοπώρου!
Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε τι τελικά μπορεί να συμβεί, αλλά κυρίως για τις κατευθύνσεις της ηγεσίας τους. Σ’ αυτές συμμετείχαν στελέχη όπως οι Σαχινίδης, Πετσάλνικος, Καρχιμάκης, Πεταλωτής, Όθωνας, Τζάκρη και Διαμαντοπουλου.
Οι συζητήσεις μεταξύ τους ίδιες, καρμπόν θα λέγαμε: Όλοι πιο έντονα προβληματισμένοι αλλά και πιο ώριμοι. Επίσης πιο συγκαταβατικοί σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να βρεθεί κάποια διέξοδος. Κοινή πεποίθηση τους, ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν βγαίνει σε σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικα.
Γι’ αυτό και ανησυχούν για το που μπορεί να φτάσει η χώρα. Σκέπτονται διάφορες κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, τις συζητούν, τις μελετούν με προσοχή και πιθανόν να τις ετοιμάσουν κιόλας αφού όπως λένε, ένα μεγάλο μέτωπο κατά των απαιτήσεων της τρόικα είναι πλέον κάτι που μπορεί να οργανωθεί καθώς δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια.
Ο κόσμος βρίσκεται στο κόκκινο, δεν έχει αλλά χρήματα να πληρώσει και γενικώς φοβούνται την κοινωνική εξέγερση από ένα τυχαίο περιστατικό. Φοβούνται το ατύχημα και γι’ αυτό αγωνιούν για το τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/13 11:02

    ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/13 17:33

      Οχι θα μας σώσουν τα αντιμνομονιακά φρικιά του συριζα και οι σβάστικες της χρυσής αυγής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/13 17:44

      Οχι στους επαγγελματιες ναι στους ερασιτεχνες.
      Οχι στον Πεταλωτη και την Διαμαντοπουλου ναι στον Κασιδιαρη και την Ζωη Κωνσταντοπουλου.
      Μπρρρρρ ανατριχιασα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/13 13:25

    Μακάρι να γίνει κάτι. Ο κόσμος έχει αηδιάσει από την ακραία πολιτική του Σαμαρά και γελάει ο κόσμος από τις κωλοτούμπες της "επαναστατικής αριστεράς". Άνθρωποι σοβαροί, μετρημένοι που ποτέ δεν έχουν κατηγορηθεί για κάτι. Μακάρι να ξεκινήσουν οι διεργασίες για ένα ΠΑΣΟΚ αυθεντικό και αναηενημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/13 15:36

      Ο συνήθης ύποπτος "Πεταλωτικός", που ευελπιστεί στο αλτζχάιμερ του ελληνικού λαού. Άντε και περαστικά ..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/13 20:45

      λάθος κάνεις

      δεν είναι αυτός

      ο συνήθης "υποπτος" πεταλωτικός είμαι εγώ, απλά ήμουν για μπανιο και δεν προλαβα να σχολιάσω πρώτος

      περαστικά σε σένα συριζαίε...

      τα περί αλτσχάιμερ σε κανένα βλάχο, χωριάτη, κομπλεξικό ή νεάντερταλ

      οι σοβαροί στηρίζουν το σωστό πασοκ, την υπεύθυνη κεντροαριστερά και χειροκροτούν τις καθόλου μυστικές συζητήσεις κάποιων σαν τον Πεταλωτή. Μπας και συνεχιστεί η καλή προσπάθεια που άρχισε με τη διάσωση της χώρας μέσω του αναγκαίου αν και δυσβάστακτου μνημονίου, που, θυμίζουμε, δεν έφερε την κρίση αλλά είναι η ΜΟΝΗ (μα η ΜΟΝΗ) συγκροτημένη απόπειρα να αντιμετωπιστεί η κρίση που μας έφερε ο καραμανλής και οι νοοτροπίες τύπου τραλαλα αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ

      και πάλι ειλικρινά περαστικά στους αριστεροφασιστες ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, και παπαρο εεεεε ανεξέλεγκτων ελλήνων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/13 21:34

      Μα καλά ... Φωλιά έχετε.
      Ετοιμοπόλεμοι για να προλάβετε τις εξελίξεις, μη τυχόν κλάσει ο Γιώργος και μείνετε ανενημέρωτοι και μετά ... ποιον "σοβαρό" "κεντροαριστερό", "σύντροφο", "πρασινοσαλίγκαρο" να εμπιστευθείς για την ενημέρωσή σου. Το ξέρεις ότι σου την έχει στημένη γι' αυτό μάλλον έχεις επιλέξει να ενημερώνεσαι από τον Piazza.
      Α... και επί τη ευκαιρία κάνε μου τη χάρη να μη συμπεριλάβεις την Ελλάδα στη σωτηρία που ετοιμάζεται για την πάρτη σας.
      Καληνύχτα ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/13 21:06

    Με Κομμουνιστές και Φασίστες, γενικώς, ΔΕΝ επιλέγεις APPEASEMENT, δηλαδή παραχωρήσεις με σκοπόν την αποφυγήν συρράξεων,

    ΑΛΛΑ,

    επειδή είναι γεννημένοι καθάρματα ή μικρόνοες, που δεν διδάσκονται,

    ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΩΣ προς εξασφάλιση της ΕΙΡΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/13 22:52

      Παλι καλα που οι παππουδες μας δεν τα δικα σου τα μυαλα και οταν χρειαστηκε πολεμησαν τους φασιστες. Παλι καλα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/13 07:41

    Μετά τη κρυφή συνάντηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Σαχινίδης, Πετσάλνικος, Καρχιμάκηςς, Πεταλωτής, Όθωνας, Τζάκρη και Διαμαντοπουλου, είχαμε και 2η κρυφή συνάντηση στην οποία συμμετείχαν τα στελέχη Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης, Σπύρος Λυκούδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός. Ο μυστικός δείπνος έγινε στα νότια προάστια, με θέμα τι άλλο; Την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.
    Δηλαδή ενός φανταστικού χώρου, με τον οποίο ερωτοτροπούν διάφορα στελέχη κομματικώς ενεργά και μη, με στόχο τις «μεταρρυθμίσεις».
    Μόνο που αυτές τις περίφημες «μεταρρυθμίσεις» τις ανέλαβε εργολαβικά τα τελευταία χρόνια η τρόικα και οι εκλεκτοί της. Και έτσι κινδυνεύουν να μείνουν στα αζήτητα όλοι οι επίδοξοι ¨μεταρρυθμιστές».

    ΥΓ. Τι σόϊ κρυφές συναντήσεις και μυστικοί δείπνοι είναι όταν συμμετέχει ο Ιούδας και τις προδίδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.