5.8.13

Συνάντηση του Δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη με το Δήμαρχο Κονάκ της Σμύρνης

Με το Δήμαρχο του Κονάκ της Σμύρνης  Dr Χακάν Ταρτάν, είχε συνάντηση στο Δήμο της Δράμας ο Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης, προωθώντας θέματα που αφορούν την αδελφοποίηση των δύο Δήμων. Στη συνάντηση ήταν παρόντα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Κονάκ που συνόδευσαν τα χορευτικά συγκροτήματα της Σμύρνης στο 21ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Ξηροποτάμου.
Νωρίτερα, ο Δήμαρχος του Κονάκ της Σμύρνης, Χακάν Ταρτάν, πραγματοποίησε επίσκεψη στην  οικογένεια του εκλιπόντος συγγραφέα Θεόφιλου Πασχαλίδη για να παραδώσει ειδική έκδοση που φέρει τη φωτογραφία του. Παράλληλα, η 25μελής Τουρκική αποστολή, ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Αγία Βαρβάρα, την Αγία Σοφία, τα Παλιά τείχη και άλλα αξιοθέατα της πόλης, ενώ παρατέθηκε από το Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη. γεύμα προς τιμήν των μελών της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.