5.8.13

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην Σαμοθράκη

Την μοναδική Ευανθία Ρεμπούτσικα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της  Σαμοθράκης κάτω από τους Πύργους των Γατελούζι σε ένα εξαιρετικό και μαγευτικό τοπίο, στην Αρχαία πόλη την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21.00.
Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι- με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή».
Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, βιολί και τρομπέτα με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο(και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα. Είσοδος 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.