5.8.13

Τρεις συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για ηρωίνη, κάνναβη και χάπια

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, δύο άνδρες ηλικίας 39, 32 ετών και μία γυναίκα 45 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι κατείχαν από κοινού δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ακολούθως, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν έρευνα στις οικίες των δραστών, όπου, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, εντόπισαν, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν :
Στην οικία του 39χρονου έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4.324,5 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, τριάντα επτά δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κι ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 18 εκατοστών.
Στην οικία του 32χρονου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 3 γραμμαρίων, ένα δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE, έναν μεταλλικό τρίφτη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 39χρονος ήταν αυτός που προμήθευσε στους άλλους δύο τα παραπάνω αυτοσχέδια τσιγάρα, ενώ η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.