27.3.13

Επανεμφάνιση Άγγελου Λάσκαρη!!!

Τον πρώην επικοινωνιολόγο του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη τον θυμάστε; Χρέωσε με την παρέα του δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τον Δήμο Κομοτηνής, χωρίς να του προσάψει τίποτα ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης και τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του … ως σύμβουλος στον Υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο.
Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτη 27 Μαρτίου, παραβρέθηκε στην βουλή, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη για τη μειονοτική εκπαίδευση στην Θράκη!!! Τεράστιος επικοινωνιολόγος, τεράστια οικονομική διανόηση. Θαυμάστε τον στην φωτογραφία (κάντε κλικ), με περισσότερα κιλά και χωρίς μαλλιά πλέον!
Για την ιστορία, το Υπουργείο το εκπροσώπησε μαζί με τον Λάσκαρη, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κυριαζής, ενώ συμμετείχαν ακόμα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ροδόπης – Έβρου, Μεχμέτ Δερντιμάν και Τοπάλ Μεχμέτ Χουσεϊν Μεχμέτ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ξάνθης, Αχμέτ Χότζα Αλή και Μολλά Σεϊχάν.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/3/13 22:46

    Να τους χαίρεστε όλους τους προξενικούς και τον μάστορα της αρπαχτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/13 22:52

    Κολλητος του Στυλινιδη κσι Σκλια δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/13 08:26

    ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗ.ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΜΕ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..........ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ?ΞΕΡΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/13 10:16

    Είναι διαπιστωμένο: την ιδέα για απειλή ανεξαρτητοποίησης στο Χατζηοσμάν (αλλά και στους υπόλοιπους μειονοτικούς - τι έχουν να χάσουν;) την έριξε ... ο Λάσκαρης!!!! Όχι το προξενείο που είναι σαφώς πιο διπλωματικό. Αλλά ο Λάσκαρης επαγγελματίας: κ. βουλευτά (του είχε πει και κορδώθηκε ο Χατζηοσμάν), απειλήστε με ανεξαρτητοποίηση να κάνετε τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/13 10:35

    Ο Γιώργος Πετρίδης ως στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης το 1994 είνει δυνατόν να μην είναι υποτακτικός του Λάσκαρης; Όχι βέβαια.
    Είναι δυνατόν να μην καλύπτει τα 600 χιλ. Ευρώ που είσέπραξε η εταιρία του τον τελευταίο 1,5 χρόνο της θητείας του Κοτσάκη, για μελέτες ανάπτυξης φαντάσματα; Όχι βέβαια. Ομερτά ο Πετρίδης για τις ατασθαλίες Κοτσακη- Λάσκαρη, κοκκοράκι τα άδικα συκοφαντικά κοκκορίσματα για τον Βαβατσικλή. Κοτσάκης-Πετρίδης-Λάσκαρης τον δήγησαν στο δικαστήριο και αθωώθηκε ο Βαβατσικλής. Τώρα όμως που κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος ο Βαβατσικλής με ποια ψεύτικα και συκοφαντικά επιχειρήματα κλεψιάς θα αντιμετωπίσει τον Βαβατσικλή; Δεν του έμειναν, τα εξάντλησε την τελευταία 10ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/13 14:57

      Τι Πολιτικη Ανοιξη; Τι ειναι αυτα που γραφετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/3/13 17:13

      Βρες το ψηφοδέλτιο των εκλογών της εποχής, για γνωρίσεις τους υποψηφίους βουλευτές και την υποψήφια βουλευτίνα.
      Είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Με τέτοιους στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ μειώθηκε η εκλογική του δύναμη στις τελευταίες εκλογές, το ρατσιστικό σύνθημα έπιασε τόπο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/3/13 10:16

      Έψαξα, αλλά ξέρεις τι διαπίστωσα : Εθνικές εκλογές είχαμε το 1993 & μετά το 1996. Στις οποίες δεν προκύπτει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά που λες.

      Τί πίνεις και δεν μας δίνεις? Το μυαλό σου μαλλιά κουβάρια.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/13 10:38

    ποιά είναι η σχέση του με τις ΜΚΟ 2004-2007 επι Στυλιανίδη?
    ποιά η σχέση του 2004-2007 με τον Σκλιά?
    όλα τα καλά παιδιά 2004-2007 του Στυλιανίδη τα οποία εχουν σχέσεις με ΜΚΟ πάντα κάτι έχουν με την κομοτηνή, τυχαίο?
    ΣΚΛΙΑΣ
    ΛΑΣΚΑΡΗΣ
    ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ
    ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ.
    Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/13 19:48

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ
    Στο στόχαστρο του Σπάρτακου πεπραγμένα της διοίκησης Δημήτρη Κοτσάκη
    Για λογικές… γλάστρας και με μπετόν αρμέ ψηφοφορίες, κατηγόρησε τα μέλη της σημερινής δημοτικής αρχής Γ. Πετρίδη, ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Δαπέργολας.

    Πεπραγμένα της διοίκησης Δ. Κοτσάκη στο Δήμο Κομοτηνής, φέρνει στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» η οποία κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να λάβει τα συγκεκριμένα στοιχεία από το Δήμο, παρόλο που τα είχε ζητήσει από το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης. Ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης ουκ ολίγες φορές είχε αφήσει υπονοούμενα περί μη ορθής διαχείρισης του Δήμου εκ μέρους του προκατόχου του, ποτέ όμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που θα δικαιολογούσαν αυτά τα υπονοούμενα. Τα υπονοούμενα αφέθηκαν να γίνουν ψίθυροι σε μία κοινωνία, που μπορεί εύκολα να κατηγορεί χωρίς όμως ποτέ να αιτιολογεί. Ο μοναδικός σύμβουλος της παράταξης «Σπάρτακος» Νεκτάριος Δαπέργολας είχε εξαρχής καλέσει τον δήμαρχο κ. Πετρίδη να κάνει γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο και στους δημότες όλα τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης και να μην επικαλείται συνεχώς οικονομικές μαύρες τρύπες που άφησαν οι προκάτοχοί του και οι οποίες δυσκολεύουν τον ίδιο να λειτουργήσει το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/13 19:49

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ
    Στο στόχαστρο του Σπάρτακου πεπραγμένα της διοίκησης Δημήτρη Κοτσάκη
    Για λογικές… γλάστρας και με μπετόν αρμέ ψηφοφορίες, κατηγόρησε τα μέλη της σημερινής δημοτικής αρχής Γ. Πετρίδη, ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Δαπέργολας.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

    Η ερώτηση για τα πεπραγμένα της διοίκησης Δ. Κοτσάκη έγινε από την παράταξη του Σπάρτακου» και στοιχεία που δόθηκαν παρουσίασε το μέλος της δημοτικής παράταξης Πάρις Καλοδημίδης. «Η ευρύτερη «παρέα» Λάσκαρη – Παπαγγελόπουλου – Εμιρζά – Μακρυγιάννη – Γαλανού – Δουβή έλαβε με τρόπο άμεσο (γιατί υπήρχε και έμμεσος, μέσω τρίτου) δουλειές 570.000 ευρώ στα χρόνια 2008-2010. Βεβαίως το ποσό δεν δείχνει εξωφρενικό αλλά αξίζει να δούμε πώς και γιατί δόθηκε. Πρώτα - πρώτα να πούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την Κομοτηνή, αλλά είχαν άριστη σχέση με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε το πώς και πότε ήρθαν στην πόλη. Επίσης είχαν άμεση σχέση μεταξύ τους: Όλοι τους μέλη της εταιρείας VOTE ADDED VALUE και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ευρωπαϊκή Προοπτική», η οποία διαχειρίστηκε πλήθος κονδυλίων από τα κρατικά ταμεία εκείνη την περίοδο και όχι μόνο. Βλέπουμε λοιπόν από τα στοιχεία που λάβαμε ότι δεκάδες δουλειές πήραν από τον Δήμο Κομοτηνής με απευθείας ανάθεση (και ελάχιστες με πρόχειρο διαγωνισμό), άλλοτε ως εταιρείες (Vote Added Value, Πολύγραμμα, Top Colour…) κι άλλοτε ως πρόσωπα. Γιατί αυτή η παραλλαγή; Σκόπευε να καλύψει κάτι, μήπως να …διευκολύνει κάποιον πρόχειρο διαγωνισμό;
    Πάμε τώρα στο τι παρήχθη με τα χρήματά μας αυτά. Διαβάζω μερικούς τίτλους έργων, για να μπορεί να βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του:


    - Κατάρτιση Πλάνου Δημοσιότητας του Δικτύου Πολιτισμού Δήμου Κομοτηνής (Θρακικές Πολιτιστικές Διαδρομές) 14.000 ευρώ
    - Αξιολόγηση του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Συνεργασία στο τομέα της νεολαίας, Κοινωνικό κόμμα, Κοινωνικός διάλογος ενάντια στο κοινωνικό αποκλεισμό 4.000 ευρώ
    - Δημιουργία Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου και έρευνας στους Νέους της περιοχής 8.000 ευρώ
    - Δημιουργία Συνδέσμου στην Ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής για παροχή πληροφοριών και online forum 4.000 ευρώ
    - Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου ενός έτους με 15.000 για την Εμιρζά στην επιχείρηση Κ.Καραθεοδωρή τον Αύγουστο του 2009 και 14.994 για την Vote Added Value στην Νέστωρ Τσανακλής τον Απρίλιο του 2009, με απευθείας ανάθεση, θυμίζω
    - Η ίδια εταιρεία πάλι για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου, αυτή τη φορά στην επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ, πάλι 14.994 ευρώ, πέντε μέρες μετά την προηγούμενη σύμβαση
    - Και το καλύτερο που βρήκαμε: Η κατάρτιση Πλάνου Δημοσιότητας με σκοπό να γίνει η πόλη της Κομοτηνής Ονομαστή γειτονιά στη μεγάλη γειτονιά των Βαλκανίων! Τι ακριβώς πληρώσαμε με αυτά τα 570 χιλιάρικα, που κάποιοι τα ανεβάζουν σε εκατομμύρια, συνυπολογίζοντας και κάποια αφανή; Πραγματικά αναρωτιόμαστε, δεν ντρέπονται όσοι μετείχαν στο πάρτι αυτό που διαφαίνεται ακόμη και από μια τόσο ρηχή ματιά στα στοιχεία;
    Σκοπός της παρουσίασης αυτής δεν είναι απλώς να καταγγείλουμε παρελθούσες καταστάσεις. Θέλουμε να προλάβουμε και τυχόν επαναλήψεις τους στο μέλλον. Άραγε σήμερα έχει εκλείψει το περιβάλλον εκείνο που θα απέτρεπε ανάλογα φαινόμενα; Ο «Σπάρτακος» από την πρώτη στιγμή καλεί σε διαφάνεια και σε εξορθολογισμό της λειτουργίας του δήμου και των επιχειρήσεών του και σ’ αυτό ακριβώς θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος», σημείωσε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο Πάρης Καλοδημίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/3/13 09:32

    Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!
    Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ!
    Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ...ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ!
    Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ...ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    Η ΑΛΛΙΩΣ "ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκαζάκια;;; Σύντροφος δηλαδή; Καλημέρα...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος29/3/13 11:05

    Βρέστε το ψηφοδέλτιο της εποχής για να φανεί η καφρίλα του/της Ανώνυμου 17:13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/10/13 21:34

    Αυτός ο ανεκδιήγητος ο Λάσκαρης τώρα είναι το δεξί χέρι του υπουργού παιδείας και κόβει και ράβει μέσα στο υπουργείο! Αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος για την διαθεσιμότητα των νοσηλευτών που έχει σαν άμεσο στόχο ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ τους!
    Η στοχοποίηση τους και η προσωποποιημένη επίθεση του στον τομέα έχει ένα και μοναδικό σκοπό την διάλυση αυτού , με το αζημίωτο φυσικά για τον εν λόγω .."κύριο"! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου και τα παιδιά σου ΡΕ ΑΛΗΤΗ , ελεεινό υποκείμενο , που κατέστρεψες χιλιάδες οικογένειες καθώς και έχεις την ευθύνη ως ηθικός αυτουργός για την "αυτοκτονία" της συναδέρφου απ την Λάρισα.
    Τα ίδια και χειρότερα να συμβούν στα παιδιά σου τα ίδια ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/11/13 12:04

    Ο Πετρίδης έχει εμπλακεί και στο σκάνδαλο τον υποβρυχίων! Είναι τσεκαρισμένο, εκείνη την εποχή ήταν ψαροντουφεκάς στην ίδια θάλασσα, στο Αιγαίο!!!!!!! Φτανει ρε παιδιά (και μεγαλύτερες), η ανωνυμία δεν σας σώζει από τον αυτοεξευτελισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/13 17:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.