4.2.10

Κλειστά τα εργοστάσια του Ομίλου Λαναρά στη Ροδόπη! Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας στη Ροδόπη, καθώς και αντιπρόσωποι από όλα τα εργοστάσια του Ομίλου Λαναρά, είχαν συνάντηση πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα με την αρμόδια υπουργό Λούκα Κατσέλη και τον Γενικό Γραμματέα Ανάπτυξης Αλέξανδρο Φούρλα, όμως για μια ακόμη φορά δεν βρέθηκε αξιόπιστη λύση για το μέλλον το δικό τους, καθώς και των εργοστασίων. Παρά τα 35 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε σαν «ενίσχυση» η προηγούμενη κυβέρνηση στον Όμιλο του Λαναρά σήμερα στην Ροδόπη τα εργοστάσια παραμένουν κλειστά!!!

Τόσο η ΦΑΝΚΟ, όσο και τα Κλωστήρια έχουν σβήσει τις μηχανές τους. Στην ΦΑΝΚΟ έχει παραταθεί για μια ακόμη εβδομάδα η άδεια των Χριστουγέννων, ενώ στα Κλωστήρια οι υπάλληλοι δεν εργάζονται καθώς δεν υπάρχουν πρώτες ύλες, ενώ παραμένουν και απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο. Όσο για τους εργαζόμενους που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, έχουν να πληρωθούν σχεδόν ένα χρόνο. Αίτημα των εργαζομένων παραμένει και είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, όπως επίσης και η επαναλειτουργία των εργοστασίων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/10 10:03

    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/10 12:10

    Οι πράσινοι καρνάβαλοι
    Δεν υπάρχουν πια
    Τους πάτησε
    Ο προαστιακός
    Του Στυλιανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.