7.2.13

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Γιώργος Πεταλωτής

Θύμα τροχαίου έπεσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος κατέβαινε οδικώς από την Κομοτηνή αλλά ενεπλάκη, έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητό του, χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να τραυματιστεί.
Ο κ. Πεταλωτής θα μετέβαινε στην Αθήνα για να συναντηθεί στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, προκειμένου να συναντηθεί με τους Φίλιππο Σαχινίδη, Σωκράτη Ξυνίδη, Μανώλη Όθωνα και Θάνο Μωραΐτη, για τον καλύτερο συντονισμό των πολιτικών τους δράσεων.
Ο Γιώργος Πεταλωτής έχει επιστρέψει στην Κομοτηνή και είναι καλά στην υγεία του!

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/13 20:42

    Και σιγουρα δεν εφταιγε αυτος, οπως & 0 πατερας του πριν απο ενα-εναμιση μηνα που βγηκε απο μονοδρομο!!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/13 21:47

      Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/13 21:48

      Περαστικά Γιώργο, οι άθλιοι περισσεύουν

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/2/13 21:51

      Περαστικά Γιώργο

      Πωπωπωπω τι κακία έχουν μερικοί. Μονίμως ΠΟΙΟΣ φταίει για οτιδήποτε ψάχνουν. Αυτό τους κατατρώει τους κομπλεξάρες. Όχι το ΤΙ φταίει αλλά το ΠΟΙΟΣ.

      Η διεθνής βιβλιογραφία το ερμηνεύει ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό καθυστερημένων κοινωνιών και ανώριμων προσωπικοτήτων.

      Θα έλεγα δεν έχουμε κανένα μέλλον αλλά πολιτικοί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως ο Πεταλωτής με κάνουν λιγότερο απαισιόδοξο αν και δεν ξορκίζουν την ανησυχία μου για την επικράτηση του λαικισμού, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ΟΛΕΣ τις πολιτικές παρατάξεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/2/13 02:03

      Ούτε να τρακάρει δεν μπορεί ο Γιώργος. Όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί σαν τον 20.42

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/13 22:55

    Το μυστικό δείπνο στελεχών του ΠΑΣΟΚ
    Πρώτη καταχώρηση: 07/02/2013 - 22:33

    Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας βρίσκονται αυτή την ώρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, της κεντροαριστεράς, και δεν υιοθετούν απόψεις της ηγεσίας.

    Βασικό θέμα συζήτησης είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ και το συνέδριό του.

    Μεταξύ αυτών ειναι ο Θάνος Μωραΐτης, ο Μανώλης Οθωνας, ο Φίλιππος Σαχινίδης , η Θεοδώρα Τζάκρη, στελέχη απο την περιφέρεια όπως οι Σταύρος Αρναουτακης και Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, και ακόμα περίπου 20 στελέχη.

    Από τη "γιάφκα" … απουσιάζει ο οργανωτής της, Γιάννης Δριβελέγκας που έσπασε το χέρι του, αλλά και ο Γιώργος Πεταλωτής που ενώ ερχόταν στην Αθήνα απο την Κομοτηνή, έξω από τη Θεσσαλονίκη είχε ένα σοβαρό τροχαίο και επέστρεψε πίσω στην πόλη του.

    Την ίδια ώρα άλλα στελέχη της Βορείου Ελλάδας ετοιμάζονται να εκδώσουν αύριο ένα κείμενο θέσεων στο οποίο θα λένε που θα πρέπει να κινείται το ΠΑΣΟΚ κατά τη γνώμη τους. Όπως θα περιγράφουν, σαφώς θα πρέπει να κινείται στον κεντροαριστερό χώρο, κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/13 22:59

    Η «φράξια των 7» του ΠΑΣΟΚ αυγάτισε, έγιναν 20 - Οργή στην Ιπποκράτους
    07.02.2013 22:28

    Τουλάχιστον 20 νυν και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκαν τελικά στην πρόσκληση της «ομάδας των 7 υφυπουργών» και συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ για να συντονιστούν ενόψει του συνεδρίου της 28ης Φεβρουαρίου.

    Οπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr η συνάντηση αυτή που δεν ήταν η πρώτη από την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας δεν έχει στόχο -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να θέσει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να καταγράψει προβληματισμούς για το ρόλο και την πορεία του κόμματος.

    Η Ιπποκράτους φέρεται ενοχλημένη, αλλά οι ίδιοι οι συγκεντρωμένοι επιμένουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει πρόβλημα με την... κινητοποίησή τους.«Κάποιοι θερμοκέφαλοι στο περιβάλλον του αντιδρούν», λένε χαρακτηριστικά.

    Ο πυρήνας είναι γνωστός από το παρελθόν: Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Μανώλης Οθωνας, Γιάννης Δριβελέγκας, Σωκράτης Ξυνίδης, Γιώργος Πεταλωτής. Οι κύριοι Πεταλωτής και Δριβελέγκας δεν ήταν παρόντες στη συνάντηση λόγω προβλημάτων. Ο πρώτος είχε τροχαίο ατύχημα κατεβαίνοντας στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κομοτηνή, ο δεύτερος έχει σπάσει το χέρι του.

    Στο ξενοδοχείο παρόντες ήταν επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Νίκος Τσώνης, ο Νίκος Ζωϊδης, η Αφροδίτη Παπαθανάση, η Μαρία Θεοχάρη, ο Παντελής Ασπραδάκης, ο Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Ηλίας Καρανίκας, και η Λίτσα Κουρουπάκη καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπρίτζης.

    Ο κ. Θάνος Γικόνογλου που έλειπε στη Βουλγαρία συμφωνεί με τις απόψεις της κίνησης, ενώ η κυρία Μαρία Μίχου είχε προγραμματίσει να φύγει εκτός Αθηνών αλλά είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί τους.

    «Δεν είναι πίσω από εμάς ο Γιώργος Παπανδρέου. Απλώς ανησυχούμε για την πορεία της χώρας και του ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και τώρα που το καταστατικό θεσμοθετεί τάσεις μπορεί αν συμφωνήσουμε να το δούμε ως προοπτική» έλεγαν οι συγκεντρωμένοι στους δημοσιογράφους.

    Στην περίπου τετράωρη συνάντηση αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός. Μεταξύ άλλων:

    Συζητήθηκε ποια θα πρέπει να είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που απαιτηθούν νέα μέτρα.

    Τονίστηκε η διαφωνία με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ να γίνεται απολογητής της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

    Ζήτησαν να σταματήσει «ο αποκλεισμός στελεχών που είναι εντονότατος και οδηγεί σε πενία εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ».

    Αυτό που συζητήθηκε εκτενώς είναι «ο ενδεχόμενος κίνδυνος να απορροφηθεί το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ ή από τον ΣΥΡΙΖΑ».

    Διερεύνησαν τον τρόπο να ξεκινήσει σοβαρή συζήτηση για τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα και εκτιμήθηκε ότι η Ιπποκράτους πρέπει να αρθρώσει «διακριτό πολιτικό στίγμα» που συμπυκνώνεται στη «διάθεση για μεταρρυθμίσεις, εμμονή σε αρχές σοσιαλδημοκρατίας ενισχυμένες από ριζοσπαστικές προσεγγίσεις εργασιακά».

    Οργή στην Ιπποκράτους

    Στην Ιπποκράτους πάντως, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου εξέφραζαν την οργή τους για τη συνάντηση και τις επιδιώξεις όσων συμμετείχαν σε αυτήν.

    Κάποιοι, εκτιμούσαν ότι πίσω απ' αυτή κρύβεται "δάκτυλος Παπανδρέου" ενώ άλλοι κατηγορούσαν για υποκρισία αρκετούς από τους μετέχοντες.

    «Ποιοί μιλούν για αποκλεισμούς; Ο Σαχινίδης που είναι τομεάρχης Οικονομίας; Ο Μωραϊτης που είναι τομεάρχης Ανάπτυξης; Ή ο Όθωνας που είναι αρμόδιος για της Μικρομεσαίες επιχειρήσεις;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ αριστερος8/2/13 14:12

    Γιωργη δυνατα κι αστους να κουρευονται.Τα πραγματα θα ηρεμησουν και οι αξιες θα φανουν ξανα.Τα μαιμουνια κυρίως εντος ΠΑΣΟΚ που ανεδειξες εσυ δεν θα υπαρχουν για να στηριζουν τα καθε λογης καραγκιοζακια.
    Και τον χοντρο χαριστε τον στον Σαμαρα να του κανει τη λαντζα οπως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/13 21:22

    Τον γρουσούζεψε ο Βενιζέλος τον Γιώργο. Ξέρει πως είναι ο μελλοντικός ηγέτης του Παπανδρεϊκού μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/13 23:49

    τζαμπα σου πληρωνουμε τοσους αστυνομικους να σε περπατανε στην πλατεια
    http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/kapoios-na-ton-fylaei-2-2-gia-ton-k-petalwth.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/13 10:28

      Πες μς ρε 23:49 το όνομά σου και αν έχεις ειδίκευση σε προσωπική ασφάλεια. Κάνε και μια υπέυθυνη δήλωση με συνημμένα τα περιουσιακά σου και θα μεσολαβήσουμε στο Γιώργο Πεταλωτή να του πούμε ότι αναλαμβάνεις όλα τα έξοδα εσύ για τις αποζημιώσεις αν πάθει κάτι από κανέναν παλαβό που δηλητηριάστηκε ο εγκέφαλός του απο τη μνημονιάδα του ΠΑπαδάκη, του Αυτιά και του ΣΖΥΡΙΖΑ που γλείφουν τον υπέροχο λαό μας πόσο υπέροχος είναι για να τα τραβάει όλα αυτά. Η παλαβή χρυσαυγιτική ψεκσμένη αριστερά του λαϊκισμού έχει εκατομμύρια πιστούς στο Ελλάντα βλέπεις. Και οχι σκέτο πιστούς. Παλαβούς. Που μπορεί και μέσα τους να νομίζουν ότι φταίει κανένας ΠΑπανδρέου ή Πεταλωτής για αυτό που τραβάνε. Εκτός από παλαβοί είναι και αστοιχείωτοι. Εκρηκτικός συνδιασμός...

      Κακιούλες από τα λαϊκιστικά καφενόβια μπλογκς ξέρεις να αναπαράγεις και εσύ και πολλοί άλλοι υπέροχοι έλληνες. Τιποτε δημιουργικό όμως δεν ακούσαμε. Κομπλεξάρες...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 18:32

      23.49 και χολή και άγνοια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/2/13 20:45

      εσυ 10:28 το ονομα σου δεν το λες...ο 23:49 ηθελε απλα να γραψει μια κακια γιατι δεν ειχε κατι αλλο να πει αλλα για πες μας εσυ που το παιζεις εξυπνος θεωρεις πως ο πεταλωτης κινδυνευει απο αυτους που εγραψες?? και στην τελικη ο πεταλωτης εχει εκατομμυρια ας πληρωση αυτος την ασφαλεια του αν εχει προβλημα και ας εχει και δεκατεσσερα ατομα διπλα του! ενας πρωην πολιτικος ειναι αν ξανα βγει βουλευτης και γινει υπουργος ΝΑΙ να ξανα παρει 4 αστυνομικους απο το κρατος τωρα γιατι??

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/2/13 01:19

      20.45 αφού ό ίδιος είσαι και δίνεις και ψευτιές στα μπλογκς

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/2/13 10:00

      20:45 τα πράγματα είναι απλά:

      1. Βάσει το πόθεν έσχες, όσο κι αν το ξεχειλώσεις ο Πεταλωτής ΔΕΝ έχει εκατομμύρια.
      2. Δεν έκανε κάτι από μόνος του για να φοβάται μην τον κτυπήσουν. Τις απόψεις του και την κατα συνείδηση πολιτικη του παρουσία έχει η Πολιτεία αξιιολογήσει να "τραβά" ψυχανώμαλους ή επαγγελματίες τρομοκράτες για επίθεση. Στο πλαίσιο της δημόσιας προσφοράς του κάποιοι δηλητητηριάζουν ατιμώρητα (δημοκρατία γαρ...) τον κόσμο και τον παραπλανούν. Άρα η Πολιτεία γνωρίζει ότι το φταίξιμο θα είναι δικό της αν πάθει κάτι και για αυτό το προλαβαίνει κάπως.
      3. Εγώ το όνομά μου δεν έχει νόημα να το πω. ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ. ΕΣΥ την ξεκίνησες λέγοντας "σου πληρώνουμε τζάμπα αστυνομικούς". Το λάθος σου είναι η λε΄ξη "τζάμπα". "Εντός των καθηκόντων που προβλέπονται" είναι η σωστή έκφραση. Αφού πήρες την ευθύνη να κατηγορήσεις με λάθος τρόπο μια δημόσια πολιτική σημαίνει ότι αναλαμβάνεις εσύ να την υποκαταστήσεις με δικούς σου πόρους. Δε θέλω να μάθω ποιος είσαι αλλά πρέπει υποχρεωτικά να το μάθω για να δω αν αρκεί η ΔΙΚΗ σου περιουσία να καλύψει το κενό ασφαλείας ΑΝ υιοθετήσουμε τη δική σου άποψη ότι δεν πρέπει η πολιτεία να πληρώνει τους αστυνομικούς. Όταν προτείνεις κάτι τόσο σθεναρά πρέπει να έχεις και τα κότσια να το πας σωστά. Όχι πυροβολούμε για το πυροτέχνημα κι ό,τι βγει. Εντυπώσεις να παράγουμε και από κει και πέρα ας διαλυθεί το σύμπαν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/2/13 12:01

      Για τα κομπλεξικά πολύξερα ευαίσθητα αναρχοχρυσαυγιτάκια του καφενείου, που δεν σηκώνουν και πολυδάπανες συνοδείες Πεταλωτή:

      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63780532

      Φόβο για κτύπημα σε πολιτικό στόχο εκφράζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τρομοκρατίας.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/2/13 12:11

      Τι λε ρε ούφο 20:45. Το επίπεδο κινδύνο ή η σημαντικότητα ενός πολιτικού είναι συνάρτηση του αν εκλέχθηκε η όχι; Εντελώς τυχαία, αν κάνει βόλτα στην πλατεία στην πλατεία της Ζακύνθου ο βουλ Ζακύνθου ΣΥΡΙΖΑ
      ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, θα τον αναγνωρίσει κανείς; Αν ο ίδιος πάει στα Γρεβενά, ή στην Πλατεία Συντάγματος, εκτός από κάποιους πολύ μυημένους, θα ασχοληθεί μαζί του κανένας; Εντελώς ενδεικτική η περίπτωση. Τον βουλ Γρεβενών ΝΔ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τον ξέρει η μάνα του; Τον Αργολίδας βουλ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΔΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ τον ξέρει κάποιος εκτός από τα ξαδέλφια του; Τον βουλ Θεσ/νικης Χρυσή Αυγή ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ αν θέλουν κάποια αριστερά φασιστάκια να ... τον τρομοκρατήσουν, μπορούν να τον εντοπίσουν; Ούτε η ... CIA δεν ξέρει ποιος είναι. Είναι το ίδιο πράγμα ο Πεταλωτής;

      Άι σιχτιρ με τα στημένα κομπλεξικά σας σχόλια που φίρμα είναι όποιος εκλέγεται απο τον υπέροχο λαό μας.

      Και πού είσαι; Ένας βουλευτής ΧΑΖΟΚ εεεε ΠΑΣΟΚ Ροδόπης (ΠΑΣΟΚ κόμμα ΧΑΖΟΚ ψηφοφόροι) Χατζηοσμάν όταν κάνει βόλτα στο Κολωνάκι με τους προσκεκλημένους ψηφοφόρους του να τους θαμπώσει πόσο ισχυρός και γνωστός είναι, του ορμάει κανείς να τον προπηλακίσει επειδή είναι "προδότης του μνημονίου" και "πράκτορας των τούρκων"; Αυτός δεν είναι εκλεγμένος στη Ροδόπη αντί του Πεταλωτή;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/2/13 21:24

      12.11 σου έχουν κάνει λοβοτομή? Το ίδιο είναι ο Χατζηοσμάν και ο Κοντωνής Χαράλαμπος με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο που ήταν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις όταν εσύ και οι λοιποί ψεκασμένοι κραδαίνατε κρεμάλες στις πλατείες? Το ίδιο είναι στο μικρονοϊκό μυαλό σου? Εσύ μπορεί να δεις και τον Ομπάμα και να μην τον γνωρίσεις αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/2/13 18:37

    Εφαγες πορτα γιαυτο και η ενοχληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/2/13 22:32

    Πω, πωωω, γλυψιμοοοοο!!!Γιωργη, Γιωργακη, Γιωργο!!!Ολα τα ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ του Πασοκ εδω μεσα!!!ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ, ειναι ή δεν ειναι ενας απο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που υπογραψαν το μνημονιο που καταστρεψε τη χωρα???Φυσικα στην αβαντα για την καταστροφη και ολοι εσεις ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ που τρωγατε τοσα χρονια με τα φτυαρια απο τον κρατικο κορβανα, διορισμενα Πρασινοσκουλικα, γιατι ΔΕΝ εισασταν αξιοι και δεν ειχατε @ρχιδι@ να βγαλετε καπου αλλου μεροκαμματο και γλυφατε οχι μονο κατουρημενες αλλα και χεσμενες ποδιες!!!!Τεμπελχαναδες, γελιοι καραγκιοζηδες που πουλατε και μουρη, ντεμεκ υπερανω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/13 01:20

      Εμα, τημί, χρησί αβγύ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/13 10:02

      Τη χώρα υπέροχε έλληνα 22:32 δεν την κατέστρεψαν αυτοί που συγκράτησαν το χαμό με το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μνημόνιο. Την κατέστρεψαν αυτοί που την κατέστρεψαν. Το ποιοι είναι άποψη έχουμε αλλά κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ όπως ο Πεταλωτής δεν ανήκουν σε αυτή την ομάδα πολιτικών από όλο το πολιτικό φάσμα που με τη συνενοχή τούβλων σαν και εσένα κράτησαν καθηλωμένο τον τόπο, και τον έμαθαν στα εύκολα λόγια και τις μάγκικες ελληναράδικες τοποθετήσεις, για να ξεχάσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/13 10:07

      Γιατί ρε αρχιζώο 22:32 να τον γλείψουμε που όλα τα ξέρεις; Θα μας διορίσει; Θα μας πληρώσει; Ξέρεις κάτι; Μήπως με τους νόμους που έκανε και με το μνημόνιο που υπέγραψε έπαψαν τα ζούλα βολέματα στο δημόσιο; Ναι ο Προδότης. Υπέργραψε για να ζημιωθεί και να μην μπορεί και να κάνει ρουσφέτια. Τόσο προδότης. Και παρόλο που δεν μπορεί να κανει ρουσφέτια, εμείς τα πρασινοσκουλήκια τον στηρίζουμε.

      Δε μου λες, μήπως να κάνεις λίγο στοπ στη χρήση; Ε κάπου βαράει, δεν είναι αθώες οι ουσίες παλικάρι μου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/2/13 11:07

      Εμα, τημί, ΤΣΙ-ΡΗ-ΖΩ-αβγύ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/2/13 12:33

      "Ντεμέκ" και Χρυσαυγίτης? Χαχαχαχα!!!! Και η μανα του 23.32 βλέπει τούρκικα όταν ο γιόκας της διδάσκει μίσος στην κοινωνία.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/2/13 22:54

    Γιώργο περαστικά! Σιδερένιος και καθαρό μυαλό για τα επόμενα βήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/13 22:43

    ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΙ 12:11, 10:02, 10:07

    ΦΟΒΕΡΟΙ!!!!!!! άντε χρυσαυγοσυριζάκια

    μέσα στο λαγούμι σας

    Αφήστε την πολιτική για τους σοβαρούς

    Γερα ΓΙώργη!!!!!!!!!!!!!!!

    Κάθε μέρα δικαιώνεσαι!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/2/13 08:37

    Να παρατηρήσω κι εγώ δύο πραγματάκια:

    1. Ο 21:24 πού ακριβώς διαφωνεί με τον 12:11 δεν το καταλαβαίνω. Λένε το ίδιο ακριβώς. Κάτι παρεξήγησε ο 21:24 και επιτίθεται στον 12:11. Πολύ εύστοχες πάντως και των δυο οι τοποθετήσεις. Βάζουν στη θέση τους τους καφενόβιους της σαχλαμάρας και της ασχετοσύνης σαν τον 20:45.

    2. Ο Πεταλωτής πρέπει να είναι πολύ αγαπητός στην Κομοτηνή και όντως κυρίαρχη πολιτική φιγούρα. Δεν εξηγείται που ανάβουν τα πληκτρολόγια για οποιαδήποτε είδηση τον αφορά. Η μανία των αντιπάλων / εχθρών του είναι η καλύτερη είδηση για τον Πεταλωτή στη Ροδόπη.

    Κομοτηναίος από Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/2/13 21:28

    Μια ζωη γλυφτρονια αχρηστοι Κομοτηναιοι, τελευταιοι σε ολα, Αγαδες, γιουσουφακια,μεμετια, δειλοι που περιμενετε μια ζωη απο τους αλλους να κερδισουν κατι για να επωφεληθειτε κι εσεις, κορακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/2/13 00:07

      Βάλε και κανένα τόνο ρε μεγάλε, πόνεσαν τα ματάκια μας...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος12/2/13 08:46

    Βλέπω άφησες μούσι Δημητράκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.