5.2.10

Τσίκνισε η Κομοτηνή με χιλιάδες σουβλάκια

Θολό ήταν χθες το τοπίο στην οδό Καβείρων αφού οι επαγγελματίες της Ροδόπης ετοίμασαν το τραπέζι στους Κομοτηναίους, με ψησταριές που ήταν συνεχώς γεμάτες για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς χθες το πρωί αφού χρειάστηκε να στηθούν οι ψησταριές και να ανάψουν τα κάρβουνα ενώ εκτός από τα χιλιάδες σουβλάκια, υπήρχαν σουτζουκάκια και κοτοσουβλάκια, και αρκετά χωριάτικα λουκάνικα, ενώ άφθονα έρεαν το κρασί και οι μπύρες που μοίραζαν απλόχερα οι διοργανωτές.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με τη συμμετοχή και των 22 σωματείων επαγγελματιών και της Ομοσπονδίας Ροδόπης, ενώ φιλοδοξεί να γίνει θεσμός με σκοπό επαγγελματίες και πολίτες να γιορτάζουν μαζί κάθε χρόνο, τέτοια μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.