3.12.09

Εξεταστική επιτροπή για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη! Τα λαμόγια φυλακή και όχι στη Βουλή!!!

Αναταράξεις στο σχετικά ήπιο πολιτικό κλίμα έρχεται να προκαλέσει η απόφαση της Δικαιοσύνης να «επιστρέψει» στη Βουλή το φάκελο με τις παράνομες αδειοδοτήσεις σε φορτηγά από το πρώην υπουργείο Μεταφορών, καθώς η έρευνα «σκόνταψε» στα ονόματα των πρώην υπουργών Μιχάλη Λιάπη, Ευριπίδη Στυλιανίδη και του υφυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου.
Η απόφαση για την παραπομπή του φακέλου στη Βουλή ελήφθη από τον Ν. Παντελή, καθώς ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, κάτι που κατά το Σύνταγμα αρμόδια να κάνει είναι μόνο η ίδια η Βουλή, με τη Δικαιοσύνη να μην ασχολείται περαιτέρω.
Η εξέλιξη αυτή συμπίπτει χρονικά με την έγκριση του νομοσχεδίου για τη διαφάνεια στις πράξεις του Δημοσίου, ενώ έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο νικητής της εκλογικής μάχης για την ηγεσία της ΝΔ είχε πει ευθαρσώς ότι σε κάποια ζητήματα θα στηρίξει τις πράξεις της νέας κυβέρνησης.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, σύντομα να κληθεί να πάρει θέση στη Βουλή για πιθανή διερεύνηση του φακέλου από την ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (πρώην προανακριτική επιτροπή), σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος.
Η υπόθεση αφορά τόσο χορήγηση αδειών, όσο και μετατροπή τους, για φορτηγά δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρα καυσίμων. Ο Δημήτρης Ρέππας, υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μετά τις σχετικές επισημάνσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λεωνίδα Ρακιντζή, είχε στείλει στη Δικαιοσύνη το σχετικό φάκελο, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ο κ. Ρακιτζής σε έγγραφό του ανέφερε ότι αναρμοδίως οι υπουργοί Μεταφορών έδιναν εντολές στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση να χορηγεί άδειες για φορτηγά και βυτιοφόρα ΔΧ αυτοκίνητα, για τις οποίες είχε διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή είχαν πλαστογραφηθεί. Καταγγελία για το ίδιο γεγονός υπήρξε και από επιχειρηματία του Βόλου.
Με βάση αυτά τα στοιχεία o προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακελάκος ανέθεσε την υπόθεση στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Φάκου, η οποία με τη σειρά τη διαβίβασε στον Άρειο Πάγο, όπου την ανέλαβε ο κ. Παντελής.
Παραγραφή για έναν, ανοιχτά όλα για δύο
Ο Μιχάλης Λιάπης βρέθηκε στον υπουργικό θώκο του Μεταφορών και Επικοινωνιών από το Μάρτιο του 2004 ως και τις εκλογές του 2007, όταν και μετέβη στο υπουργείο Πολιτισμού (για να συγκρουστεί με τον Χρήστο Ζαχόπουλο, λίγο πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου). Κατά συνέπεια, η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να κλείσει εσπευσμένα τη Βουλή τον περασμένο Μάιο, έχει οδηγήσει σαφώς σε παραγραφή οποιοδήποτε τυχόν ποινικό αδίκημα.
Αντίθετα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Μεταφορών στον ανασχηματισμό του περασμένου Ιανουαρίου, άρα παραμένει στην δικαιοδοσία της Βουλής και της Δικαιοσύνης, όπως και ο υφυπουργός που συνάντησε εκεί, ο Μιχάλης Μπεκίρης (ανέλαβε μετά τις εκλογές του 2007).
Σημειώνεται ότι καμία εμπλοκή δεν έχει το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη, που διετέλεσε υπουργός Μεταφορών στο μεσοδιάστημα (Σεπ. 2007 - Ιαν.2009), καθώς όπως φαίνεται, δεν είχε προχωρήσει σε καμία σχετική απόφαση ή πράξη.
Δεδομένου ότι για να προχωρήσει μία διαδικασία διερεύνησης ποινικών ευθυνών από τη Βουλή χρειάζονται αρχικά 30 υπογραφές βουλευτών, μετά η έγκριση της πλειοψηφίας (150+1) και τέλος η θετική απόφαση της επιτροπής που θα συσταθεί, είναι πιθανό όσον αφορά τον Μιχάλη Λιάπη:
• να μην υπάρξει πρόταση με 30 υπογραφές ως προς τα θέματα που τον αφορούν, αλλά μόνο για τους άλλους δύο
• να υπάρξουν δύο παράλληλες προτάσεις και αυτή για τον Μιχάλη Λιάπη να μην υπερψηφιστεί
• αν υπερψηφιστούν και οι δύο, τελικά η Επιτροπή πέρα από το συμπέρασμά της, να μην παραπέμψει το φάκελό του, λόγω παραγραφής
Ουσιαστικά δηλαδή, η εξέλιξη της υπόθεσης θα δείξει σε ποιους τόνους επιθυμεί η κυβέρνηση Παπανδρέου να χειριστεί το θέμα της κάθαρσης στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και πώς θα διαχειριστεί ο Αντώνης Σαμαράς μία τέτοια πιθανή εξέλιξη.
Το Άρθρο 86 - Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο
1. Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.
2. Δίωξη, ανάκριση, προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση κατά των προσώπων και για τα αδικήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη απόφαση της Βουλής κατά την παράγραφο 3.
Αν στο πλαίσιο άλλης ανάκρισης, προανάκρισης, προκαταρκτικής εξέτασης ή διοικητικής εξέτασης προκύψουν στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα και τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου, αυτά διαβιβάζονται αμελλητί στη Βουλή από αυτόν που ενεργεί την ανάκριση, προανάκριση ή εξέταση.
3. Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Oλομέλεια της Βουλής η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.
Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.
4. Αρμόδιο για την εκδίκαση των σχετικών υποθέσεων σε πρώτο και τελευταίο βαθμό είναι, ως ανώτατο δικαστήριο, Ειδικό Δικαστήριο που συγκροτείται για κάθε υπόθεση από έξι μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας και επτά μέλη του Αρείου Πάγου. Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου κληρώνονται, μετά την άσκηση δίωξης, από τον Πρόεδρο της Βουλής σε δημόσια συνεδρίαση της Βουλής, μεταξύ των μελών των δύο ανώτατων αυτών δικαστηρίων, που έχουν διορισθεί ή προαχθεί στο βαθμό που κατέχουν πριν από την υποβολή πρότασης για άσκηση δίωξης. Του Ειδικού Δικαστηρίου προεδρεύει ο ανώτερος σε βαθμό από τα μέλη του Αρείου Πάγου που κληρώθηκαν και μεταξύ ομοιόβαθμων ο αρχαιότερος.
Στο πλαίσιο του Ειδικού Δικαστηρίου της παραγράφου αυτής λειτουργεί Δικαστικό Συμβούλιο που συγκροτείται για κάθε υπόθεση από δύο μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας και τρία μέλη του Αρείου Πάγου. Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου δεν μπορεί να είναι και μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου. Με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου ορίζεται ένα από τα μέλη του που ανήκει στον ʼρειο Πάγο ως ανακριτής. Η προδικασία λήγει με την έκδοση βουλεύματος.
Καθήκοντα εισαγγελέα στο Ειδικό Δικαστήριο και στο Δικαστικό Συμβούλιο της παραγράφου αυτής ασκεί μέλος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που κληρώνεται μαζί με τον αναπληρωτή του. Το δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παραγράφου αυτής εφαρμόζονται και για τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου ενώ το δεύτερο εδάφιο και για τον εισαγγελέα.
Σε περίπτωση παραπομπής προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου συμπαραπέμπονται και οι τυχόν συμμέτοχοι, όπως νόμος ορίζει.
5. Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο, στον οποίο περιλαμβάνεται και η παραγραφή, δεν περατωθεί η διαδικασία που αφορά δίωξη κατά προσώπου που είναι ή διετέλεσε μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, η Βουλή μπορεί, ύστερα από αίτηση του ίδιου ή των κληρονόμων του, να συστήσει ειδική επιτροπή στην οποία μπορούν να μετέχουν και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί για τον έλεγχο της κατηγορίας.
[via]

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/09 20:24

    Τι ήταν, όμως, η πολιτική για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη; Ποια πολιτική αγάπησε και ποιο υπουργιλίκι ερωτεύτηκε;

    Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης γνώριζε ότι η πολιτική της ΝΔ είναι ένα διαρκές αλισβερίσι συμφερόντων σε αυτήν γαλουχήθηκε και αυτήν εφάρμοσε . Σχέση πελάτη και αγοραστή. Μου δίνεις ψήφο, σου δίνω ότι κουλό μου ζητήσεις. Πόσα μου δίνεις για να σε ψηφίσω. Η αγάπη για την καρέκλα και όχι γι’ αυτό που μπορούσε να προσφέρει ως νέος πολιτικός ενστερνίσθηκε. Κραυγές, αλαλαγμοί και παραιτήσεις μηδέν πχ. για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σκανδαλοθηρία- σκανδαλολογία, πολιτικό κόστος, ναρκισσισμός του γλυκού νερού, βλαχομπαρόκ, συναλλαγές στο σκοτάδι. Ποια πολιτική; Η καθημερινότητά του για πέντε χρόνια ήταν το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον και η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

    Με λυσσαλέο πείσμα απουσίαζαν οι ιδέες από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Και όταν τύχαινε να ξεπροβάλλουν πότε-πότε, μοιάζανε με «μεταχρονολογημένες» παρθένες σε χορό βιαστών. Δεν πρόκαναν να πάρουν ανάσα και χάνονταν κάτω από τη φθοροποιό δύναμη της μικροπολιτικής και της ατέρμονης ίντριγκας.

    ΥΣ. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ, τα ήθελε και τα έπαθε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Κουράγιο Ευριπίδη που λέει και η απλοϊκή ρήση των σεμνών και ταπεινών: Τα πάντα στη ζωή είναι πολιτική. Και η παραπομπή στην Εξεταστική επιτροπή είναι πολιτική. Εύχομαι ολόψυχα να διαψευσθούν οι κατηγορίες.
    Komotinaios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/09 20:24

    Komotinaios 10/11/09 12:12

    Ήταν το βρώμικο 89. Το σκάνδαλο Κοσκωτά μονοπωλούσε την πολιτική ζωή. Ο Μητσοτάκης κατακεραύνωνε, ο Ανδρέας απαντούσε, η αριστερά έδινε χείρα βοηθείας στη δεξιά. Να ξεβρομίσει ο τόπος. Ειδικό δικαστήριο και γουνάκια. Δίκη Μπεν Χουρ. Ο Μένιος Κουτσόγιωργας νεκρός. Το κανάλι 29 με πρωτοπαλίκαρο τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο να ωρύεται. Το βρώμικο 89…

    Σκεφτόταν τότε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μέσα στην αχαλίνωτη αθωότητα του, ότι η πολιτική είναι η αγάπη του και το υπουργιλίκι ο έρωτας του. Και χάραξε τη διαδρομή του. Την σπούδασε την πολιτική. Έφυγε στα ξένα για πάρτη της. Γνώρισε τον κόσμο, μπολιάστηκε με την πολιτική. Και η αγάπη του μεγάλωνε για την πολιτική, ο έρωτας για το υπουργιλίκι ήταν γνήσιος και άρχισε να τον τυφλώνει. Τυφλός να ανοίξει τα μάτια μαχόταν. Και σε αυτή τη μάχη επέμενε και απέτυχε ως πολιτικός.
    Ο Καζαντζάκης είχε πει ότι το να είσαι νέος σημαίνει ότι θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο. Νέος ήταν, πήρε τις αποφάσεις… του για να πετύχει, χρησιμοποίησε μέσα θεμιτά και περισσότερο αθέμιτα για την επίτευξη των στόχων του.

    Θαρρώ πως σε αυτή την περίοδο έγινε η πρώτη επαφή του Ευριπίδη Στυλιανίδη συνεπικουρούμενος από τον Μανώλη Κοττάκη με την πολιτική. Για κάποιο περίεργο, άξιο ψυχανάλυσης, λόγο την ερωτεύτηκε. Και συνέχισε να την παρακολουθεί. Αλλά το ΠΑΣΟΚ τον ενοχλούσε, είχε μια απωθητική δύναμη πάνω του. Ενώ προσπαθούσε να μπει σε βάθος μέσα στην ουσία της πολιτικής, δεν τα κατάφερνε με τίποτα. Δεν ήξερε τι έφταιγε.

    Γυρνάω το ρολόι του χρόνου καμία εικοσαριά χρόνια πίσω. Έφηβος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πάντα γραβατωμένος, στο κέντρο της Κομοτηνής, έτρεχε σαν τρελός σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Παρακολουθούσε και ενθουσιαζόταν από τον παλμό, τα πλήθη, τις… λαοθάλασσες. Άκουγε έκθαμβος τους «μεγάλους» και «σπουδαίους» του τόπου να αστράφτουν και να βροντούν. «Έξω οι κλέφτες», «να φύγουν οι φαύλοι», «φάγατε με χρυσά κουτάλια» και άλλα τέτοια συμπαθητικά. Ενθουσιαζόταν. Καλά να πάθει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/09 21:09

    Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά τις σημερινές εξελίξεις, πλέον είναι καμένο χαρτί για τον κ. Σαμαρά. Πάνε τα αξιώματα στο βρόντο, και έτσι γλύτωσε και η Ροδόπη.

    **********
    Αν χρειασθεί «αξιοπρεπείς» μάρτυρες!!!!!!! Όπως ο κ. Παπαθανασίου ο κ. Κατσιμίγας ο κ. Γιαννακίδης ο κ. Κοτσάκης και τόσοι άλλοι που ευεργετήθηκαν από τον κ. Στυλιανίδη θα προσφερθούν οικιοθελώς να καταθέσουν υπέρ του, για να αθωωθεί ο πρώην υπουργός;

    *************
    Έτυχε το λαχείο της ζωής του, στον κ. Στυλιανίδη την 3η Δεκεμβρίου 2009.
    Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος έχασε τη ζωή την 6η Δεκεμβρίου 2009.
    Θα μου πείτε συμπτώσεις.

    **********
    Αν, λέω αν παρ’ ελπίδα ο κ. Σαμαράς όριζε τον κ. Στυλιανίδη υπεύθυνο του τομέα της παιδείας, μπορείτε να φαντασθείτε τι εικόνες θα ζούσαμε την 6η Δεκεμβρίου 2009.
    Έχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/09 21:14

    Στοίχημα, η αντιμετώπιση της διαφθοράς
    Τι προτείνουν ο υπουργός Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

    ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ πριν από τις εκλογές, δύο κορυφαία στελέχη των παρατάξεών τους, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου συμπίπτουν μόνο στην ανάγκη αντιμετώπισης της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα. Με τη διαφορά ότι ο κ. Στυλιανίδης υποστηρίζει πως έγιναν βήματα προόδου, αλλά πρέπει να γίνουν κι άλλα, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια η διαφθορά διογκώθηκε. Τα δύο στελέχη συμπίπτουν και σε ορισμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, όπως η επέκταση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο περιορισμός της γραφειοκρατίας και η διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών μέσω των ΚΕΠ ή One stop shops.

    Πέραν, όμως, αυτού του σημείου προσέγγισης, ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επικρίνει το ΠΑΣΟΚ για επικίνδυνη υποσχεσιολογία και αοριστολογία σε ό, τι αφορά το οικονομικό του πρόγραμμα και ιδίως τη φορολόγηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Επίσης, θεωρεί ότι ακόμη και στην περίπτωση ήττας της Νέας Δημοκρατίας δεν τίθεται θέμα αλλαγής ηγεσίας του κόμματος.

    Από την άλλη, ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι το κόστος των εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ για την ανάταξη της οικονομικής δραστηριότητας ανέρχεται σε 3 δισ. ευρώ και όχι 10 δισ. που εκτιμά η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/09 23:20

    Στο βιβλίο του γράφει.
    (1997) Ευριπίδης Σ. Στυλιανίδης - Σπάστε τη σιωπή

    Όχι δεν είναι αλαζονικός ο ισχυρισμός ότι τα μάτια της γενιάς μας βλέπουν πιο καθαρά. Τα δικά μας μάτια δεν εκπέμπουν το πάθος του εμφυλίου, ούτε το φανατισμό της μεταπολίτευσης. Τα δικά μας μάτια βλέπουν κάτω από την επιδερμίδα. Ίσως γι' αυτό γρήγορα απομυθοποίησαν πρόσωπα και γεγονότα, που σε παλιότερες εποχές "θεοποιούνταν". Και δεν είναι σίγουρα αδιαφορία για τα κοινά η στάση των νέων, είναι στάση υγείας απέναντι σε ένα σάπιο οικοδόμημα εξουσίας. Άλλωστε σε ποιον να πιστέψεις και από ποιον να εμπνευστείς;

    Από μια πνευματική ηγεσία μουγκή απέναντι στην κοινωνική διαφθορά και την αδικία.

    Από μια οικονομική ηγεσία κρατικοδίαιτη και στη πλειοψηφία της διεφθαρμένη απ' τους μηχανισμούς της εξουσίας.

    Από μια πολιτική ηγεσία συμβιβασμένη, εσωστρεφή, κλειστή, ανασφαλή και άρρωστη με την εξουσία;

    ΟΧΙ δεν θέλουμε να αδικούμε όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές της παλιότερης γενιάς, που έδωσαν κάτι απ' τον εαυτό τους γι' αυτό τον τόπο, αλλά δεν μπορούμε να ταυτιστούμε και με τις εσφαλμένες επιλογές του παρελθόντος. Δεν πρέπει και δεν θέλουμε να ταυτισθούμε με όσους συμβιβάστηκαν και δεν ανέτρεψαν τα στραβά, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα υποθηκεύσουμε ως συνένοχοι κι εμείς ότι ελπίδες απέμειναν στην χώρα μας.

    Κοιτάζουμε γύρω μας....

    Δεν μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι γονείς και οι προγονοί μας, η Ελλάδα που διδαχθήκαμε μέσα απ' την ιστορία.

    Δεν μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα που την θαύμαζε παλιότερα όλη η διεθνής κοινότητα.
    ……………………………………………………………………………………………
    ΥΓ. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/12/09 10:42

    Τι; Σαμαράς το παίζει ο Δάμων Δαμιανός;
    Του πάει ο ρόλος κατά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.