17.2.13

Χρυσή Αυγή: «Εμείς θέσαμε πρώτοι θέμα πώλησης νησίδων και βραχονησίδων, υπερψηφίζουμε»!!!

Από τα πρακτικά της Βουλής, καταλαβαίνει κανείς πόσο πατριώτης είναι! Βέβαια ο πατριωτισμός δεν μετριέται με το αν πεις όχι ή ναι στην πώληση νησιών και ελληνικού εδάφους, αλλά από άλλα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή πάντως ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ το συγκεκριμένο θέμα. Διαβάστε:
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ

ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΡΚΕ΄
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (...)  Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.
Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.
Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα... Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία. Ευχαριστώ.          
Πατήστε εδώ για τα πλήρη Πρακτικά της Συνεδρίασης.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/13 21:11

    Σιγα την ειδηση ρε piazza! λες και υπαρχει νομοσχεδιο της ΝΔ που δεν το υπερψηφισαν οι ναζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/13 10:15

    Όντως: Στη Βουλή και την "επίσημη" ιδεολογία είναι κάτι σαν το δεξιό δεκανίκι της ΝΔ.

    Στην κοινωνία και το πεζοδρόμιο αλληλοσυμπληρώνονται με το ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά όσον αφορά προδοσίες, συνωμοσίες, ξεπουλήματα και άλλα τινά, της γνωστής σχολής του υστερικού αντιΠΑΣΟΚισμού - αντιΠαπανδρεϊσμού.

    Μυστήρια πράγματα. Δύο είναι σίγουρα πάντως:

    1. Η Ελλάδα απέραντο φρενοκομείο ειδικά με την κρίση, ποιος να το φανταζόταν ΣΥΡΙΖα και ναζί το ίδιο πράγμα στην πράξη (το εμπεδώσατε; ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΟΝΑΖΙ, στο ίδιο τυφλό αντιμνημονιακό στρατόπεδο του "πατριωτισμού" των ελλήνων

    2. Κακό μεν το ΠΑΣΟΚ αλλά πολύ καλύτερο από την υπόλοιπη πιάτσα, αδικήθηκε στην ανάληψη του αναθέματος του λαού για την κατάσταση. Σαν να έφταιγε και μάλιστα με δόλο μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/13 16:42

      like 10:15!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/13 00:03

      "το εμπεδώσατε; ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΟΝΑΖΙ" ενταξει το καταλαβαμε - αλλωστε ο γιατρος που σε παρακολουθει μας συμβουλευσε να σου λεμε ολο "ναι"

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ19/2/13 10:36

    Ρε πεμπτοφαλαγγίτη-προπαγανδιστή ή δεν κατάλαβες ή κάνεις πως δεν κατάλαβες για να παρασύρεις και άλλους στην γκαιμπελίστικη προπαγάνδα σου.Αυτή είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ τροπολογία που επαναφέρει την γνωμοδότηση του αρχικαραβανά στις "δωσοληψίες" της κυβέρνησης.Αυτός ο όρος υπήρχε αλλά και με την "βοήθεια" των άλλων "Δημοκρατικών δυνάμεων" που όπως ΚΑΙ σε 'σένα δεν τους ενδιαφέρει Εθνικό Έδαφος και οτιδήποτε Εθνικό, τον απέσυραν για να πουλήσουν τις βραχονησίδες Τοκμάκια στη Λέσβο.Τώρα ΚΑΙ με την υπερψήφιση από Χρυσή Αυγή επαναφέρουν μιά "δεικλίδα" ασφαλείας.Για ακόμη μιά φορά πιάστηκες ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ(?) προσπαθώντας να "μαυρίσεις" τους απέναντί σου με ξεκάθαρη αστοιχείωτη προπαγανδίστικη διάθεση.Κατά τα άλλα πουλάς μούρη και για δημοσιογράφος!Τακτοποιημένος της καλής εποχής πασοκ αλλά τελειώνει η σύμβαση στην περιφέρεια και τρέχεις να βρεις νέο άρμα διότι ο παλιός σου "έρωτας" του 5,5% δεν σε "σώζει" πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/13 22:01

      ρε συ πρωην καραβάνι, λυσε μας την απορια: τελικο εισαι το ιδιο πραγμα με τον ΣΥΡΙΖΑ?

      σε ρωταω εγω, γιατι οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες του piazza ντρεπονται να σε ρωτησουν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/13 10:39

      Τις θεατρικές "διαφοροποιήσεις" για να ψαρεύετε σε διαφορετικά ακροατήρια να τις πουλήσετε αλλού αντισυστημικοί αντιμνημονιακοί του τίποτα και του "γουστάρω την πραγματικότητα να με βολεύει γιατί αναπνέω"

      Δεν ψαρώνουμε...

      ψιλοΠΑΣΟΚτζής σχολιαστής του πιάτσα

      (ναι, όντως υπάρχουμε κι εμείς με αυτά που βλέπουμε από αυτούς που θέλουν να αντικαταστήσουν το .... σάπιο ΠΑΣΟΚ που "κατέστρεψε" τη χώρα)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/2/13 00:13

      Εγω το καραβανι ρωτησα, δεν ρωτησα εσενα. Εσυ μαλλον τον φοβασαι ακομα και on-line - αποδειξη: ουτε ενας απο σας τολμησε να αμφισβητησει την πίπα που εγραψε! Μαγκιες μονο στους φλωρους του Συριζα ξερετε... μπροστα στους ναζί, ολοι σούζα!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.