3.12.09

Γιώργος εναντίον Γιώργου

Ξαναχτύπησε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος μετά το σήκωμα του λαβάρου της επανάστασης στην εκλογική διαδικασία για τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έκανε χθες και την εξής δήλωση:
«Έλεος. Ο διασυρμός του κινήματος πρέπει να σταματήσει. Αρκετά με τους πειραματισμούς που εκθέτουν το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ το ψηφίζουν ο ένας στους δύο Έλληνες και αυτός ο διασυρμός το μόνο που προσφέρει είναι το να δίνει ιδέες στους σεναριογράφους των καναλιών. Το βιογραφικό των 60 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δυστυχώς έκλεισε με την περίπτωση Κουτούπη. Πριν κλείσει και το βιογραφικό των 100 ημερών επιβάλλεται να δείξουμε σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια γιατί η ανοχή του κόσμου εξαντλείται. Φτάνουν πια οι πειραματισμοί στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και των προβλημάτων του λαού».
Ο Παναγιωτακόπουλος αυτή την στιγμή προσπαθεί να γίνει ο «Τατούλης» στο ΠΑΣΟΚ και να έχει «καθαρή την συνείδηση» του, αν τα πράγματα σκουραίνουν για το κίνημα. Αντί αυτή την στιγμή να συστρατευτεί στην δύσκολη συγκυρία της αναδιοργάνωσης της χώρας, με όλα τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος, μας πουλάει φύκια με μεταξωτές κορδέλες.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος έχει παραβρεθεί (συνοδευόμενος πάντα) στην Κομοτηνή και σε εκδηλώσεις «ανταρτών» του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές του 2006, παρουσιάζοντας τον κιόλας ως το νέο ΠΑΣΟΚ!!! Άραγε οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μαζί του (απ’ όπου και η φωτογραφία), τι έχουν να πούνε άραγε τώρα; Συμφωνούνε μαζί του; Εμείς όχι!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/09 17:19

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ?
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΩΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ( ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ) ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ, ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!). ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!
    ΕΜΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ 7% ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!! ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/09 17:21

    ΕΠΕΙΓΟΝ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΟΡΜΜΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ....

    "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ?

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/09 17:26

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Οι δεξιοι

    υποσκαπτουν και "αλωνουν" την κυβερνηση "απο μεσα"

    αφου οι γενικοι γραμματεις

    ειναι δεξιοστροφοι!!

    Οι νεοι Γραμματεις επιλεγμενοι απο τον ακαπνο και αγραμματο Γερουλανο (πτυχια γιοκ μαιμου) και την μουρλη Μπιρμπιλη και τους φλωρους φιλους του Σαμαρα μεσα στο στο Πασοκ...

    διαλυουν σκοπιμα το πραγματικο Πασοκ γιατι - οπως ακουγεται- η συμφωνια με το αμερικα λεει σε λιγο να ερθει ο Σαμαρας!!


    Οι Πασοκοτζηδες δεν οπισθοχωρουν
    σε καμια "συμφωνια" με το αμερικα... οσοι κανουν συμφωνιες ας πανε στης δεξια!!

    Το πασοκ θα μεινει ορθιο και μετα από τον Γιωργο, τον Βαγγελη κλπ....


    Καλουνται ολοι οι Πασοκοι οπου και αν ζουν και υπηρετουν να πιεσουν μεσα από την φυσικη του παρουσια την κυβερνηση να προχωρησει σε παγματικες αλλαγες

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙ ΚΑΛΑ!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/09 17:39

    ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! Στις 12 Νοεμβρίου ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να διαχειριστεί τους φόρους μας, την εργασία μας δηλαδή, και έδωσε εντολή να επικηρυχτούν οι δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Τρεις εβδομάδες μετά, στο κέντρο της Αθήνας τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες βιάζουν μια 27χρονη κοπέλα. Ο τρίτος καταζητείται. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής: Θα επικηρύξει με ένα (1) ευρώ έστω ο κύριος Χρυσοχοϊδης τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή;c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.