13.3.13

Έγραψε ιστορία ο Πανθρακικός με την πρόκρισή του στους 4 του κυπέλλου Ελλάδας

Ο Πανθρακικός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης επικράτησε 1-0 της Βέροιας στην Κομοτηνή, χάρη σε γκολ του Σαρακατσάνου στο 39'.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε νικήσει και στην πρώτη αναμέτρηση με το ίδιο σκορ και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και, αφού απώλεσαν ευκαιρίες, με τον Μπαϊκαρά στο 12' (πλασέ), τον Σαρακατσάνο στο 29' (γυριστό σουτ) και τον Κάστσελαν στο 35' (σουτ έξω από την περιοχή) να μη βρίσκουν στόχο, έφτασαν στην επίτευξη του γκολ στο 39'.
Σε μία φάση διαρκείας και μετά από κόρνερ του Μπαϊκαρά, ο Μακρυδημήτρης έκανε το σουτ από κοντά, ο Καντιμοίρης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Σαρακατσάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «άνοιξε» το σκορ. Η Βέροια, από την πλευρά της, έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Κουτσόπουλος εξουδετέρωσε με δυσκολία το σουτ του Γκιγιέρμο.
Ο Πανθρακικός διατήρησε την υπεροχή και μετά την ανάπαυλα και έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 55', όταν ο Καντιμοίρης έσωσε την ομάδα του στο τετ-α-τετ με τον Χρήστου και στη συνέχεια ο Τζημογιάννης απομάκρυνε προ της γραμμής το γύρισμα του Μουνάφο.
Στο 59' ο Τζάνης έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ, με τον παίκτη των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται ότι ανατράπηκε από τον Καντιμοίρη.
Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν περισσότερο στο μυαλό τους το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που ακολουθεί, είχαν μία καλή στιγμή στο 69', με την κεφαλιά του Καλτσά που έφυγε άουτ, αλλά μάλλον συμβιβάστηκαν με τον αποκλεισμό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Μίνγκας (53' Λουσέρο), Τζάνης (88' Γωνιάδης), Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σκλιοπίδης (77' Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Σερφά
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπερτέν, Ρεάνο, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Παυλίδης (79' Γεωργέας), Μενέντες, Πέρεζ, Καλτσάς (75' Γεωργιάδης), Μοκάκε, Μάνος (66' Ιωάννου)

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/13 09:08

    Μετά τον Ολυμπιακό και πριν κατακτήσουμε καιτο κύπελο φέρτε μας τη Μπάγερν. Τώρα που αποκλείστηκε από την άρσεναλ με τον τρόπο που το έπαθε, θα είναι εύκολη μπουκιά για την πράσινη αρμάδα της Κομοτηνής.

    Αλλά ως συνήθως, όλο λόγια είναι η πιάτσα και τα πολιτικά της φιλαράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/13 13:18

      Εκτός από κομπλεξικός, είσαι και άσχετος με τα ποδοσφαιρικά. Η Μπαγερν προκρίθηκε,

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.