10.12.09

Αγανάκτηση προκάλεσε παντού το παρκάρισμα του δημάρχου Κομοτηνής

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ, οι δημοσιογράφοι Νίκος Πετρίδης και Δημοσθένης Δούκας σχολίασαν τις φωτογραφίες με το παρκάρισμα του δημάρχου Κομοτηνής στη ράμπα των ΑμεΑ. Οι ίδιοι ευχαρίστησαν το blog μας για την χρησιμοποίηση των φωτογραφιών και τόνισαν πως θα κάνουν ρεπορτάζ για να διαπιστώσουν ποιος χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Για να τους βοηθήσουμε, τους λέμε ότι είναι του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη και βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς ο ίδιος εκείνη την ώρα παραχωρούσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Αν προσέξετε καλά, η θέση του συνοδηγού, από την οποία βγήκε ο δήμαρχος, είναι ακριβώς πάνω στη ράμπα κάτι το οποίο αποδεικνύει την απάθεια του στα συγκεκριμένα ζητήματα. Στο παρελθόν το ίδιο αυτοκίνητο (δες εδώ), έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα, παρκάροντας πάνω σε πεζοδρόμιο και αδιαφορώντας για την προσπελασιμότητα των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα…

3 σχόλια:

  1. Εγώ για παράνομο παρκάρισμα πήρα κλήση! Να σας πω τι θα κάνω την άλλη φορά? Αν δω αυτοκίνητο παράνομα σταθμευμένο και άνευ κλήσης, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ!!!

    Και θα έχω κι άλλοθι, καθότι βρίσκομαι σε διπλωματική αποστολή στη Β. Κορέα. Θα το βεβαιώσουν και οι... Κορέοι (στα Κορεάτικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/09 10:32

    1. έχει ζητηθεί συγνώμη απο κανένα, γιατί εγώ ούτε είδα, ούτε άκουσα.
    2. Όταν ο πρώτος πολίτης της πόλης συμπεριφέρεται μ' αυτόν τον τρόπο καταλάβατε τι γίνεται απο εμάς τους υπόλοιπους. Όλη η πόλη είναι με παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω σε ράμπες και διαβάσεις πεζών και πεζόδρομους. Χθές το βράδυ ένα Αλφα Ρομέο με πινακίδες Εβρου ήταν σταθμευμένο στις ειδικές θέσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσα στην πλατεία.
    3. Θα ήθελα απο τον Διοικητή της τροχαίας μαζί με τις κατά καιρούς ανακοινώσεις περι παραβάσεων συμπολιτών μας (υπερβολική ταχύτητα, μέθη κλπ.) να ανακοινώνει και σε πόσους επιδόθηκε κλήση για στάθμευση πάνω σε διαβασεις και πεζοδρόμους.
    4. Γιαυτό τον λόγο και δεν μπορεί να υπάρξει Δημοτική Αστυνομία. Θα δίνει καμμιά κλήση σε μη προεκλογική χρονιά σε όλους εμάς που παρκάρουμε σε θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.
    5. Να περάσει μια απόφαση απο το Δημοτικό Συμβούλιο "Δεν πληρώνει ο Πολίτης για παράνομη στάθμευση σε θέση ελεγχόμενης στάθμευσης, άν προσκομίσει φωτογραφία παρανόμως σταθμευμένου αυτοκινήτου του Δήμου ή των δημοτικών Συμβούλων ή των προέδρων ή μελών των διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/09 17:53

    Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας για ΑμεΑ

    Posted in ΑΝΑΠΗΡΙΑ Αναρτήθηκε από I-DIADROMI
    on Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

    Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας εγκαταστάθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και υποστηρικτικές τεχνολογίες για την πρόσβαση και χρήση υπολογιστών από άτομα με αναπηρία.
    Υπάρχουν προσαρμοσμένα πληκτρολόγια, όπως επίσης και μία συσκευή που επιτρέπει την ηλεκτρονική γραφή μέσα από κινήσεις του κεφαλιού και του πηγουνιού του χρήστη, που αναγνωρίζονται από ένα μικροτσίπ, τοποθετημένο σε ένα ειδικό καπέλο.
    Δίνεται επίσης η δυνατότητα για δωρεάν εκτύπωση.
    Η εγκατάσταση των συστημάτων έγινε στα πλαίσια προγράμματος που χρηματοδοτήθηκε από την κοινωνία της πληροφορίας, στο οποίο εντάσσονται 30 Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας. ΑΝΑΠΗΡΙΑ

    ΥΓ. Νομάρχη, Αντινομάρχη Δήμαρχε, το πρόγραμμα «κοινωνία της πληροφορίας» εφαρμόζεται και στη Ροδόπη. Τέτοια πρωτοβουλία δεν γευτήκαμε.
    Γευτήκαμε τώρα τελευταία «ιδιοτελή» παράλογους λόγους γιορτές και πανηγύρια για ΑΜεΑ.
    Γευτήκαμε φωτογραφίες του γαϊδούρο-γάϊδαρου Δήμαρχου Κομοτηνής να σταθμεύει παράνομα το 4χ4 αυτοκίνητου στη ράμπα των ΑμεΑ.
    Γευόμαστε καθημερινά τις ειδικές διαβάσεις για ΑΜεΑ κλειστές από ΙΧ και ΔΧ αυτοκίνητα, γαϊδάρων ιδιοκτητών.
    Γευόμαστε καθημερινά την Τροχαία και την Δημοτική Αστυνομία να το διασκεδάζουν με το απάνθρωπο θέαμα.

    Από i-diadromi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.