6.11.08

Η μειονότητα γύρισε την πλάτη στον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη

Ο δήμαρχος Κομοτηνής στα πλαίσια της «επικοινωνιακής αντεπίθεσης» που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό … συζητά με τους πολίτες! Έτσι αναγράφεται πάνω στην αφίσα που κολλήθηκε χθες σε όλα τα μαγαζιά της οδού Φιλιππουπόλεως και Λυκαβηττού και καλούσε τους μουσουλμάνους συνδημότες μας που κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή να παραβρεθούν στην ανοιχτή ομιλία του Δημήτρη Κοτσάκη και να συζητήσουν μαζί του.
Δυστυχώς για τον Δήμαρχο και τους «επικοινωνιολόγους» του, η ομιλία ήτανε ένα φιάσκο. Τριάντα πέντε (35) άνθρωποι τον άκουσαν, από τους οποίους οι είκοσι (20) ήταν δημοτικοί σύμβουλοι ή υποψήφιοι των τελευταίων δημοτικών εκλογών, γραμματείς και παρατρεχάμενοι του, αποδεικνύοντας ότι ΚΑΙ ο Λαός της μειονότητας δεν τρώει πια κουτόχορτο. Οι υποσχέσεις, τα χτυπήματα στην πλάτη και οι «δωρεές» της προεκλογικής περιόδου του 2006 ξεχάστηκαν γρήγορα και όλα αυτά, τα διαδέχθηκαν η αλαζονεία, οι κακοί τρόποι και η ανυπαρξία των έργων στις γειτονιές αυτές. «...Ήταν κάτι το αναμενόμενο η μηδαμινή παρουσία του κόσμου...», σχολιάζουν πολιτικοί κύκλοι της μειονότητας και το αποδίδουν εκτός από τα παραπάνω και στην απουσία συμβούλων από τις συγκεκριμένες γειτονιές, στις οποίες κατοικούν το μεγαλύτερο μέρος των μουσουλμάνων της Κομοτηνής.
Γεγονότα που πρέπει να σχολιαστούν, είναι ότι ενώ η συνάντηση – ομιλία ήταν κανονισμένη να ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα, αυτή άργησε 30 λεπτά γιατί την συγκεκριμένη ώρα … δεν υπήρχε κανένας στο σημείο, παρά μόνο ο αντιδήμαρχος Αλή Αλή και οι … όμορφες παρουσίες από το γραφείο του δημάρχου. Άλλο σημείο αναφοράς, ο νέος ρόλος του οδηγού του Δημήτρη Κοτσάκη, που εκτός του να οδηγεί το νέο τζιπ SUZUKI βιντεοσκοπεί τις βαρυσήμαντες … αερολογίες του αφεντικού του! Ίσως και γι’ αυτό (απ’ τους πολλούς ρόλους δηλαδή) να παρκάρει το αυτοκινήτου του δημάρχου όπου θέλει και πιο συγκεκριμένα πάνω σε πεζοδρόμιο της οδού Λυκαβηττού, μη δίνοντας έτσι σημασία στους πεζούς και αγνοώντας επιδεικτικά τα άτομα με αναπηρίες. Σεβασμός μηδέν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.