25.8.09

Κόντεψε να καεί η βίλα του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Σταμάτα. Διανυκτέρευσε σε 5 αστέρων ξενοδοχείο το σαββατοκύριακο

Μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων έκανε το σαββατοκύριακο ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά την εσπευσμένη κάθοδο του στην πρωτεύουσα για να περισώσει την περιούσια του. Η γνωστή βίλα στην Σταμάτα δέχθηκε την επίσκεψη της πυρκαγιάς το Σάββατο το πρωί και ο υπουργός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.
Έπειτα από εντολή δική του, η ΤΡΑΜ ΑΕ απέστειλε ένα υδροφόρο όχημα έξω από την βίλα του και περιφρουρούσε κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους. Η συμπεριφορά αυτή σχολιάστηκε τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όσο και στην τηλεόραση του MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής σχολίασε καυστικά την στάση αυτή του Ευριπίδη.
Παρότι όμως η υδροφόρα ήταν σταθμευμένη έξω από την βίλα στην Σταμάτα, σύμφωνα με τον Τάσο Ιγγλέζο πρόεδρο της ΤΡΑΜ ΑΕ, κάηκε ένα μεγάλο χαλάκι και μια υδρορροή του σπιτιού. Να σημειωθεί ότι το σοκ που υπέστη η γυναίκα του υπουργού, Γιούλη Παπαχρήστου, ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα η οικογένεια να διανυκτερεύσει το σαββατοκύριακο στο 5 αστέρων ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου. Βλέπετε οι συνήθειες δεν κόβονται.
Τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν και κάτι ακόμα. Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης είχε αποκαλύψει ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει βίλα στην Σταμάτα με σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις, αναδεικνύοντας την νεοπλουτίστικη αντίληψη του υπουργού, αυτός το διέψευσε στέλνοντας στην μπλογκόσφαιρα απάντηση. Τώρα τι λέει άραγε;;;

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/8/09 09:58

    mprabo kyrie stylianidi .....eprepe na ferete ki alles ydrofores apo tis ypiresies pou eiste proistamenos ,gia na min kaigotane tipota sto spiti sas....i ΕΘΕΛ giati den esteile me ton kolito sas ton petrina?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με συκοφαντικές και κατευθυνόμενες αναφορές σε blogs με προφανή στόχο την ηθική απαξίωση της συμπεριφοράς του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών διευκρινίζονται τα εξής: 
    Ο κ. Στυλιανίδης -ως όφειλε- κατέφθασε εσπευσμένως  στην  Αθήνα από την εκλογική του περιφέρεια για να βρεθεί στο Υπουργείο και να συμβάλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στην κοινή προσπάθεια. Επισημαίνεται ότι διετέθησαν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και μία υδροφόρα του ΤΡΑΜ για τον ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων. 
    Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας –ως όφειλε-  παρέμεινε στο Υπουργείο και ουδέποτε πήγε στο σπίτι του. 
    Φήμες περί δήθεν δύο πυροσβεστικών οχημάτων που βρίσκονταν μπροστά στο σπίτι που νοικιάζει στη Δροσιά  και δεν πάνε αλλού που υπάρχει ανάγκη ( τα περί ιδιόκτητου, ειδικά στη Σταμάτα είναι ανυπόστατα ψεύδη τα οποία έχουν ήδη διαψευσθεί και κατά το παρελθόν) έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό και τις διέψευσε κατηγορηματικά.  
    Τις βραδινές ώρες μετέβει πράγματι στο ξενοδοχείο Caravel (που ως γνωστόν διαμένουν οι βουλευτές επαρχίας) για να διανυκτερεύσει. Επισημαίνεται ότι πήγε μόνος του, καθότι η οικογένεια του ήταν στη Θράκη. 
    Με βάση τα παραπάνω αναδεικνύεται ότι, οι εν λόγω αναφορές στα blogs περιλαμβάνουν είναι ανακριβής (κάθοδο στην Αθήνα για να σώσει την περιουσία του, ιδιόκτητο σπίτι στη Σταμάτα, περιφρούρηση οικίας  από πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρα του ΤΡΑΜ, οικογενειακή  διαμονή στο Caravel). Σε κάθε περίπτωση όμως πριν την κριτική καλό θα ήταν η διασταύρωση στοιχείων, καθώς και η αναζήτηση του ενδιαφερομένου για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων. Όλες αυτές οι αναλήθειες και οι επαναλαμβανόμενες συστηματικά συκοφαντικές επιθέσεις είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. markogiannakis25/8/09 17:33

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ.ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΥΔΡΟΡΡΟΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/09 21:23

    Αχου! Τον αδικήσαμε το γλυκούλη: Όλη τη μέρα που το σύμπαν καίγονταν αυτός κάθονταν στο Υπουργειάκι του, γιατί έτσι όφειλε.
    Τη νύχτα έκανε νανάκια στο CARAVEL γιατί έτσι έπρεπε.
    Και όχι δεν έχει ιδιόκτητο στη Σταμάτα.
    Νοικιάζει ένα κοτέτσι σε μια φτωχογειτονιά, εκεί στη Δροσιά...
    Sorry λοιπόν.
    Παρεξήγησις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΣΟΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ25/8/09 22:25

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΥΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΖΟΜΑΣΤΑΝ.ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ? ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.
    Υ.Γ. ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟΝ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/8/09 22:41

    Α ρε μαλάκα Έλληνα που πληρώνεις τις ξάπλες των τεμπέληδων στο DIVANI CARAVEL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/8/09 15:47

    Ε οχι και τεμπελης ο Ευρη τοση δουλειά έκανε πριν την πολιτική !!!και κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.