23.7.09

Συνένοχος και ο Παπούλιας για την διαφθορά στην χώρα!

Δεν έχουν λόγο τα πολιτικά κόμματα να το ψηφίσουν ξανά
Πολύ ντόρος γίνεται τελευταία για την προεδρολογία και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο, με το ΠΑΣΟΚ να έχει ξεκαθαρίσει την θέση του εδώ και μήνες και τη ΝΔ να γαντζώνεται σε τοποθετήσεις συνταγματολόγων, όπως αυτή του Δημήτρη Τσάτσου, προσπαθώντας να αλλάξει την ατζέντα των προβλημάτων και των σκανδάλων που ταλανίζουν την χώρα!
Ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του, επιχειρεί να θέσει συνταγματικά, πολιτικά και ηθικά ζητήματα, σε μια προσπάθεια να εκθέσει το ΠΑΣΟΚ και να του χρεώσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και να το παρουσιάσει ως υπονομευτή του έργου και της προσωπικότητας του σημερινού Προέδρου Κάρολου Παπούλια!
Ξεχνάει πολύ γρήγορα απ’ ότι φαίνεται η ΝΔ τα τερτίπια της το 1985 με την κλοπή της κάλπης την ώρα της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου Χρήστου Σαρτζετάκη, την στάση της το 1990 και το 1995 στην πρώτη θητεία του Κωστή Στεφανόπουλου! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…
Απ’ την άλλη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο πλέον το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον Κάρολο Παπούλια! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συναίνεσε δύο συνεχόμενες φορές σε πραξικοπηματικό βιασμό του συντάγματος! Μετά το «ναι» που είπε στην πρόταση Ρουσόπουλου για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2007, εν μέσω των πυρκαγιών και για λόγους «εθνικούς», υπέγραψε τον Ιούνιο το κυβερνητικό διάταγμα για το κλείσιμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ταυτόχρονα της παραγραφής των σκανδάλων των μελών της κυβέρνησης Καραμανλή! Με αυτόν τον τρόπο είναι και ο ίδιος συνένοχος.

6 σχόλια:

  1. ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ.
    ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.
    ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/09 11:45

    Άστα-σέχτα
    τα πολλά σούρτα-φέρτα
    στη φωλιά
    της Pax Amerikana
    τα πράγματα
    έγιναν χέστα………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντίθετα από τον Κάρολο Παπούλια, ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε προσωπικότητα.
    Πάντως σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα δεν μπορεί να μην υπογράφει αυτά που θέλει ο Πρωθυπουργός, ότι κι αν είναι αυτά, εκτός βέβαια αν είχε διαλέξει να παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήθελα να σχολιάσω, απλώς να πω καλώς σας βρήκα και ότι κάνω αναφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ για τις παιδικές χαρές της Κομοτηνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκαμε και σένα Κώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως δεν υπάρχει λόγος να ξανα
    ψηφισθεί ο κ.Πρόεδρος!Και εκτός
    των άλλων...πως γίνεται ένας πολι
    τικός αντιπάλου κόμματος να είναι
    τόσο αρεστός και αναντικατάστατος
    όπως ο συγκεκριμένος νυν Πρόεδρος
    της Ελληνικής Δημοκρατίας,από την
    Κυβερνώσα παράταξη?Αυτό συν τοις
    άλλοις....με βάζει σε σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.