10.2.09

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε κάνει εκατομμύρια φορές την αυτοκριτική μας. Αυτό που δεν έχουμε κάνει δυστυχώς είναι την αυτοκάθαρση, από ορισμένα βαρίδια. Και μην μου πείτε ότι αφήνοντας στο περιθώριο τον Κίμωνα Κουλούρη και τον Γιάννο Παπαντωνίου κάναμε κάτι. Αμφότεροι και οι δύο ετοιμάζονται να ξαναγυρίσουν.
Τοπικά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, κάτι το οποίο νομίζω ότι είναι σε κάθε πόλη, σε κάθε νομό. Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν τον τόπο τους να προοδεύει, να αποκτά κύρος, παρά μόνο δουλεύουν υπόγεια για το δικό τους όφελος, που σε αρκετές περιπτώσεις (μην πω πάντα) είναι εις βάρος της παράταξης.
Η Κατερίνα Μπατζελή στην Κομοτηνή
Κάτι τέτοιο έγινε και το περασμένο Σάββατο στην πετυχημένη (για μια ακόμη φορά) κομματική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, στην οποία ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Μπατζελή που μίλησε για αγροτικά θέματα. Εκεί στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νίκος Σκοπιανός, ο οποίος πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα πριν ένα μήνα, καταδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Ροδόπη σε 2.446 ημέρες φυλακή για την μη πληρωμή δεδουλευμένων στους εργαζομένους της Οργάνωσης. Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι αγρότες του νομού, οι οποίοι ενώ έχουν να λαμβάνουν από την κυβέρνηση αρκετές χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις, έχουν να λαμβάνουν και τα «αόρατα» 650.000 ευρώ από τις μπίζνες του τότε υφυπουργού εξωτερικών Νεοδημοκράτη Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Πασόκο Νίκο Σκοπιανό. Σ’ αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως στις μπίζνες δεν κοιτάς χρώματα, ιδεολογίες κτλ.
Το παράδοξο είναι πως το τοπικό ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ γενικότερα, δέχεται στους κόλπους τον άνθρωπο ο οποίος υπερασπίστηκε με σθένος, παραμονές δημοτικών εκλογών, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη την ίδια ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του τοπικού ΠΑΣΟΚ ήταν στα «χαρακώματα» λόγω της εκλογικής αναμέτρησης! Και όχι μόνο αυτό, τον αφήνουν να φωτογραφίζεται «πρώτη μούρη» και μαζί με την ευρωβουλευτή… Αυτοί λοιπόν θα πάνε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του αγρότη σήμερα;;;
Ευτυχώς δηλαδή που είναι και ο Μαρκογιαννάκης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.