10.2.09

25 χρόνια πίσω στον Δήμο Κομοτηνής

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης ποτέ δεν ήταν από την Κομοτηνή και ουδέποτε αυτός ή το συγγενικό του περιβάλλον δεν είχε σχέση με την πρωτεύουσα της Θράκης. Τώρα γιατί ορισμένοι ήθελαν να τοποθετήσουν έναν αχυράνθρωπο στην θέση του δημάρχου … αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Το ότι δεν είναι από την Κομοτηνή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα για την ιστορία της πόλης, της οποίας ηγείται … για ενάμιση χρόνο ακόμα.
Οι δημόσιες σχέσεις του δημάρχου εδώ και αρκετό καιρό χωλαίνουν! Και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Στην ηλεκτρονική πύλη του Δήμου, την οποία έχουν αναλάβει να ενημερώνει το γραφείο του … τα έχει θαλασσώσει. Όχι μόνο δεν δημοσιεύει, όπως όφειλε, τις τοποθετήσεις και τις θέσεις της αντιπολίτευσης, καθώς έχουν αποσταλεί δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα προς τον διαχειριστή, αλλά και οι πληροφορίες που μας παρέχονται μέσα από αυτήν είναι ελλιπέστατες έως απαράδεκτες.

Παράδειγμα!!! Στις πληροφορίες για τον Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής, τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο πολιτιστικό σύλλογο της πόλης γράφει ότι ιδρύθηκε το 1959… Σωστά. Συνεχίζει όμως γράφοντας ότι «…στα 25 χρόνια ζωής του, έχει να επιδείξει…»!!!!!! Δηλαδή τώρα έχουμε 1984 (δες εδώ ή στην φωτογραφία)! Ίσως εκεί να έχουν μείνει οι φωστήρες του γραφείου του δημάρχου. Τελειώνοντας ρίξτε και μια ματιά στην ενότητα Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν γίνει εκλογές και η σύνθεση του νέου προεδρείου έχει αλλάξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.