11.2.09

Έτσι, έτσι, έτσι…

Χίλια κι ένα χαμόγελα; Χίλιες και δυο πίκρες (έτσι δεν είναι;)
Ανοιχτή επιστολή του προέδρου του ΕΒΕΡ Κώστα Λιούρτα προς την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας» Κομοτηνής Καζάκου Φελίνα

Αγαπητή κυρία Φελίνα,
Συγγνώμη που θα σας ξυπνήσω από το λήθαργο της επιτυχίας, της ευτυχίας και του χαμόγελου. Ήθελα να ρωτήσω σαν άνθρωπος και σαν εκπρόσωπος των Επαγγελματιών:
1ον Ξέρετε, (εξάλλου το δηλώσατε), τι προβλήματα έχουν σήμερα οι Επαγγελματίες, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
2ον Ξέρετε πόσα τους χρωστά η Δημαρχία Κομοτηνής, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
3ον Εσείς ξέρετε πόσα χρήματα ξόδεψε η Δημαρχία Κομοτηνής χωρίς να πιάσουν τόπο, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
4ον Φυσικά ξέρετε ότι δεν τα βάλατε ούτε εσείς από την τσέπη σας αλλά ούτε η Δημαρχία, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
5ον Ξέρετε ότι η Δημαρχία συμπεριφέρεται σαν μπατακτσής στους Επαγγελματίες, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
6ον Γιατί τα χρήματα για τα χαμόγελα τα πήρατε άτοκα από τους Επαγγελματίες με απροσδιόριστη επιστροφή, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
7ον Και τι τα κάνατε όλα αυτά τα ποσά που χρωστάτε στην αγορά;
  • Κατσιβελέ πάρτυ των βαλκανίων
  • Γλυκερία
  • Άλκηστη Πρωτοψάλτη
  • Βίκυ Χατζηβασιλείου
  • Γρηγόρη Αρναούτογλου
  • Εξέδρα πολυτελείας (που την κλέψανε), αξίας 165 χιλ. ευρώ.
  • Α ναι! Φέρατε και τους «ΜΠΛΕ», τους «IDOLS», μα όλοι μπλέ; (του χρόνου να φέρετε και τους μαύρους, γείτονές σας κι αυτοί) και δεν ξέρω πόσους και ποιους ακόμα, τα κορόιδα πληρώνουν.
  • Όλα αυτά, αγαπητή Φελίνα μου, ξεπερνούν περίπου το ένα εκατομμύριο ευρώ και φύγανε εν μία νυκτί από την Κομοτηνή. Ποιο το όφελος; Ποια η ανταποδοτικότητα; ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
  • Να ρωτήσω πόσα τους χρωστάτε όλους αυτούς; Σας έκαναν πίστωση; Φυσικά όχι, αυτοί δεν είναι κορόιδα, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
  • Πού τα βρήκατε τόσα χρήματα; Τα χρωστάτε στη αγορά, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
  • Οι χορηγίες (μαζί με είδη) ανέρχονται, όπως λέτε, στις 20.889 €. Μήπως οι χορηγοί είναι αποκλειστικοί προμηθευτές του Δήμου Κομοτηνής; Δεν είδαμε όμως ένα ευχαριστώ στον ανώνυμο Επαγγελματία - Δανειοδότη της Δημαρχίας.

Έτσι είναι Φελίνα μου, κάποιοι κάνανε λάθη, (έτσι είναι). Η συμπεριφορά σας όμως στο θέμα των Επαγγελματιών ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Εσείς και ακόμη καμιά εκατοσταριά «χίλια κι ένα χαμόγελα», οι Επαγγελματίες όμως γενικά «χίλιες και δύο πίκρες». Η τακτική «κάνουμε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα», βλέπω εσάς (και τους γύρω σας), σας εκφράζει απόλυτα. Όχι Φελίνα τραγικό λάθος η συμπεριφορά σας έναντι των Επαγγελματιών, όμως εσείς και όλοι εσείς, Φελίνα μου, να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι οι Επαγγελματίες είναι τίμιοι άνθρωποι και τα δανεικά πάντα τα επιστρέφουν και με τόκο μάλιστα, να το θυμάστε.
Όμως Φελίνα μου, διαβάζοντας προσεχτικά τη δήλωσή σου έπεσα πάνω σ’ αυτό το τρομερό που δηλώνεις: «εμείς αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και προσπαθούμε με υπεύθυνο τρόπο να δώσουμε λύσεις». ΠΩΣ;;;;;
Ε τότε Φελίνα δώσε μας ημερομηνία πληρωμής κάποιων πολλών εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάτε στους Επαγγελματίες και να είσαι σίγουρη ότι θα ‘μαστε όλοι εκεί. Καλά;; Περιμένουμε!!
ΥΣ. 1 Φελίνα, γιατί ένας Αντιδήμαρχος λέει ότι ο Αρναούτογλου στοίχισε 6.000 € (2.000.000 δρχ) συν τα έξοδα; Κάποιος πρέπει να λέει ψέματα, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΥΣ. 2 Φελίνα, τα ψωμιά τα πήραμε από τον δικό μας, τα γλυκά τα πήραμε από τον δικό μας, τα φαγητά τα πήραμε από τον δικό μας και όλα τα υπόλοιπα….. τα πλήρωσαν τα κορόιδα οι Επαγγελματίες.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΙΝΑ;

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/2/09 15:18

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/09 15:44

    Τουλάχιστον αυτός λέει και κάτι.Αντιπολιτεύεται!Όχι σαν μερικούς μερικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/09 18:38

    Εσείς με ποιον είστε για να έχουμε καλό ρώτημα;Με τον Λιούρτα ή με τον Πετρίδη;Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εσύ δεν τα έμαθες; Με τον Βαβατσικλή, θα κατεβεί κι αυτός!!! Εμείς είμαστε μαθημένοι απ' τα χιόνια. Άλλοι δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/2/09 21:03

    Εσείς Μ. Σωτηρίου, θα μας πείτε που λαικϊζει ο ... Κώστας (όπως λες) ;;;;;;;;

    Θα μας πεις ; ή θα συνεχίζεις να λαϊκίζεις ;

    E ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε στις 18:38,

    να σε ρωτήσω κάτι
    σε παρακαλώ πολύ.!

    Θύμισέ μου σε παρακαλώ, ποιος είναι αυτός ο Πετρίδης που αναφέρεις ;

    Εδώ, ! Κομοτηναίος είναι ;

    Γέννημα – θρέμμα εγώ, εδώ, δεν το ξέρω το παλικάρι, τον κύριο ( τί είναι τέλος πάντων)

    Πετρίδης ; Πετρίδης ;

    Μπα, δε μου λέει τίποτα το όνομα.
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    και ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

    Αν θες, βοήθησέ με ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/2/09 08:04

    ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΕΛΙΝΑ.ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/2/09 08:36

    Με τόσους υποψήφιους αλάνια πάλι τον Μητσάρα θα έχουμε Δήμαρχο.Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιώτη δεν κατάλαβες ότι με τόσους υποψήφιους δημάρχους ο Κοτσάκης δεν θα πάει ούτε στον δεύτερο γύρο.Αν κατεβεί υποψήφιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ανώνυμε 08:04
    ή αλλιώς αγαπητέ Πάρη!
    Αποδεικνύεις ακόμα μια φορά ότι εκεί στην Ελληνική Αστυνομία χρειάζεσται κανέναν ψυχολόγο παραπάνω.

    Και κάτι ακόμα! "ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ". Της Μουστάκα αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/2/09 10:33

    Κώστας Λιούρτας: θεωρητικός και οπαδός της φαλλοκρατίας.
    ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΑ: Η κυριαρχία των ανδρών επί των γυναικών, σ’ όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής και δραστηριότητας.(Λεξικό: Τεγόπουλος-Φυτράκης)
    Άρωμα Γυναίκας
    Ποιο είναι άραγε το άρωμα γυναίκας στις μέρες μας;
    Παλαιότερα ήταν το άρωμα της μάνας, της δούλας και κυράς του σπιτιού που φρόντιζε ανιδιοτελώς σύζυγο και παιδιά. Αυτός ήταν ο ρόλος της γυναίκας παλαιότερα. Ευλογία και κατάρα μαζί κι αυτό γιατί η φωνή της δεν ακουγόταν, πνιγόταν στην κυριαρχία του ανδρός. Πολλοί θα με νομίσετε για φεμινίστρια, άλλωστε όλοι αυτή την εντύπωση έχουν αρχικά για έμενα. Αντιθέτως! Δεν θέλω την γυναίκα υπεράνω του άντρα αλλά ίση με τον άντρα. Ισότητα! Αυτό όμως φαίνεται δεν είναι αποδεκτό από τον περισσότερο αντρικό πληθυσμό και είναι απλά παρεξηγήσιμο. Ισότητα! Αυτό δίδαξε και ο Θεός όταν έπλασε την Έυα από το πλευρό του άντρα, όχι από τα πόδια για να είναι κάτώτερη αλλά ούτε από την κεφαλή για να είναι ανώτερη. Από το πλευρό για να είναι συνοδοιπόροι στη ζωή και όχι να προχωρά ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω.Δεν λέω, κάποιες γυναίκες την ελευθερία που τους χάρισε η ανεξαρτησία της γυναίκας την μετέτρεψαν σε ασυδοσία κάνοντας πράγματα που είναι εκτός ορίων! Απελεθέρωση της γυναίκας λοιπόν δεν πρέπει να σημαίνει και απελευθέρωση από το ήθος που πρέπει να διέπει όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Σεβασμός προς τον συνάνθρωπο μας, αγάπη και εκτίμηση, αποδοχή των λαθών του και συγχώρεση κι άλλα πολλά. Οι άντρες όμως εκδικούνται αυτή την απελευθέρωση των γυναικών. Σου λένε ήθελες να σηκώσεις κεφάλι; Πάρε τώρα, ανάλαβε τα όλα!Δούλευε,ψώνιζε, μαγείρευε, πλένε, σιδέρωνε και πάρε τα παιδιά στο σχολείο και στα φροντιστήρια.Κάνε όλες τις δουλειές του σπιτιού…Και μετά, αυτή η ανεξάρτητη γυναίκα, να ανέχεται τον άντρα, αδερφό, πατέρα, συγγενή, προϊστάμενο….να τη μειώνει!Κάποιον να αδιαφορεί, να ζηλεύει, να υποτιμά!Κι αν μιλήσει ή αντιδράσει, καμμία, θα είναι ή θύμα ή έφταιγε…Ποτέ ήρωας! Που ανέχτηκε, που άντεξε, που προδώθηκε, που μίλησε!Η γυναίκα, που μπορεί και τ΄αντέχει όλα κι όμως συνεχίζει να δείχνει και να είναι τρυφερή, απαλή και ζεστή σα χάδι,ήρεμη και με χαμόγελο στις φουρτούνες της ζωής…
    Ποιο είναι λοπόν σήμερα το άρωμα γυναίκας;

    Έπος καρδίας - Κ. Καβάφης
    Μετά σου το παν, νομίζω, προσηνές με μειδιά,
    στον καθρέπτη των ματιών σου την χαράν αντανακλά.
    Στάσου, φως μου, και ακόμη δεν σε είπα τα μισά
    απ' εκείνα που πιέζουν την ερώσαν μου καρδιά και στα χείλη μου ορμούνε με μια μόνη σου ματιά.
    Μη με ομιλής αν θέλης, μη με πης γοητευτικά λόγια αγάπης και λατρείας.
    Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά,
    να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω• κι αν και αυτά υπερβολικά τα βρίσκης, να σε βλέπω μοναχά!

    ΣΣ. Αφορμή για το σχόλιό μας είναι: Οι απολίτικες, φαλλοκρατικές και μεσαιωνικές, δηλώσεις, του μυθοπλάστη και κατά φαντασία υποψηφίου «Δημάρχου Κομοτηνής στις εκλογές του 2010», Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Κώστα Λιούρτα, για τις δραστηριότητες της Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορφέας» του Δήμου Κομοτηνής, κ. Φελίνας Καζάκου και των αξιόλογων Ελληνίδων καλλιτεχνών του έντεχνου τραγουδιού, κ. Γλυκερίας, κ. Άλκηστης Πρωτοψάλτη, της παρουσιάστριας κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου και του γνωστού παρουσιαστή κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου.
    Η αιτία του «ξεσπάματος», του κ. Λιούρτα είναι το «χρήμα και μόνο το χρήμα».
    Ο κ. Λιούρτας «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια», το σκεπτικό του απεικονίζει «μπαγιάτικα» στραγάλια, εκτεθειμένα προς πώληση σε Κινέζικες μελαμίνες!!!!!!!
    Καλοθελητές, γνώστες των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, ομιλούν, για την «μαύρη επένδυση», στραγαλό-μελαμίνης!!!!!
    «ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ».
    Και ο Νομάρχης Ροδόπης, τον έχει συνομιλητή και «ειδικό σύμβουλο», στο καυτό θέμα «έξοδος από την οικονομική κρίση του Νομού Ροδόπης»!!!!!
    Σώστε μας πριν τρελαθούμε.

    Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)
    Laternaci Sefer usta –dansor Kara Fatme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.