7.1.09

Τι θα γίνει με τα μέλη στις επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας;;;

Live από το Υπουργείο Παιδείας - Αρχίζει το ξήλωμα!!!

Η «βολεμένη» παρέα του πρώην υπουργού Παιδείας και νυν υποβαθμισμένου υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ΥΠΕΠΘ, αρχίζει σιγά σιγά να διαλύεται. Οι ημέτεροι που καταλάμβαναν θέσεις σε επιτροπές με παχυλούς μισθούς … θα δώσουν τις θέσεις σε άλλους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μέσα στην εβδομάδα ή το πολύ στις αρχές της άλλης ο νέος υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος θα ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των συμπολιτών μας.
Έτσι έχουμε και λέμε:
Παντελής Σκλιάς, Χρήστος Μπρατζουκάκης, Ιλχάν Αχμέτ, Μιχάλης Πολυτσάκης, Αριστείδης Σαρχοσίδης, Σμαρώ Χρυσοστόμου, Γιώργος Σβυντρίδης, Γιώργος Πασχαλινός … πάνε σπίτι τους!!!
Υπάρχει περίπτωση δύο από τα μέλη των επιτροπών να πάρουν μια μικρή παράταση, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς να παραμείνει μέχρι τον εσωτερικό ανασχηματισμό του υπουργείου.

Διαβάστε σχετικά για την «Παρέα της Κομοτηνής»

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.