29.1.08

Η παρέα της Κομοτηνής

Αν ο Ζαχόπουλος ήθελε να βολέψει την «παρέα της Θεσσαλονίκης», άλλος πρωτοκλασάτος υπουργός πάει να βολέψει την «παρέα της Κομοτηνής». Μέσα σε τέσσερις μήνες, σεμνά και ταπεινά, ο Υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης βόλεψε τους παρακάτω, που κατάγονται από την ιδιαίτερη πατρίδα του:
Παντελής Σκλιάς
, Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρόεδρος της Πλατφόρμας «Ελληνική Επιτροπή ΜΚΟ για την Ανάπτυξη» που επιχορηγήθηκε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών κ. . Στυλιανίδη, όταν ήταν υπεύθυνος για τις ΜΚΟ. Με το επώνυμο Σκλιάς, ο κ. Στυλιανίδης έχει και ...συγγενείς!
Χρήστος Μπρατζουκάκης
, πρώην Διοικητής της Σχολής της Αστυνομίας και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές στη Ροδόπη, Πρόεδρος στην Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας. Ο ανωτέρω σαν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, δεν είχε ανοίξει ούτε εκλογικό κέντρο καθώς παζάρεψε την υποψηφιότητα και την επιστροφή του από το ΛΑΟΣ με κυβερνητική θέση. Δείγμα του καιροσκοπισμού του μία συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «Χρόνος» όταν δύο μήνες πριν τις εκλογές, έβριζε τον Καραμανλή και τη ΝΔ! Αν κατέβαινε υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, είναι απίθανο να εκλεγόταν βουλευτής ο κ. Στυλιανίδης.
Ιλχάν Αχμέτ
, πρώην βουλευτής, ως μέλος στην ίδια επιτροπή.
Μιχάλης Πολυτσάκης
, εκπαιδευτικός και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ως μέλος στην ίδια επιτροπή.
Αριστείδης Σαρχοσίδης
, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγείρου Ροδόπης, ως μέλος στην ίδια επιτροπή.
Σμαρώ Χρυσοστόμου
, πιανίστρια, σαν αντιπρόεδρος της καλλιτεχνικής επιτροπής του υπουργείου Παιδείας.
Γιώργος Σβυντρίδης
, κιθαρίστας, σαν μέλος στην ίδια επιτροπή (Είναι άγνωστο αν ξέρει να γράφει δύο λέξεις, εκτός του ονόματός του).
Κυριάκος Κρόκος
, αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΑ και αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ροδόπης. Σαν αντιπρόεδρος, δεν μιλά καθόλου για το πώς με μεσολάβηση του κ. Στυλιανίδη όταν ήταν υφυπουργός Εξωτερικών, δόθηκε στην «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, στάρι αξίας 500.000 ευρώ, ποσό που ποτέ δεν μπήκε στα ταμεία της ΕΑΣ και η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.
Πασχαλινός Γεώργιος
, αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, υπεύθυνος Ειδικής Αγωγής σε αυτό και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης στις τελευταίες εκλογές με τον Παπαθεμελή!

[αναδημοσίευση από το blog «Από Μέσα»]

1 σχόλιο:

  1. Ολες αυτές οι θέσεις που αναφέρεις είναι μετακλητές..Μόλις φύγει η ΝΔ, φεύγουν και αυτοί?? Μήπως ήθελες στις θέσεις αυτές να βάλουν φιλαράκια σου δήθεν αριστεροκουλτουριάρηδες με δεξιοπασοκική τσέπη από την Εκάλη?? Λέω μια ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.