7.1.09

Χειροπιαστές αποδείξεις: Το πολίτευμα μας δεν είναι δημοκρατικό

Από τα Πρωτοδικεία, το «δωσίλογο» πλέον Άρειο Πάγο, αλλά και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους η κυβέρνηση έλαβε εντολή να συμμορφωθεί με τελεσίδικες αποφάσεις και να μην προβεί στις απολύσεις των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Παρά ταύτα, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ … ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! Και, ως γνωστόν, Η ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!
Τι λέει γι’ αυτό ο υπουργάκος δικαιοσύνης; Καααλά… Άσ’ τον αυτόν…
Πιο σημαντικό: ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»;;; Εγώ θα είχα παραιτηθεί, προβάλλοντας την ανωτέρω αιτιολογία. Αυτός;
Εγώ, πάντως, επιμένω: Αν ο Γιώργος δεν ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ αυτούς που κατήργησαν το πολίτευμά μας όπως το ξέραμε, θα έχει δει την τελευταία μου ψήφο στις επόμενες εκλογές.
Κι όταν λέω μέσα, εννοώ… ΠΟΛΥ «ΜΕΣΑ»! «ΜΕΣΑ» ΒΑΘΙΑ!!! Τελεία και παύλα._

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.