7.11.08

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απέδειξε με την σημερινή του παρέμβαση…

… την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών!
Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κομοτηνή
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας του Κινήματος Άννα Διαμαντοπούλου, απάντησε από την Κομοτηνή, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της επισκέψεως της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα της απόφασης του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων που έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης.
Αν και έκανε σχετική ερώτηση χθες στην Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για μια ακόμη φορά κρύφτηκε και έστειλε να απαντήσει ο υφυπουργός Σπυρίδων Ταλιαδούρος. Σήμερα που η βουλευτής έλειπε από το ελληνικό Κοινοβούλιο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης … απάντησε!
«…Στην χώρα αυτήν την περίοδο, στον χώρο της Παιδείας έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την απόφαση του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων και έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργία των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης. Ο κύριος Στυλιανίδης με την σημερινή του παρέμβαση απέδειξε για ακόμη μία φορά την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών. Στην Βουλή αναφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πάω στον αντίστοιχο επίτροπο ανταγωνισμού. Είναι απολύτως λανθασμένο, γιατί ο επίτροπος που έχει την ευθύνη αυτή, είναι ο επίτροπος της κεντρικής αγοράς. Όμως ο κύριος Στυλιανίδης δεν είναι υπουργός Εμπορίου, ούτε είναι υπουργός Ανάπτυξης … είναι υπουργός Παιδείας και εγώ είμαι υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας στο ΠΑΣΟΚ και έχουμε πάνω απ’ όλα την ευθύνη να διαφυλάξουμε το θέμα της ποιότητας της Παιδείας και το θέμα της πρόσβασης της ισότιμης όλων των Ελλήνων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση…»
Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου [via chouvi]…

  • Φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου στο δείτε στο Flickr και στο Picasa…
  • Επίσης ωραίο είναι το άλμπουμ που δημιούργησε ο Chouvi στο Picasa. Ρίξτε μια ματιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.