6.11.08

Σε δουλειά θα βρεθούμε (και, μάλλον, καιρός είναι)…

Ξανά οι … χρυσοθήρες προσπαθούν να μπουν στην ελληνική βουλή και στη Θράκη από την πίσω πόρτα. Μόνον που κι αυτήν τη φορά δεν θα τα καταφέρουν.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ! Γιατί;
Γιατί υπάρχουν μερικά «καλόπαιδα» που δεν … επιβουλεύονται καθόλου-μα-καθόλου περιβαλλοντικές συνθήκες ανάλογες αυτών της γνωστής, πλέον, παραλίας της Λήμνου (και να μη θέλαμε τη μάθαμε!). Και γιατί, τα «καλόπαιδα» αυτά, προβλέπεται να είναι πανέτοιμα όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ενώ είναι σίγουρα προθυμότατα και – ως στιγμής και κατά τα φαινόμενα – επαρκώς ικανά ώστε να … «σπείρουν» τους απανταχού ηγέτες της χρυσοθηρίας στη Θράκη, όπου κι αν βρίσκονται οι ίδιοι … χωροταξικώς, ακριβώς δίπλα σ’ αυτό που τόσο σφοδρά ποθούν : το χρυσό!
ΜΟΝΙΜΑ!!!
ΚΑΙ στο ίδιο βάθος! (Όχι … παίζουμε – αν κι αυτό είναι διαπραγματεύσιμο, καθώς τα 6 πόδια κρίνονται επαρκή…)
Πολύ καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι τοπικές αρχές να κρατήσουν τους χρυσοθήρες μακριά, για μια φορά ακόμα. Μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά … ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Κι ενώ εκείνοι οι καημένοι κοιμούνται, η τύχη τους δουλεύει… Ή μπορεί, τελικά, και να … τους «δουλεύει». Ποιος ξέρει;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.