3.10.08

Καραμανλής ή … χάος!


Η σύγχρονη παραλλαγή του αλήστου μνήμης «Καραμανλής ή τανκς», που ξεστόμισε ο Μίκης Θεοδωράκης το 1974, δίνοντας άφεση αμαρτιών στον θείο Καραμανλή και την ξενοκίνητα χούντα των συνταγματαρχών που τον έφερε. 34 χρόνια μετέπειτα ένα γνήσιο τέκνο της δεξιάς, ο βουλευτής Ροδόπης και υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, επαναφέρει το δίλημμα «Καραμανλής ή … χάος» και διερωτάται εάν συμφέροντα επιθυμούν να εκχωρήσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον Παπανδρέου και τον Τσίπρα. Συγκεκριμένα δήλωσε : «…θα ήθελα να πω επίσης, ότι το πρόβλημα εκ των πραγμάτων προκύπτει. Δηλαδή το δίλλημα πια, είναι Καραμανλής ή … χάος! Εκτός αν κάποια συμφέροντα έχουν αποφασίσει να εκχωρήσουν την εξουσία στο δίδυμο Παπανδρέου – Τσίπρα…»
Χάος στο μυαλό του!!! Μα πόσο χάος ακόμα; Υποκλοπές, χρηματιστήριο, Siemens, Βατοπέδι, Εφραίμ, χάλια οικονομία, υψηλά επιτόκια, μηδενική ανάπτυξη, υπερχρεωμένη ΔΕΗ, πουλημένη Ολυμπιακή και τόσα άλλα, αυτό δεν είναι χάος; Χάος ποιο πέρα από το σημερινό δεν υπάρχει!
Ακούστε την δήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/08 10:43

    Δεν υπάρχει χάος στο μυαλό του Νίκο μου! Απλά, το βάζο με το μέλι δεν έφτασε ακόμα στον πάτο του. Έχουν περιθώρια να να φάνε, να φάνε, μέχρι να έρθει το ΧΑΟΣ... που επικαλείται ο "χρυσόβουλος" της περιοχής μας. Μέχρι στιγμής πάντως, το "χάος" βρίσκεται στο πορτοφόλι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/08 13:17

    Κρίμα ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως κατάντια... και έλλειψη σοβαρότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.