3.10.08

Δίκτυο προστασίας του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ο κόσμος καίγεται από σκάνδαλα, ο Economist μας βγάζει πρώτους σαν «σχολή σκανδάλων», και ο «δικός» μας υπουργός Στυλιανίδης αγχώνεται για το μετακαραμανλικό τοπίο. Τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι τι σιγουράτζας που είναι (Μητσοτακικός=>Εβερτικός=>Καραμανλικός) και αυτός κάνει ότι μπορεί για να τους επιβεβαιώσει. Να δείτε ότι μέχρι και ΠΑΣΟΚτζής θα δηλώσει. Με το ζόρι πάει να υπερασπιστεί τον κουμπάρο του, απρόθυμα και μετά από παρακάλια και απειλές. Επίτηδες δεν έχει καλές επιδόσεις για να μην τον προτιμούν. Βλέπει το ροκάνισμα του Καραμανλή και τρέμει μη μείνει στα αζήτητα, διότι κάθε διάδοχη κατάσταση είναι τόσο ρευστή που δεν ξέρει πού να κρεμαστεί.

Πάντως ο Ρουσόπουλος τον βοηθά όπως μπορεί. Δείτε στο απόκομμα της Ελευθεροτυπίας 21.9.08, πώς η Κάτια Μακρή (!!!) ξεμπροστιάζει μεν το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά λέει ότι «προς το παρόν», από την Κυβερνητική Επιτροπή, μόνο ο Μεϊμαράκης και ο Στυλιανίδης δεν έχουν ακουστεί για σκάνδαλα!!! Ποια; Η Κάτια Μακρή! Τόσο μακριά ή μήπως κάτι εξυπηρετεί κι αυτή; Βέβαια, την ίδια μέρα το φιλοκαραμανλικό ΠΑΡΟΝ του αποστάτη Κουρή, με τους τόνους της κρατικής διαφήμισης (βλέπε Τράγκας), όπως βλέπετε στο άλλο απόκομμα, βάζει άθελά του τα πράγματα στη θέση τους. ΚΑΙ ο Στυλιανίδης όπως φαίνεται δηλαδή είναι τελικά μπλεγμένος και πολύ μάλιστα.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ πού είναι; Το πιάσανε; Το είδαν; Δεν μπορεί. Γιατί δεν κάνουν ένα τηλέφωνο στην Μακρή να επανορθώσει; Τι φοβούνται; Από το δημόσιο ζουν όλοι; Ευτυχώς στον (υγιή) ιδιωτικό τομέα τελικά κρατούμε την αξιοπρέπειά μας, όσοι καταφέραμε να πιαστούμε καλά. Γιατί όλοι οι άλλοι ή όμηροι είναι ή χωρίς να το αντιλαμβάνονται (βλέπε λουκέτα στη ΒΙΠΕ) μπορεί κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουν το δίλημμα: αξιοπρέπεια ή φαγάκι;

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.