25.9.08

Μαύρη τρύπα … στο μυαλό του!

«Το Νοσοκομείο της Κομοτηνής είναι η μαύρη τρύπα του συστήματος υγείας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός Παιδείας και βουλευτής του Νομού κ . Στυλιανίδης. (δείτε την δήλωση)

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως μέσα σε αυτή τη «μαύρη τρύπα» χάθηκε οριστικά κάθε ίχνος ντροπής, ηθικής, πολιτικής αξιοπρέπειας, ευαισθησίας για το δημόσιο συμφέρον και κοινής λογικής.
Διότι την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ο κ. Στυλιανίδης, είχε ήδη υπογράψει τη μετάταξη 3 νοσηλευτριών από το Νοσοκομείο Κομοτηνής σε διοικητικές θέσεις του Υπουργείου Παιδείας, όλες συγγενικά πρόσωπα είτε του ίδιου, είτε τοπικών στελεχών της Ν.Δ.
Και όλα αυτά όταν υπάρχει στο Νοσοκομείο Κομοτηνής σοβαρότατο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή ασθενών, όταν υπάρχουν καταγγελίες από τις προϊσταμένες των τμημάτων ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν, όταν υπάρχουν κλινικές στις οποίες αντιστοιχεί 1 νοσηλευτής σε 48 ασθενείς, όταν υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν να πάρουν άδεια ή ρεπό πάνω από ένα χρόνο.
Και όλα αυτά όταν τόσο ο ίδιος ο Στυλιανίδης, όσο και ο Υπουργός Υγείας, είχαν επανειλημμένως «δεσμευτεί» για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου και για την άμεση ενίσχυση του προσωπικού του Νοσοκομείου Κομοτηνής με προσλήψεις.
Ο ηθικός βιασμός της κοινωνίας δυστυχώς συνεχίζεται από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τα κυβερνητικά στελέχη, με απαράδεκτες ενέργειες και με περίσσεια υποκρισία.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταρρέει, κλείνοντας οριστικά τον κύκλο μιας άθλιας διακυβέρνησης, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία αγωνιά για το παρόν και το μέλλον της, κάποιοι αντί να ενδιαφερθούν έστω και την τελευταία στιγμή για αυτή, επιλέγουν να της βγάλουν τη γλώσσα.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.