16.7.08

Κι άλλες περίεργες «διαγραφές»…

…διαπιστώνουμε στο διαδίκτυο!

Το «ανύπαρκτο» τρίμηνο δράσης του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας «ο Χρόνος» μπορεί να προκάλεσε ενστάσεις, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός. Κάνοντας μια επίσκεψη στην αναζήτηση του αρχείου της εφημερίδας, με τον όνομα του υπουργού, θα διαπιστώσετε ότι το χρονικό διάστημα από 27.06.2006 έως 30.03.2006 δεν υπάρχει πλέον (κάνε κλικ στην φωτογραφία). Ήτανε η περίοδος των εγκαινίων του ξενώνα «Αγάπη» και των συχνών επισκέψεων στην Κομοτηνή του υφυπουργού εξωτερικών, τότε, Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Δημήτρη Φουρλεμάδη.

Κάτι το οποίο όμως μας προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η διαγραφή ενός βίντεο από το YouTube και το κανάλι Freeday100, το οποίο ανήκει σε εκδότη τοπικής εφημερίδας φίλα προσκείμενη στην κυβερνητική παράταξη. Στο βίντεο παρουσιάζετε μια ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην ημερίδα του ΥΠΕΞ με θέμα «Στόχοι χιλιετίας και η Ελληνική Πολιτική Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Βοήθειας» για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Σ’ αυτήν δέχεται ερωτήσεις από το κοινό για την διαχείριση από το ΥΠΕΞ της ανθρωπιστικής βοήθειας και στο κατά πόσο αυτή φτάνει έγκαιρα και σίγουρα στον προορισμό της. Ο ίδιος περιαυτολογεί για το έργο του με τις ΜΚΟ…αλλά από αυτές εγκωμιάζει μία! Την «Αλλελεγγύη»!!!
Δείτε τα picture screens από τον λογαριασμό Freeday100. Στο πρώτο, η φωτογραφία που παραπέμπει στο βίντεο «Ευριπίδης Στυλιανίδης» υπάρχει, ενώ στο επόμενο εξαφανίστηκε.
Δείτε επίσης τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ΜΚΟ από το επίμαχο βίντεο που το blog μας εξασφάλισε και σας παρουσιάζει…
Όλο το βίντεο όπως ανέβηκε από τον χρήστη Freeday100 στο YouTube δείτε το εδώ…

Διαβάστε επίσης: Διαγράφουν τα ηλεκτρονικά αρχεία τους

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/08 11:11

    και να εχουμε καλό ρωτημα που το βρήκες εσυ το βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον ιστότοπο archive.org . Εγγύηση.Αν γνωρίζει κανείς άλλος τέτοιου είδους ιστότοπους ας ενημερώσει.GregoryGR ακούς;Θέλουμε τα φώτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.