17.7.08

Εύγε σε όλους

Άρχισε να παραμιλάει ο νεόκοπος «νταβατζής» της δημοσιογραφίας, της αλητείας, της βρωμιάς, των απειλών και της προστασίας. Σε συνεργασία με το ψυχανώμαλο συνεργάτη του αναλαμβάνουν εργολαβικά «να προστατεύουν» τους υμέτερους, δηλαδή όποιους είναι αρεστοί στην εξουσία. Αυτοί με τη σειρά τους, τους ανταμείβουν για το «θεάρεστο έργο» τους δίνοντας τους καταχωρήσεις – διαφημίσεις και γι’ αυτό πρέπει να επιτελούν σωστά το έργο τους. Εύγε σε όλους.
[αναδημοσίευση από την στήλη «Βηματάκια» της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα»]

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!! Τα τυχάρπαστα λαμόγια της «δημοσιογραφίας», οι πληρωμένες πόρνες του κάθε υπουργού, οι λιμοκοντόροι λόρδοι των «γραφείων τύπου», οι ασχημάνθρωποι που άφησαν μαλλιά, τα κρατικοδίαιτα αρπαχτικά. Αυτοί κρίνουν πως θα μοιράσουν τα δικά μας λεφτά, τα λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού, σε φίλους, κολλητούς…
Που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;;;;;; Στην Καβάλα σίγουρα!

Γράφει ο Μιχάλης «ανεμοδαρμένος από τα κύματα της Σίφνου» Κωνσταντίνου

9 σχόλια:

  1. Μιχάλη μου τα κύματα και ο αιγαιοπελαγίτικος αέρας της Σίφνου σε απροσανατόλισε!!!
    Μπορεί όλα τα κοσμιτικά επίθετα (και πολλλά περισσότερα) που περιγράφουν ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ να ταιριάζουν γάντι στο συγκεκριμένο κύριο,αλλά τα ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ μάλλον εννοούν άλλους...αστέρες της δημοσιογραφίας!
    Κάνενα καμιά βουτιά και για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/08 12:11

    Ο Παναγιώτης Τσοχλιάς δεν γράφει τα βηματάκια στο Ελεύθερο Βήμα; Αυτός δεν είναι ντεμέκ "σύμβουλος" του Γ.Γ. της Περιφέρειας, Δημήτρη Σταμάτη; Αυτός δεν είναι που υπηρετεί την επάρατη "δεξιά";;;
    Ο Τσοχλιάς δεν είναι έμμισθος υπαλληλος της Περιφέρειας και εντολοδόχος του Σταμάτη; Πόσα λεφτά παίρνει τον μήνα για να περνάει τις θέσεις του μέσα από το Ελεύθερο Βήμα;
    Για ποιους "ημέτερους" και ποια "δεξιά" λοιπόν, μιλάει ο "κατατρεγμένος" προσκυνητής τους με την ευλύγιστη μέση κ. Τσόχλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/08 12:22

    Λιμοκοντόρος λόρδος του γραφείου τύπου της Περιφέρειας ο Τσοχλιάς;;; Μην είσαι τόσο σκληρός ρε Μιχάλη μαζί του. Ο άνθρωπος μόνο 1.000 ευρώ το μήνα παίρνει από το αφεντικό του τον Σταμάτη, το ψωμί του βγάζει.
    Όσον αφορά τον κ. Τσοχλιά, αν θέλει να το παίζει επαναστάτης και να κάνει αντιπολίτευση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να παραιτηθεί από την Περιφέρεια.
    Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο κύριε λιμοκοντόρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/08 13:46

    Αγαπητά γεροντάκια του Muppet Show!!!
    Αγαπητοί αστέρες των ερτζιανών!!!
    Πουλήστε αλλού χαφιεδοσύνη!!!
    Στους χρηματοδότες σας που οσονούπω μας αποχαιρετούν.

    Και μια πληροφορία!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΟΤΗΝΑΪΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΠΑΚΙΡΤΖΑΚΗΣ - ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΛΙΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ανώνυμος/η
    Μακάρι να τρώγατε κουτόχορτο.Θα έκανε καλό και για την υγεία σας.Τώρα τελευταία κάποια κιλάκια τα έχετε ξαναβάλει.

    Κύριε ανώνυμος/η
    Δεν είναι σωστό να μιλάτε έτσι για συνάδελφο σας ο οποίος σχολιάζει τα κακώς κείμενα του επαγγέλματος του!

    Κύριε ανώνυμος/η
    Εσείς γιατί κόπτεστε για τον σύμβουλο,όπως τον ονομάζεται,του κυρίου Σταμάτη;Σας πήρε την δουλειά;

    Κύριε jim nalbantis
    Τα Βηματάκια στο Ελεύθερο Βήμα τα γράφουνε οι κύριοι Πετρακόπουλος,Καρανίκας και.................ορισμένοι άλλοι.Δηλαδή αυτοί που δεν είναι σύμβουλοι πουθενά και δεν τ'αρπάζουν!

    Κύριοι της PIAZZA.
    Μπορείτε να μου πείτε γιατί σήμερα που μπήκα στο ίντερνετ ο Χρόνος δεν έχει πρωτοσέλιδο τον δήμαρχο και τις κοσμοϊστορικές αλλαγές του και έχει τον Μήτσο και την Εμινέ??????

    Michael from Sifnos Island

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/7/08 15:09

    Τι να πω; Μάλλον μαζί με τον Τσοχλιά τις κάνετε τις αλλαξοκωλιές. Αλλιώς, δεν εξηγείται η τόση υπεράσπιση. Αν ήταν άλλος γραφείου τύπου της Περιφέρειας, σύμβουλος του Σταμάτη και λιμοκοντόρος της "δεξιάς" με 1000 ευρώ το μήνα θα τον είχατε "βαφτίσει" αμέτρητες φορές μέχρι τώρα.
    Θέλετε να είστε και αντικειμενικοί, τρομάρα σας !!! Τι με νοιάζει εμένα ποιος γράφει τα Μικροκομοτηναίικα και ποιος όχι !!! Ιδιωτική επιχείρηση είναι ο Χρόνος.
    Αλλά για τον άλλον, τον Τσοχλιά που έγινε σύμβουλος της "δεξιάς" από την μια και από την άλλη το παίζει αντιπολιτευτικός τίποτα δεν λέτε !!! Γαργάρα το κάνατε...λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος-η η γραφή σου μαρτυρά πολλά.Επιτρέψτε μας μια μικρή παρέμβαση.Όταν το ιστολόγιο μας αναδημοσιεύει κάτι από τις τοπικές εφημερίδες αυτό δεν σημαίνει ότι ο αρθρογράφος της στήλης ή του σχολίου σχετίζεται με εμάς.
    Στο παρελθόν αρκετές φορές η PIAZZA del POPOLO έχει αναδημοσιεύσει άρθρα και σχόλια σχεδόν από το σύνολο του τοπικού τύπου,αλλά φαίνεται όμως ότι επιλεκτικά θυμάσαι ορισμένα πράγματα εδώ μέσα. Η μνήμη σας άραγε σας πρόδωσε στο θέμα άλλων δημοσιογράφων - συμβούλων?Δεν είδαμε καμιά αναφορά ή σχόλιο σας,στο θέμα του κυρίου Πετρακόπουλου,του κυρίου Καρανίκα,της κυρίας Κουτσομιχάλη ή ορισμένων δημοσιογράφων που θέλουν να γίνουν "σύμβουλοι" στην θέση των συμβούλων!
    Δεν γνωρίζουμε προσωπικά αν ο κύριος Τσοχλιάς είναι όντως σύμβουλος σε θέματα τύπου του Γ.Γ. της ΠΑΜΘ.Αν αυτό αληθεύει τότε ένα μεγάλο μπράβο στον γενικό.Έκανε πολύ καλή επιλογή.Φαντάζεσαι να είχε άλλα......γραφεία τύπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/7/08 17:52

    Νομίζω ότι δεν έγινα κατανοητός και μπορεί να φταίω εγώ γι' αυτό. Δεν κατηγορώ τον Τσοχλιά που είναι σύμβουλος του Σταμάτη! Καλά κάνει και είναι, μου είναι τελείως αδιάφορο. Γι' αυτό που τον κατηγορώ είναι για την διπροσωπεία του!!! Δεν μπορεί το πρωί να είναι υπηρέτης της "δεξιάς", να αμοίβεται από αυτήν, να παίρνει εντολές και το βράδυ μέσω του Ελεύθερου Βήματος να το παίζει πολέμιος της "δεξιάς" και της "εξουσίας" !!! Έλεος !!!
    Όσο για τους υπόλοιπους που ανέφερες, δε νομίζω ότι απασχολούνται σε κάποιο τοπικό ΜΜΕ αυτήν την περίοδο. Δημοσιογράφοι είναι και στελεχώνουν γραφεία τύπου όπως είναι φυσικό. Αλλά, άλλο δημοσιογράφος που να απασχολείται ΜΟΝΟ σε κάποιο γραφείο τύπου και άλλο δημοσιογράφος που τα παίρνει από την "εξουσία" και μετά το παίζει και αντιπολίτευση στον λαουτζίκο μέσω κάποιας στήλης σε μια εφημερίδα !!! Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/7/08 18:01

    giannis petrakopoulos - et3

    giorgos karanikas - periodiko maties

    giota koutsomixali - era

    den apasxolountai pouthena

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.