15.4.08

Θα τρελαθούμε τελείως

Αφού είδαμε και διαβάσαμε μίνι συνέντευξη του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Τάσου Βαβατσικλή, στην εφημερίδα «ο Χρόνος», τα έχουμε δει όλα. Ή τρελαθήκανε και οι δυο (η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου και ο προαναφερόμενος) ή συμβαίνει κάτι άλλο…
Από τη μια η εφημερίδα «ο Χρόνος», μέσω της Μελαχροινής Μαρτίδου, προέτρεπε τον Βαβατσικλή να αδειάσει τα γραφεία στο Δήμο, προτού καλά καλά τελειώσει η θητεία του δείχνοντας έτσι την εμπάθεια της, δεν δημοσίευε δελτία τύπου της παράταξης στην οποία ηγείται και τέλος το αλήστου μνήμης χουνέρι που του επιφύλαξε, μαζί με τους «συνεργάτες» της, παραμονές εκλογών με την γνωστή ιστορία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER.
Από την άλλη ο Τάσος Βαβατσικλής…ξέχασε τόσο γρήγορα ή αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να έχει τόσο αντίπαλα ανοίγματα…για τις επόμενες δημοτικές εκλογές; Πολιτικός είναι και ίσως ξέρει καλύτερα, εγώ όμως δεν είμαι και αυτές οι μαϊμουνιές δεν μου αρέσουν καθόλου. Σε λίγο ίσως τον δούμε και υπέρμαχο της αναθεώρησης του άρθρου 16, ποιος ξέρει;
Ο μόνος κερδισμένος είναι σίγουρα η εφημερίδα, που αν αρχίσει να «παίζει» Βαβατσικλή και «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», τότε να δεις εισροή δεδουλευμένων από τους επικοινωνιολόγους του Κοτσάκη!

Γράφει ο Μιχάλης «Στυλιανιδικός» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/08 16:42

    Ρε Μιχάλη γιατί γκρινιάζεις μόνο για τον Χρόνο?

    Γιατί δεν λες που ο Τάσος με τον Μαρούδα έχουν γίνει κολλητοί?Ο Μαρούδας δεν του έκανε χουνέρια,όπως γράφεις κι εσύ?

    Γιατί είσαι εμπαθείς στην εφημερίδα?

    Ξεκόλλα λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμος/η είμαι εμπαθής προς την εφημερίδα όσο είναι κι αυτή τόσο χρόνια με ορισμένους.

    Πάντως έχει δίκιο στο θέμα "Μαρούδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.