15.4.08

Αποδείξεις

Έχω πει χιλιάδες φορές το εξής γνωμικό Uli Chris®:
«Ελλάδα είναι μόνον η Αθήνα…ΕΥΤΥΧΩΣ!!!»
Γιατί εφόσον οι Έλληνες είναι αυτοί που είναι…άντε να τους ζηλέψει κανένας Ζιμπαμπουΐνος! Σίγουρα, πάντως, όχι κανένας Θράξ ή Μακεδών…
Η τελευταία απόδειξη του ανωτέρω γνωμικού ήρθε εχθές, με την απάντηση αυτουνού του Κουκουτσάκου, Καμουτσίκου, Κουμούτσα…ή όπως διάολο τονε λέει η μάνα του, σ’ αυτά που τσαμπούνησε νωρίτερα ο πρέσβης της ΠΓΔΜ. Είπε λοιπόν εν ολίγοις ο…Κουτσουλάκος κάτι στη γραμμή του: «σεβόμαστε τις ευαισθησίες των συμπατριωτών μας στη Μακεδονία όσον αφορά το όνομα, ασχέτως αν δεν νοιώθουμε όπως αυτοί» (!!!)
Αυτό αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές, αφού οι Έλληνες δεν νοιώθουν το ίδιο με τους Μακεδόνες και, αν δεν…τρίζανε αρκετά οι Μακεδόνες, οι Έλληνες δεν θα είχαν κανένα δισταγμό – προκειμένου να τα βρουν μάνι-μάνι με την ΠΓΔΜ – να της δώσουν μέχρι και την εξής…σύνθετη ονομασία: «Μακεδονία Original»!!!
Αυτά τα ολίγα. Και την άλλη φορά που θα πω το παραπάνω και κάποιος θα με ρωτήσει γιατί το λέω, καλά θα κάνει να κουβαλάει στο πορτοφόλι του αυτό το κειμενάκι.
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ, κύριε Κουτσαβάκο…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.