16.4.08

Ανάπηρος και Καλομοίρα

Φοβερός αυτός ο Αλαβάνος βρε παιδί μου. Αρχηγάρα, ώριμος. Σέβεται και το λαό και δίνει σημασία στην ουσία και όχι στο περιεχόμενο. Μα τι λέω; Παράκρουση έχω πάθει; Με έπιασε και εμένα όψιμη ΣΥΡΙΖίτιδα; Για να πάρω αντιπυρετικό να έρθω στα ίσα μου. Λοιπόν, πήρα τριπλή δόση Panadol και επέστρεψα στη λογική.
Μα τι άστρο έχει αυτός ο Τσίπρας; Τέτοια διαφήμιση ο Βγενόπουλος που δήθεν του έκανε αγωγή. Τον Παπανδρέου ήθελε να χτυπήσει που είναι το πραγματικό δέος και μέσω της γιαλαντζί αγωγής προς τον Τσίπρα θέλει να πλαγιοκοπήσει το ΠΑΣΟΚ από τα αριστερά επειδή ο «κατατρεγμένος» Αλέξης θα ψαρώσει με τη συμπάθεια για την περιπέτειά του ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά ο ξεφτιλισμένος είναι ο Αλαβάνος. Αν πραγματικά πίστευε στον Αλέξη γιατί δεν τον χρησιμοποίησε προεκλογικά; Γιατί δεν τον έβγαλε βουλευτή ώστε να έχει ασυλία; Παγκόσμιο φαινόμενο αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος να μην είναι βουλευτής! Έτσι, γιατί πρέπει να δημιουργήσει επικοινωνιακά τετελεσμένα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ. Να όμως που ξεμπροστιάστηκε. Απλά πράγματα: είναι ανάπηρος αν κινδυνεύει από αγωγή επειδή δεν καλύπτεται από ασυλία. Και αυτός που δεν το σκέφτηκε αυτό και τον προωθεί είναι και πονηρός και ανίκανος.
Βέβαια σαρώνει στον κόσμο και ιδιαίτερα στους νέους. Το αυτό και η Καλομοίρα, αν σας λέει κάτι.

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.