14.4.08

Το ξύλο της χρονιάς της!

Το ξύλο της χρονιάς της τρώει η Νουδία, τόσο από την ΕΕ και τις δικαστικές αρχές της όσο κι από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που αρχίζει να θυμίζει εκείνο το...Ζαχοπούλειο «εργαλείο», που όταν είναι ξετέντωτο γράφει ΣτΕ και όταν τεντώνει τότε καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειται!
Έτσι, μέσα σε μία εβδομάδα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να ξηλωθεί για τους μισθούς των βουλευτών που…έδωσαν τη θέση τους στους ανίκανους (από πολλές απόψεις) βουλευτές των «λευκών» ψηφοδελτίων και το ΣτΕ διέταξε την κυβέρνηση να αποκαταστήσει στις θέσεις τους (ή να ξηλωθεί, επίσης) τους απομακρυθέντες διευθυντές προς όφελος των…ρακιδίων και άλλων «ζαρζαβατικών» Παυλόπουλου (ούτε…μανάβης να’ τανε!).
Και σίγουρα θα υπάρξει…ευρωΠΕΗκή συνέχεια στο θέμα Μπάγια, όπως και στο ανωτέρω θέμα περί…μαναβικής, εφόσον οι παράγοντες της «λαϊκής» αγοράς δεν μπορέσουν να λύσουν το…διπλό σταυρόλεξο!
ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΡΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑ…
Κι όπως συμβαίνει με τα ζαρζαβάτια της λαϊκής, ότι δεν πωληθεί ως το τέλος της μέρας, αποσύρεται!
Είναι από τις περιπτώσεις που κάνει τους φορολογούμενους να…χαίρονται, παρότι ξέρουν ότι, τελικά, τα…ξηλώματα θα μπαλωθούν με φόρους. Αλλά και η κυβέρνηση δεν μένει άπραγη: με συνήγορο τον…πράσινο κ. Αραβγενόπουλο, τον οποίο – η αλήθεια είναι ότι – εν προκειμένω…απαλλοτρίωσε, θα πουλήσει τον ΟΤΕ, για να βγάλει κα’να…δίευρο, μπας και μπορέσει να πληρώσει τόσες…διατροφές.
Αυτά, γενικώς, παθαίνει ο πλούσιος και ανίκανος, όταν έρχεται εις γάμου κοινωνία και αδυνατεί να εκπληρώσει τα…συζυγικά του καθήκοντα. Και μετά μυξοκλαψουριάζονται μερικοί ότι τάχα φταίνε οι συζυγάτες για προικοθηρία…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.