1.3.13

Το τηλεοπτικό σποτ για το συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων #skouries #perama_evrou

Η ενημερωτική ιστοσελίδα inpost.gr ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα που έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες, όλοι οι θεσμικοί φορείς της Θράκης και τα κοινωνικά κινήματα συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά στην καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου της Δευτέρας 4 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη κατά των Χρυσωρυχείων.

Η ομάδα του inpost.gr «δανείστηκε» τηλεοπτικές εικόνες από το νέο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Καρυπίδη «Άπληστον Κέρδος», τις «έντυσε» μουσικά με το τραγούδι των Firewater το This is my Life και δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ για το συλλαλητήριο.  
Το ραντεβού όλων μας, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, στη 1 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Όλη η Θράκη στον Δρόμο του Αγώνα…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/13 22:08

    Στείλτε το και στο ΔΕΛΤΑ. Πολύ θα χαρούν.Θα το παίξουν το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/13 09:06

    Με την λογική της κίτρινης προπαγάνδας που χειρίσθηκαν, χειρίζονται και χειρίζεσθε το θέμα –ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ- το αποτέλεσμα για τον τόπο και τους κατοίκους της είναι μέχρι τώρα και θα είναι αρνητικό. Η αποπροσανατολιστική εκούσια πολιτική τακτική για μια 15ετία έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα, κερδισμένες βγήκαν οι εταιρείες χρυσού. Γιατί ως ποιο έμπειρες στο επιχειρείν κινήθηκαν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία σε ότι αφορά την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Αντίθετα οι κάθε λογής μπεζαχτάδες κινήθηκαν ανορθόδοξα εκβιαστικά απειλητικά χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό και έχασαν.
    Η ΔΕΛΤΑ TV ούτε πήρε αποφάσεις ούτε τις υπέγραψε. Αν θέλω τους ακούω, και μόνο αν είμαι βλαξ των βλακών θα επηρεασθώ. Για τημ πολιτική ηγεσία που εδώ και 15 χρόνια αποφασίζει και υπογράφει την εκμετάλλευση του χρυσού από ξένες εταιρείες τηρείται σιγή ιχθύος, δεν τους έμεινε ούτε λαλιά ούτε πλιαλιά.
    Η ανικανότητά τους δεν τους επέτρεψε ούτε μια προσφυγή να κάνουν στο Συμβούλιο Επικρατείας για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου. Αϊ σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/13 14:46

      ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ?ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/13 00:13

    ΧΡΥΣΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
    Το δωράκι στους χρυσοθήρες.
    Ο κ. Στυλιανίδης ψήφισε το δωράκι και κατά φαντασία «χρυσός αντιστασιακός».

    Τα ρέστα της δίνει η τρικομματική κυβέρνηση για τους χρυσοθήρες, αφού σε κάθε ευκαιρία τους κάνει και από ένα δωράκι. Έτσι και στον νέο αναπτυξιακό νόμο πήραν το κατιτί τους...

    Όπως προβλέπεται στην παράγραφο 17 του άρθρου 20, θα ενισχύονται και οι δαπάνες για τα έργα προσπέλασης και περιχάραξης των υπό εκμετάλλευση γεωλογικών κοιτασμάτων με το σκεπτικό ότι «η ενίσχυση αυτών των δαπανών καθιστά τις μεταλλευτικές επενδύσεις βιώσιμες και διεθνώς ανταγωνιστικές».

    Για να το κάνουμε πιο λιανά, οι επενδυτές που υποτίθεται ότι έχουν αριβάρει με τσουβάλια γεμάτα ευρώ και κάποιοι «εχθροί» της πατρίδας τούς παρενοχλούν για να μην σωθεί η χώρα, μπορούν να κάνουν επενδύσεις βιώσιμες και ανταγωνιστικές μόνον εάν ενισχυθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό για δαπάνες που αφορούν την κατασκευή δρόμων, στοών, φρεατίων, αντλιοστασίων, κύριων έργων αερισμού, καθώς και για έργα διαμόρφωσης επιφανειών προς εκμετάλλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/13 00:21

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής
    02.03.2013 16:14
    Στη συγκέντρωση διαβάστηκαν και επιστολές που απέστειλαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ Μάκης Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου


    Στη Χαλκιδική βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μιλήσει στη συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης του χρυσωρυχείου στη Χαλκιδική.

    Σε σχετικό tweet κατά την αναχώρησή του αναφέρει: «Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι να γίνει η χώρα μας επιχειρηματικά φιλική ώστε να έρθουν επενδύσεις και να βρει δουλειά».

    Στη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και ζήτησε «να σταματήσουν τα παραμύθια ότι δήθεν οι κάτοικοι είναι ενάντια στην επένδυση» γιατί «θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις».

    «Δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που ό,τι λέει το κάνει» πρόσθεσε.

    Παράλληλα στη συγκέντρωση διαβάστηκαν και επιστολές που απέστειλαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ Μάκης Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση δήλωσε: «Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Θεματοφύλακες του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε την επένδυση».

    Μετά τη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες από την ομιλία του και το συγκεντρωμένο πλήθος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

    Πηγή: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/93120#ixzz2MQJtHGAn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.