2.3.13

Αυγά, καρέκλες και μπογιές εναντίον του Μάκη Βορίδη στην Καβάλα! Ανεπιθύμητος ο φασίστας στην Ανατολική Μακεδονία… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Καβάλα στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε 4 (!!!) βουλευτές για τη ΝΔ. Τώρα 8 μήνες μετά, οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητους τόσο τους τοπικούς βουλευτές, όσο και τον Μάκη Βορίδη που παραβρέθηκε στην περιοχή για να συμμετάσχει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ.

Με το σύνθημα «πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ... ουστ» υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι της KAVALA OIL τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη σε ξενοδοχείο της Καβάλας. Οι εργαζόμενοι θέλησαν να έχουν συνάντηση με τον βουλευτή, αλλά εμποδίστηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες με ρήψη χημικών και πολύ ξύλο τους απώθησε προσωρινά.
Οι εργαζόμενοι εξαγριωμένοι και όρμησαν στην αίθουσα της συνέντευξη Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πέταξαν αυγά, καρέκλες και τραπέζια, ενώ λίγο πριν μπουν μέσα στον εσωτερικό χώρου του ξενοδοχείου έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά.  
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα τον φυγάδευσαν άρον – άρον και ματαίωσαν και την εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα γινόταν στην συνέχεια.
Οι διαμαρτυρόμενοι στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από την αίθουσα, αλλά παρέμειναν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των βουλευτών της Καβάλας.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/13 19:09

    φίρμα τον έκαναν...

    και είναι και απλός βουλευτής, που να είχε και θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/13 03:44

      οοοοχι, δεν θυμασαι καλα: φιρμα τον εκανε ο Πρετεντερης που τον εβγαζε καθε Δευτερα στην "Ανατροπη" οταν ακομα ηταν ενας απλος πολιτευτης του ΛΑΟΣ - και σιγα σιγα, ο τραμπουκος με το ματσουκι που ανοιγε κεφαλια εγινε και υπουργος...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/13 21:24

    Δηλαδή οι εκατό περίπου εργαζόμενοι της KAVALA OIL εκπροσωπούν τους εργαζόμενους όλης της ανατολικής Μακεδονίας;

    Δηλαδή έμας τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους μας ρώτησαν και πήραν την συγκατάθεσή μας ;

    Δηλαδή ο εργατοπατέρας κάθε μικρού σωματίου ομιλεί πάντα εξ ονόματος του ελληνικού λαού { εργατών ,αγροτών , υπαλλήλων} ;

    Δηλαδή καταργούμε κάθε έννοια έννομης τάξης και με "τσαμπουκά'" πρέπει να περάσει το δικό μας , γιατί έτσι μας συμφέρει;

    Δηλαδή απαξιούμε να καταφύγουμε ενώπιον δικοικητικών και δικαστικών Αρχών , Συμβούλιο Επικρατείας , για να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ;

    Δηλαδή μας αρέσει να ανήκουμε σε ένα κράτος εφάμιλλο του Αφγανιστάν { Τύποις Ελλαδιστάν } ;

    Δηλαδη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/13 14:08

      Δηλαδη εσυ ρε μαλακα αν εισαι πραγματικα εργαζομενος, να πας στα δικαστηρια να βρεις το δικιο σου, ηλιθιε, που δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα, ορθιο ζωο, γλυφτη!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/13 21:11

      Προς τον 14:08 3/3/13

      Εφ' όσον αρέσκεσαι να υβρίζεις κάποιον , να το κάνεις επώνυμα { γράφοντας το ονοματεπώνυμό σου και λοιπά στοιχεία },ειδάλως είσαι ένα τιποτένιο υποκείμενο,δειλό ανθρωπάκι ,υπολειπόμενος σε φαιά εγκεφαλική ουσία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/13 20:56

      Εσύ ρε φίλε που μιλάς την γλώσσα του "λιμανιού" , πές μας , ποιές και πόσες κατουρημένες ποδιές "φασιστών" φίλησες για να προσληφτείς στην εταιρεία KAVALA OIL ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/13 04:34

    Δηλαδή.... τώρα σε έπιασε η ευαισθησία να απευθύνεις αυτού του είδους τις ερωτήσεις. Αν η ευαισθησία σε είχε πιάσει νωρίτερα, όταν κάποιοι βάζανε χέρι στα νόμιμα δικαιώματα μας (όπως λες) τώρα θα πράγματα δεν θα ήταν όπως είναι αλλά καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/13 23:29

      Ωραία λογική ,όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου ή δεν προστατεύει τα οικονομικά μου συμφέροντα {άσχετα άν είναι δίκαια ή άδικα } είναι Φασίστας !

      Η συνήθης καραμέλα των δήθεν αριστερών.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/13 09:58

    3 μικρές πληροφορίες θα μου αρκούσαν για να αξιολογήσω τον "αγώνα" των "εργαζομένων"" στην Kavala Oil.

    -Ποιοι είναι ονομαστικά. Ονομαστικά επιτίθενται σε κόμματα και βουλευτές. Ποιοι είναι αυτοί οι "οικογενειάρχες" λοιπόν;

    -Ποιο είναι το πραγματικό βιογραφικό τους.

    -Πώς μπήκαν στην Kavala Oil. Ένας ένας και ονομαστικά. Και τα πραγματικά στοιχεία ε; Όχι "είδα προκήρυξη" ή "αγγελία" και μπήκα.

    Μετά πράγματι να δούμε και το θέμα της "αδικίας" που υφίστανται που μπορεί να είναι και ΑδΙΚΙΑ με τα όλα της , δεν αντιλέγω και να πάμε και μαζί τους να φωνάξουμε, να σπάσουμε, να επαναστατήσουμε (να κάψουμε και καμιά τράπεζα / κι αυτό στο μενού μας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/13 22:28

    Η βλακεια καποιων δεν εχει ορια,απο καποιον πολιτικο χωρο προσπαθουν να τα κανουν ολα λιμπα προκειμενου να υπαρχει παντου αναρχια και τσαμπουκας και με αποτερο στοχο να πεσει η κυβερνηση για να μπορεσουν να ρημαξουν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/13 08:57

    Ρε παιδιά το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με Βορίδη ούτε με τίποτα άλλο. Η παλιά ξεσαλωμένη πασοκαρία του τίποτα που έγιναν άνθρωποι με το στανιό (σε αυτό ομολογώ σωστό το ΠΑΣΟΚ γιατί το περιθώριο δεν αξίζει σε κανέναν) νόμισαν ότι εκτός από άνθρωποι πρέπει να γίνουν και άρχοντες.

    Το χαστούκι της κρίσης έδειξε σε όλους ότι όσο το παίζαν άρχοντες αντί για άνθρωποι, είτε με το πράσινο ΠΑΣΟΚ είτε ΚΥΡΙΩΣ με το μπλε ΠΑΣΟΚ (τους άλλους καθυστερημένους, της ΝΔ, κυρίως του Καραμανλή), δημιούργησαν βερεσέδια που τώρα ξεσπούν πάνω μας. Η αριστερή οπισθοδρόμηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκιβώτισε τα τέως πράσινα ψηφαλάκια και την "επανάσταση" της αρχοντιάς της πασοκαρίας, και ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ, πουλάει μπαχαλική τρελίτσα χωρίς σκοπό, ούτε νόημα, ούτε λύση. Εκπαιδεύει την κοινωνία να είναι βίαια διεκδικητική. Και η πείνα μας θρέφει τέτοιες λογικές και το εισπράττει στο ταμείο ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι που το θηριο θα στραφεί εναντίον του. Θα δείτε.

    Τώρα τι Βορίδης και τι Καβάλα Όιλ. Ένα ακόμα σύμπτωμα της μπαχαλοποίησης είναι όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/13 14:57

    Να ρωτήσω κάτι; Είναι η πρώτη φορά που πήγε ο Βορίδης στην Καβάλα; Σίγουρα όχι. Από που κι ως πού λοιπόν "ανεπιθύμητος ο φασίστας;" Τις προηγούμενες (και επόμενες) φορές που πήγε (ή θα πάει) στην Καβάλα θα πάψει να είναι "φασίστας"; Και οι εργαζόμενοι που τους άκουσα με τα αυτιά μου να δικαιολογούνται ότι τα έκτροπα έγιναν επειδή δεν τους δέχθηκε ο Βορίδης, από τον "φασίστα" παρακαλούσαν ακρόαση; Πολύ ανεπιθύμητος βρε αδελφέ αλλά σίγουρα όχι λόγω της ταμπελίτσας "φασίστας" που με πολύ ευκολία καταχράται σαν μαϊντανό αντί επιχειρημάτων η πιάτσα και η ΣΥΡΙΖιώτικη προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 20:37

      Συμφωνω με πολλα απο αυτα που γραφεις, αλλα την ταμπελιτσα "φασιστας" ο συγκεκριμενος την εχει κερδισει με το σπαθι του - ή μαλλον καλυτερα με το αυτοσχεδιο τσεκουρι του
      (κι απ ότι βλεπω, η ταμπελιτσα δεν τον ενοχλει ιδιαατερα...)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.