1.3.13

Ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΑ έκαναν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής

Την δικιά τους εκπομπή, πραγματοποίησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής στο κρατικό ραδιόφωνο, στα πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκπομπή σου». Σ’ αυτήν παρουσίασαν και έδωσαν δημοσιότητα στην ταινία – ιστορικό ντοκιμαντέρ «Οι φωτογραφίες» που δημιούργησε το εργαστήρι κινηματογράφου του σχολείου.

Η εκπομπή ηχογραφήθηκε και θα παίξει ολόκληρη στις συχνότητες της δημόσιας ραδιοφωνίας το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 13:00-14:00. Να σημειωθεί ότι η ταινία συμμετέχει στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ιστορικού ντοκιμαντέρ «Προσεγγίζουμε ιστορικά το παρελθόν» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες του Ιονίου Πανεπιστημίου» σε συνεργασία με την επιστημονική ένωση»Νέα Παιδεία» και την ΕΡΤ.
Μια μικρή γεύση από την εκπομπή δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.