9.5.10

Τα γαλάζια τέκνα ζουν και βασιλεύουν! Αντιδημάρχου και μέλη της δημοτικής αρχής «βολεύουν» τα παιδιά τους στο δημόσιο!!!

Όπως έχουμε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες, στα τέλη του Απρίλη, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, μαζί με τον επικοινωνιολόγο του Άγγελο Λάσκαρη, ενημέρωσαν τους συμβασιούχους που δουλεύουν στο Δήμο Κομοτηνής και τις δημοτικές επιχειρήσεις, ότι από την 1η Μαΐου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους.
Την ίδια ώρα όμως ο γιος του αντιδημάρχου και προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κώστα Ναλμπάντη βρίσκεται στους επιτυχόντες της δημοτικής αστυνομίας Κομοτηνής. Η προκήρυξη της θέσης που έγινε επί ΝΔ, αφορούσε την κάλυψη 2 θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας (δείτε εδώ). Που το επιλίψιμο, αφού η προκήρυξη έγινε μέσω ΑΣΕΠ; Χώρια το ηθικό πρόβλημα που υπάρχει, όταν ανακοινώθηκε ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων, ο Χαράλαμπος Ναλμπάντης δεν βρισκόταν πρώτος στην κατάταξη (δες εδώ). Μετά τα αποτελέσματα της υψομέτρησης όμως (δες εδώ), ο συγκεκριμένος υποψήφιος, κατέλαβε την πολυπόθητη θέση. Γιατί; Δεν προσήλθε να μετρηθεί ο υποψήφιος που ήταν πάνω απ’ αυτόν, μαζί με αρκετούς άλλους! Δεν το γνώριζαν άραγε;;;

Εκτός από τον Κώστα Ναλμπάντη, ο Τάσος Παράσχου, μέχρι πρότινος μέλος της δημοτικής αρχής, συνεργάτης του Ευριπίδη Στυλιανίδη και μεγαλοστέλεχος της Μασωνικής Στοάς «Κάβειρος» Κομοτηνής, «τακτοποίησε» τους δυο γιους του, Νίκο και Σωτήρη! Ο ένας βρίσκεται στην «Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.», όπου πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, με αδιαφανείς διαδικασίες. Στην ιστοσελίδα της Εταιρίας δεν υπάρχει ούτε μία προκήρυξη. Ο άλλος είναι στέλεχος της 15ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, ως ωρομίσθιος εποχικός υπάλληλος. Οι συνάδελφοι του μας λένε, πως ο ίδιος τονίζει πως «κανείς δεν πρόκειται να με κουνήσει από εδώ μέσα».
Σεμνά και ταπεινά τα γαλάζια τέκνα βολεύονται και πάλι στο δημόσιο! Και μετά ψάχνουμε τους λόγους που η χώρα οδηγήθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Σύντομα η Piazza, θα βγάλει στο φως τις λίστες με τους δημοσιογράφους, τους εκδότες και τους συγγενείς αυτών, που εργάζονται με «μαύρα» λεφτά, στον δήμο Κομοτηνής, στις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς και αυτούς που «βολεύτηκαν» σε οργανισμούς του πρώην Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών επί υπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη…

11 σχόλια:

  1. xristini g.9/5/10 13:35

    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ.ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΤΟΣ.ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/10 13:37

    O NALMPANTIS THA BALEI KSANA YPOPSIFIOTHTA GIA PROEDROS THS NODE?KSEREI KANEIS NA MOY PEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/10 14:09

    Δεν βγάζω άκρη με αυτά που λέτε κύριε... Ήταν 2 θέσεις στην προκύρηξη ... ο τύπος ήταν δεύτερος στη βαθμολογία ... πριν την μέτρηση ύψους... άρα το πιθανότερο είναι ότι οι υπόλοιποι δεν εμφανίστηκαν γιατί είδαν ότι ήταν πίσω στα μόρια και ότι ο άλλος ήταν πιο ψηλός.

    Κατά τ'άλλα θέλω να σας πώ ότι συμμερίζομαι την άποψή σας ότι ο καθένας προσπαθεί να βολέψει τα παιδιά του. Κι εσείς νομίζω κάνετε τα ίδια και χειρότερα.

    Ελπίζω όλοι σας (πράσινοι και γαλάζιοικαι λοιποί) να αποχωρήσετε μαζί με τα κουτσούβελά σας από την πολιτική ζωή του τόπου ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραγιός9/5/10 15:25

    Έχει κατά κάποια έννοια δίκιο ο τελευταίος ανωνυμος φίλος. Αλλά όντως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης είναι σκέτο απελπισία. Δηλαδή ο αντιδήμαρχος, που μπορεί να είναι και υπεύθυνος για την δημοτική αστυνομία (δεν ξέρω), έχει τον γιο του στις τάξεις της! Είναι λίγο περίεργο.

    Είναι σαν ο Γιώργος Παπανδρέου, να βάλει τον γιο στο Μέγαρο Μαξίμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/10 09:48

    To περίεργο κύριε είναι ότι οι κοντύτεροι εως νάνοι συνυποψήφιοι του κ. Nαλμπάντη θα μποροπύσαν ίσως να προηγηθούν αυτού στα αθλήματα που ακολούθησαν και να τον θέσουν το γίγαντα εκτός. Τι φοβήθηκαν ή μήπως πράγματι δεν ειδοποιήθηκαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/5/10 16:14

    ολα καλα αυτα που λετε για τον κ.ναλμπαντη αλλα ας μας πει ο ιδιος για τον γιο του πως πειρε μερος στην προκηρηξη ΧΩΡΙΣ να εχει 1 ξενη γλωσσα ενω η προκηρηξη ελεγε κριτιρια για να παρεις μερος τουλαχιστον 1 ξενη γλωσσα σε πολυ καλο επιπεδο.ε πωςςς εγινε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/5/10 23:21

    Ποσες μεταταξεις απο το ΔΠΘ,στο Υπουργειο Οικονομικων εγιναν,πριν φυγει η Δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/5/10 14:58

    Για ποια αθλήματα μιλάτε; Το δεύτερο έγγραφο μιλάει για υψομέτρηση, τίποτα άλλο... πετάτε τη μία μπούρδα μετά την άλλη...

    Προτιμώ να μην σας σχολιάσω περαιτέρω... απλά επαναλαμβάνω:
    είναι πολύ πιθανό οι ναλμπάντηδες να κάνανε απάτη. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/5/10 21:24

    Στο πρώτο πίνακα η κατάταξη γίνεται βάσει τυπικών προσόντων. Ακολουθεί ο δεύτερος με την υψομέτρηση. Τέλος οι υποψήφιοι καλούνται να εξετασθούν σε αθλήματα. Αν όμως δεν έχουν τα τυπικά προσόντα ή δεν έχουν υψομετρηθεί χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στα αθλήματα. Έγινα κατανοητός κύριε; Αλλά όταν η Επιτροπή συγκροτείται από ανθρώπους που αναρριχήθηκαν με μόνο προσόν το ότι είναι παλαίμαχοι του Πανθρακικού ....Καταλάβατε κύριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/5/10 14:36

    Οχi μονο παλαιμαχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/5/10 13:57

    den vlepw kanena sxolio gia tin kseni glosa pou eprepe na eixan osoi pernan meros stin prokiriksi.apla vlepw na kolate sto an exei i den exei a8limata.mipos giati den iparxei kamia dikaiologia gia tin ksenh glosa!!!!xwris kseni glosa APLA den mporouse na parei meros ston diagonismo.gia dikaiologiste kai ayto........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.